2021 • Week 29

Mijn eerste week vakantie zit er op! Het was echt een fijne, kalme week waarin ik heel veel buiten heb gezeten en van het zonnetje heb genoten. En ik sloot mijn week af met een trouwfeest!

Maandag begon met een pittige ochtend want het kind was al om 5u40 wakker. Auwch. We zijn toch tot 6u30 in bed gebleven want alles voor 6u vind ik nog nacht en alles voor 7u héél vroege ochtend maar een mens moet compromissen sluiten he. De voormiddag bracht ik vooral door met mijn boek. Laura kwam langs rond de middag om wat in ons zwembad te plonzen. Ik waagde me er zelf nog niet aan maar het was wel heel fijn weer. In de namiddag haalde ik baby D wat vroeger van de opvang want hij had een afspraak bij Kind & Gezin. Hij vond het maar niets toen de dokter naar zijn hart wou luisteren en toen hij op de weegschaal moest. Kan hem geen ongelijk geven. Maar ‘t belangrijkste, alles is goed. Joepie!

Dinsdag zat ik weer zo goed als een hele dag buiten met mijn Flow, mijn boek en een paar kleurplaten die bij de Flow zaten. In de namiddag had het lief een afspraak en zette hij me af in ‘t stad. Ik haalde in de Zeeman wat soldekes voor baby D. Daarna pikte hij me weer op, reden we naar huis om daar tot de conclusie te komen dat hij geen luchtige broeken heeft. We gaan vrijdag naar het trouwfeest van mijn broer en het belooft erg warm te worden dus dan is het niet zo handig om daar met een zware broek te zitten. Hoppa, terug naar ‘t stad! We vonden een linnen hemdje met korte mouwen bij de A.S Adventure en een linnen broek bij de C&A.

Daarna haalden we de baby op. Hij vroeg of hij eindelijk ook eens in ons zwembad mocht dus voila. Het was nog geen heel groot succes maar het komt wel denk ik. Volgens mij vond hij het soms nog wat frisjes. En zwembandjes zijn ronduit eng dus die lieten we maar weg voor nu.

Ik kreeg ook mijn nieuwe parfum binnen. This is her! van Zadig & Voltaire. Ik heb ‘m gekocht op goed geluk want had de geur nog nooit geroken. Ik kon hem kopen met mooie korting en hij had goeie reviews dus ik besloot de gok te wagen. Geen teleurstelling, amai! Zo goed! Mijn nieuwe favoriete geurtje!

Oja en ik ging heel erg last minute naar een nieuwe osteopaat. Mijn eigen osteopaat is in vakantie en ik had zoveel last van mijn schouders en mijn nek dat ik moeite had om kleine D op te pakken. Niet ideaal. Ik had een paar osteopaten gebeld op maandag maar ik kon nergens meer terecht behalve dus bij deze. Het verschil met mijn eigen osteopaat is dat zij fasciatherapie (zonder manipulaties of kraken ofzo) doet en de nieuwe niet dus ik vond het wat spannend. Maar goed, ik wou van m’n pijn af dus ik ging. Ze kraakte effectief mijn nek en rug en wow, dat was heel raar maar het deed wel deugd ook.

Woensdag bracht ik D’tje naar zijn oma en opa en haalde toen een lekker ontbijtje. Ik had besloten dat ik alleen aan mijn blog zou werken maar ik had zoveel zin om verder te lezen in mijn boek dat ik dat gedaan heb. Het begint wat spannend te worden!

Je weet dat je volwassen bent als je blij wordt van je droogmolen. Haha. Echt. Ik kreeg ooit een droogmolen van mijn ouders cadeau maar we raakten – echt mega weird – het grondanker kwijt. In de grond. Ik snap het nog altijd niet. We hebben allebei meermaals op onze knieën een deel van de tuin af gezocht maar het was niet te vinden. Ik bestelde dus een week of 2 geleden een nieuw exemplaar en vandaag zat hij eindelijk in de grond en kon ik mijn droogmolen weer gebruiken! Extra handig om lakens te drogen zo.

Verder nam ik zelf een duik in ons zwembadje. Ik wou er niet in omdat mijn tattoo nog niet 100% genezen is maar ik heb toch voor een minuut of vijf mijn badpak aangetrokken 😀 Was fijn en het water was zalig!

Donderdag had ik een date met Laura! We gingen naar de kringwinkel en amai ik vond echt mooie pareltjes! Een vintage badpak (echt ge-wel-dig), een bikini, een rode kokerrok (ik had er een maar daar pas ik helaas niet meer in), een gebloemd bloesje, nog een rokje en dan nog een rok, een broek, een zak blokken voor baby D en vier vintage kinderboekjes met prachtige tekeningen in. Verder kreeg ik dus ook mijn oorbelletjes van Where Is My Aardvark binnen. Omdat ik drie paar had gekocht kreeg ik nog een setje hangertjes gratis voor aan de ringetjes. Super lief! Er zat zelfs een Snickers in mijn pakket 😍

En alsof dat allemaal nog niet leuk genoeg was kreeg via de zomerse postactie van Zwartraafje een pakketje van Sofie. Het duurde wel eventjes voor ik het doorhad dat het van haar kwam, haha. Maar ‘t was een leuk pakje! Ze had er een recept voor Oreo brownies bij gestopt dus dat ga ik binnenkort eens uittesten! In de namiddag haalde ik D’tje van de opvang maar die had het een beetje lastig gehad. Veel knuffels dus en yoghurt ook, daar had hij wel zin in, haha 😀 Ik las mijn boek uit en ‘s avonds keek ik nog een paar afleveringen van Lucifer.

