2021 • Week 39

Ik heb het gevoel dat dit echt een vrij saaie week was eigenlijk. Er viel weer niet zoveel te vertellen en voor donderdag maakte ik ook maar 2 foto’s.

Maandag was ik vrij! Ik begon de dag met soort van kaneelrolletjes/broodjes uit de oven en een opruimrondje zodat John B (onze stofzuiger) een toertje kon doen. Alleen is ons grondpark nu weg en was het ding dus helemaal in de war omdat hij een heel stuk moest stofzuigen waar hij nog nooit eerder was geweest. En om het dan nog erger te maken raakte er een speelgoedwieltje vast tussen de rollers én liep z’n batterij leeg in het midden van z’n rondje. Maar het is gelukt! Het lief had twee meetings kort na elkaar en daarna deden we boodschappen.

Het lief zijn gsm was stuk gegaan zaterdag en aangezien hij zelfstandig is, is dat toch wel een cruciaal iets voor hem. Hij bestelde bij Coolblue een nieuw exemplaar dat zondag zou geleverd worden maar dat liep helemaal mis. We moesten er dus maandag om maar het pakket lag ook niet in het afhaalpunt (2 keer!) en bij Bpost kunnen ze niets doen. Veel frustraties dus. Ik las eindelijk wat blogs bij en keek een paar afleveringen van Lucifer. In de late namiddag maakten we een wandeling toen we ‘t kind gingen ophalen en had ik nogal een emotionele dip. Die was gelukkig wel relatief snel over.

De gsm historie continues. Een nieuw telefoontje naar Bpost leerde ons dat het pakket gewoon kwijt is. Hoe dat allemaal kan, ik weet het niet. Terwijl ik werkte was het lief dus meer dan anderhalf uur de baan op om een nieuw exemplaar te gaan halen. Verder had ik een heel bevredigende dag met vier afspraken die heel goed liepen. Ik ben daar geen fan van maar ik werkte ‘s avonds zelfs tot 20 uur omdat ik in een goeie vibe zat en alles af wou hebben.

Woensdag stond ik uitgeslapen op want het kind sliep een hele nacht door! Woehoe! Op’t werk werden we verwend met een ontbijtje – een traditie voor alle nieuwkomers – én ‘s middags werden we getrakteerd op frietkotfrietjes. Kan niet beter denk ik dan! ‘s Avonds at D’tje mee met ons maar was ik vergeten dat de patatjes een beetje pikant waren, haha. Hij trok een paar keer een grappig gezicht en toen proefde ik zelf maar eens. Oeps.

Donderdag werkte ik thuis. Ik startte de dag met een uurtje wandelen en het was kouuud! Amai! Ik verwarmde mezelf met een minute soepje in de namiddag, dikke sokken, een dikkere trui en dan nog een fikse wandeling om het kind op te halen. Stevig doorstappen met m’n dikke trui en een jas aan. Ik nam voor D’tje ook een jas mee want ‘s morgens had ik hem alleen een dikke trui aan gedaan.

Vrijdagochtend stond ik op met prachtige lucht. Ik vind het lastig en fijn tegelijk aan deze periode. Opstaan in het donker maar wel die mooie luchten kunnen zien. Het was nogal chaos ‘s morgens want ons huis was een enorme rommel en we bedachten dat onze huishoudhulp kwam. Dan moet het toch wat opgeruimd zijn. Dus dat deden we in de hoogste versnelling terwijl D’tje zijn boke at. Rond 8u zette ik hem af aan de opvang en vertrok ik naar mijn werk. Ik had weer een fijne dag! Ik was helemaal mijn ontbijtje vergeten maar het lief kwam nog een brengen ♡ ‘s Middags was m’n eten me een beetje misvallen en had ik buikpijn maar na een munttheetje ging het weer iets beter. ‘s Avonds aten we nog eens frietjes want het lief moest nog werken nadat D’tje in bed lag en dat is dan gewoon makkelijk. En lekker. Duh.

