2022 • Week 17

Als ik terugdenk aan afgelopen week, houd ik er wel een fijn gevoel aan over maar het was wel een week waarin ik wat van hier naar daar geslingerd werd! Ik had nog pijn maar voelde me mentaal wel vrij goed.

Ik begon de week met een werkdag terwijl ik normaal thuis ben maar dat was ter compensatie van mijn halve dag vorige week vrijdag en een halve dag deze week donderdag waaaaant we hadden een toffe/spannende afspraak: WE HEBBEN EEN NIEUWE KEUKEN GEKOCHT!

Amai, ik zen content! 😀 Dat was nu eens echt iets waarvan ik dacht dat het er nooit van zou komen maar wat ik zou graag wou. We hadden een goed beeld in ons hoofd van wat we wilden, dat kon, en toen bleek dat we drie toestellen gratis kregen en er daardoor een groot bedrag van het totaal af ging, moesten we er niet te lang over nadenken. Nu moeten we alleen nog een tijdje geduld hebben tot ze hem komen installeren.

Mijn rugpijn was tegen zaterdag ook weer zo goed als verdwenen. Dat kwam goed uit want we gingen naar een feestje bij mijn schoonzus. We namen zelf worsten mee voor op de barbecue en D’tje at spaghetti en sprong zowat de hele namiddag op het springkasteel. Jongens, echt. Dat was zo leuk om te zien! Hij was vriend geworden met een ouder meisje dat zo leuk met hem speelde (en ook handig voor ons, dan moesten we niet de hele tijd aan’t springkasteel blijven staan 😉 ).

Ik werd ongesteld en daar had ik toch ook wat last van op woensdag. Natuurlijk net op de dag dat we een dag gingen mee vasten met een van mijn collega’s. Ik bracht ‘s morgens D weg naar mijn ouders en was al licht in mijn hoofd in de auto (niets gewoon hé) en kreeg barstende koppijn. Dat was ook net de enige nacht deze week dat D slecht sliep en ik dus ook moe moe moe was. Ik heb dan ‘s morgens toch maar ontbeten toen ik op kantoor kwam en at in de late namiddag nog een yoghurtje.

Verder aten we frietjes (niet op woensdag 😉 ), was ik een paar keer voor 8u op mijn werk (hoe flikte ik dat?) en krijgen we een nieuwe collega die morgen start. Ze kwam haar contract tekenen en we dronken een glaasje (fruitsap) op haar komst. Het was zo’n beetje een rare week qua weer vond ik met kou en warm tegelijk waardoor ik niet goed wist wat voor kleren ik nu moest dragen en ‘s morgens zat te bibberen bij wijze van spreken en dan in de namiddag een rood hoofd had van warm te hebben. We hadden eigenlijk maar 1 slechte nacht met D, voor de rest sliep het manneke door, alleen voel ik me nog altijd niet echt uitgeslapen. Hoop dat dat binnenkort verandert, dat zou fijn zijn.

Morgen ga ik op babybezoek bij een van mijn vriendinnen en ik testte een nieuw cheesecakerecept met oreo (ik bak alleen nog maar cheesecake, sorry) zodat ik eens kan trakteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 thoughts on “2022 • Week 17

 1. Wat een fijne dingen allemaal! Ik ben sowieso eens benieuwd naar je beste cheesecakerecepten, want ik blijf maar terugkomen bij simpele NY cheesecake met citroen omdat die nooit teleurstelt.

  O ja, en ik vind dat jouw werk echt zo leuk overkomt, ook met wat ik op LinkedIn voorbij zie komen met jouw likes!

  1. Haha ik heb nog nooit een basic NY Cheesecake gemaakt moet ik toegeven :p Ik ben grote fan van de cheesecakes van Sabine Koning (Ohmyfoodness). Ik heb haar boek gekocht en daaruit zijn de cookie dough en de oreocheesecake al favoriet maar de rest moet ik nog testen dus dat geeft misschien ook geen goed beeld. Alleszins, die zijn echt goddelijk!

 2. Wat fijn van de keuken! Altijd leuk zo’n meevaller 🙂
  Wat heeft D leuke krulletjes gekregen 😀 Valt me nu pas op!
  Heel fijn dat de rugpijn over is. Ik wens jullie een fijne week!

 3. Ik vind het tussenseizoen ook altijd moeilijk qua kledij. Mijn collega’s vinden het ‘s morgens zo koud dat de chauffage op kantoor op het maximum wordt gezet en dus heb ik het sowieso te warm, zeker in de namiddag, en kleed ik me dan maar licht.

  1. De chauffage opzetten doen we nu wel niet, het warmt hier ook snel op als de zon op het gebouw zit. Kan me wel voorstellen dat je het dan veel te warm hebt!

 4. Dat van de kou en warmte is heel herkenbaar. Ik weet soms niet meer welke trui ik moet pakken om het weer te overleven. En los daarvan; die constante wisselingen zijn echt lastig. Mijn pijn reageert daar heel erg op dus het was een pijnlijke week hier. Ik ben eigenlijk aan het hopen dat komende week iets beter wordt want ik zit met mijn handen in het haar. Kleine D is echt zo schattig! Ik moet altijd lachen bij de filmpjes die je deelt op je Insta. Absoluut een lichtpuntje, altijd! Merci! En proficiat met de aankoop van je nieuwe keuken he! Ik ben benieuwd! FIjne week alvast Irene!

 5. Gedoe met warm/koud en kleding is heel herkenbaar. Wat mij betreft mag het net nog wat warmer, zodat dat probleem ook weer opgelost is;).
  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe keuken. Super dat dat gelukt is!