Ik had ook enorme spierpijn in mijn nek en schouders maar dat kwam nog van bij de osteopaat en was normaal. Tegen ‘s avonds was het voorbij en merkte ik zowaar dat de spieren in mijn schouders en nek niet meer zo hard waren. Yes!

Vrijdagochtend maakten we ons klaar voor een feestje want mijn broer trouwde! We brachten de baby bij zijn peter om daar te logeren. Ik liet maar een klein traantje in de auto, haha 😉 Vond het toch wat moeilijk dat we hem een hele nacht ‘moesten’ achterlaten. We lunchten in de auto met croissants en een donut. We gingen eerst naar de plechtigheid in het stadhuis en daarna reden we door naar de locatie waar een ceremonie en het feest zouden plaatsvinden. Het eten was super lekker (chili con carne, fish & chips en pad thai), de locatie was mooi, mijn tantes, nichtjes en neefjes waren er. Het was super fijn. Rond 1 uur reden we naar huis en om 2 uur lagen we in bed (samen! woehoew! haha :p)

‘s Morgens stonden we rond 9 uur op, ontbeten we en gingen we ons kind weer ophalen. Ik had zelf een beetje een bleh dag. Ik had mijn regels gekregen, mijn buik zeurde, ik had hoofdpijn en ik was nog moe. Het lief had een afspraak in de namiddag om wat spullen op te halen en terwijl de baby een dutje deed, legde ik mij ook wat in de zetel. We maakten ook nog een wandelingetje naar de supermarkt om een pizza te halen. Voor de rest voerde ik dus niet veel meer uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 thoughts on “2021 • Week 29

 1. Wat een super leuk bloesje had je aan, met de bloemetjes <3 Helemaal verliefd op! Ah lekker, toch nog even in het zwembad geweest 🙂 Fijne week!

 2. Super hé, zo’n droogmolen. Wij krijgen die van mijn schoonouders vermits ze vaste waslijnen in de tuin hebben hangen. Nu ons terras er staat en ik makkelijk met een gevulde wasmand tot daar kan wandelen zonder mijn voeten om te slaan hang ik de was graag buiten op wanneer het mooi weer is. Bizar hoe snel die kleding dan droog is. Zeker wanneer er wat wind is. Zo leuk dat je toffe post kreeg van Sofie. Ik ben benieuwd naar wat je van de brownies gaat vinden. Ze zagen er alleszins lekker uit op foto.

  1. Amai ja, als ik mijn was aan die molen hang verschiet ik er ook altijd van dat ik dat zo snel terug kan afhalen omdat het al droog is! Ideaal. En er past veel op ook 🙂

 3. Haha amai, parfum kiezen zonder dat je hem geroken hebt, zotjes! Ik heb op de luchthaven weer duuzend en één geuren uitgeprobeerd haha. Dat trouwfeest zag er ook heel leuk uit en njammie, dat eten!

  1. En een geurtje gekocht?
   Ik ben niet zo moeilijk met parfum, ik ruik heel veel dingen graag. Ik kocht vroeger bij de Yves Rocher af en toe eens iets zonder het geroken te hebben en dat viel ook nooit tegen.

   1. Ik ben wel nog een moeilijke in geurtjes. Enfin, ik ruik veel graag, maar niet altijd op mij. Ik heb ooit eens een geurtje gekocht dat keigoed rook op een vriendin, en bij mij stonk dat echt haha. Nu gebruik ik trouwens dat zomerparfum van de Yves Rocher, daar heb jij me mee geïnfluenced volgens mij haha! (Mijn lief vindt wel dat het stinkt, maar pech hahaha.) En nee, op de luchthaven niks gekocht, maar wel nog eens een parfum opgedaan dat ik vroeger had, en die ga ik nog wel eens kopen deze herfst of zo.

 4. Oh die oorbellen! Echt te leuk zijn ze! En wat heerlijk dat jullie goed geslaagd zijn bij het kringloopwinkelen! Snap dat het best heel spannend was om de kleine man achter te laten. Gelukkig was het een geslaagd en leuk feest en hebben jullie er ook van kunnen genieten. Je zag er zo mooi uit in de jurk op de bruiloft!

  1. Zo vaak komt het niet voor he dat je naar een trouwfeest moet? Ik denk dat het hier nu ook wel een tijdje zal duren voor dat er nog eens van komt.

 5. Wat een leuk verslag weer, ik ben altijd best wel blij als ik me realiseer dat het zondag is en jouw weekverslag er weer op zal staan 🙂

 6. Wow ik moest het even googlen maar ‘mijn regels gekregen’ betekent dat nou dat je ongesteld bent geworden? Ik blijf me soms verbazen hoe we dezelfde taal spreken en dat dat soms helemaal niet zo lijkt haha 😀 Heerlijk!
  Ik moest wel lachen om deze zinnen “Daarna haalden we de baby op. Hij vroeg of hij eindelijk ook eens in ons zwembad mocht dus voila.” Nou zie ik dus echt dat mannetje met een volwassen stem heel netjes vragen “mag ik alstublieft zwemmen mama” haha (sorry mijn verbeelding is groot 😛 )

  Wel heerlijk zo’n zwembad 😀 En de trouw van je broer zag er ook goed uit 🙂 Klinkt als een goede week! Wel hoop ik dat je minder snel last hebt van je nek, zo naar is dat he.

  1. Haha ja inderdaad! Ik werd ongesteld 🙂 niet dat regels veel beter is maar ik vind ongesteld zo’n raar woord daarvoor :p Dat klinkt alsof er iets niet goed is ofzo.