Zaterdag las ik mijn boek uit terwijl het kind zijn ochtenddut deed. Ik vond het lekker knus, zo samen op bed liggen. Daarna reden we naar de Decathlon omdat het lief nieuwe wandelschoenen nodig heeft. Helaas vonden we er geen. Wel haalden we in de Action kleurpotloden voor D’tje en in de namiddag reed ik nog eens naar’t stad om kousjes en body’s met lange mouwen voor’t kind te halen. Ik heb me wat laten gaan in de C&A. Ze hadden er zoveel toffe kleertjes! En ik kon zelfs 3 body’s met korting kopen (1 euro per stuk!!!). Voor de rest was er helaas ook minder fijn nieuws met betrekking tot iemand dicht bij ons. Dat zet je dan wel aan het denken.

Zondag bakte ik een chocoladecake en kwam in de vroege namiddag een van mijn schoonzussen op bezoek. We hebben fijn gebabbeld! Het lief en de baby deden een dut van 2,5 uur. Daarna ging zij weer naar huis en maakten we nog een mooie wandeling met de hondjes.

Verder heb ik dus ook al bijna twee weken heel erge keelpijn aan de linkerkant van mijn keel. Voor de rest geen klachten, alleen die keelpijn… ‘s Avonds is het zo erg dat ik amper kan slikken en het zit precies ook in mijn oor. Bovendien is dat keelpijn die ik regelmatig heb, ik gok ongeveer 3 à 4 keer per jaar. Zondagavond bedacht ik ineens dat het misschien mijn amandel is ofzo. Geen idee (wel een idee natuurlijk, ik heb wel een half uur gegoogeld en ik denk dus dat het een amandelontsteking is). Maar ik besloot toch maar een afspraak te maken bij de dokter voor de zekerheid, ook omdat er niet echt beterschap in zat en ik dus eigenlijk wel heel curieus ben waar het nu door komt. Al hoop ik nu ook weer niet dat mijn amandel er uit moet, haha. Ik ga dan meteen het ergste denken natuurlijk.

Hoe is’t met jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 thoughts on “2021 • Week 39

 1. Ah, Bpost, wat een heerlijke service hebben die toch 🙂 Het leest voor de rest precies ook als een drukke week! En how how tot 20u werken, wat krijgen we nu :p Wel fijn dat je je zo thuis voelt daar!

  En verzorg u goed he! Het zou fijn zijn om u erbij te hebben met de bloggersbijeenkomst 😀

 2. Mmmm frietjes! Ik deed een veggiechallenge van 75 dagen en ben nu zo verlekkerd om nog eens een goeie frikandel te eten haha! Leuk dat je je zo amuseert op’t werk! Trouwens van die keelpijn: klinkt heel herkenbaar van wat ik had tijdens het werken als recruiter. Vaak door slecht stemgebruik of te veel te babbelen met mijn kandidaten haha. Hopelijk krijg je het snel verholpen, want da’s niet leuk!

 3. Vind dat je toch nog een mooie week hebt gehad. Wel stom van je lief zijn telefoon. Zeker als hij kapot is. Pakketjes raken hier ook regelmatig kwijt, zeker als DHL moet leveren… Veel beterschap met je keelpijn! Ik hoop in alle geval dat het niet te erg is. Ik duim voor je!

 4. Mmm die kaneelrolletjes! Ik dacht dus altijd dat ik daar niet echt zot van was, maar gisteren proefde ik die van de IKEA van een collega en my God, ik moet dringend naar de IKEA.

 5. Ah wat een leuke kleertjes van de C&A <3 Heerlijk hoor, al die winter kleding…
  Zware keelpijn is helaas minder, hoop dat het inmiddels beter met je gaat!

 6. Geweldige kleertjes heb je gescoord. En ik vind traktaties op het werk ook heel fijn voor nieuwkomers. Balen van die keelpijn. Ik herken het wel van jaren geleden, zoals je het omschrijft en dan waren het inderdaad mijn amandelen, dus ben benieuwd. Ter geruststelling: die van mij zitten er nog steeds in, heb alleen af en toe een antibioticakuur gehad toen;).

 7. O blegh, die zware keelpijn is niet fijn! Ik hoop dat er een snelle en pijnloze oplossing voor is.

  Wel een perfecte werkplek heb je zeg, met ontbijt en frietkotfrietjes! 😉