2021 • Week 16

De week zit er op en het was een leuke 🙂 Dit was de voorlaatste week voor ik weer aan het werk ga. Ik ben nu toch met een dubbel gevoel aan het aftellen hoor. Een aantal weken terug kon ik soms denken van oei, nog maar zes weken maar ondertussen is het echt ‘nog maar’. Nog maar 1 volledige week! Ieeeeeee. Maar goed, ik geniet nu extra van elke dag dat ik nog thuis ben.

Weer een nieuwe week en hij begon al direct ‘druk’! ‘s Morgens bracht ik de baby naar mijn ouders om een paar uurtjes te wennen. Als ik weer aan het werk ga blijft hij af en toe daar. Wat een verhuis! Feitelijk, of je baby nu een halve dag of een halve week gaat, je hebt bijna evenveel gerief nodig, haha. Daarna reed ik meteen door naar een afspraak bij Kind & Gezin om de baby zijn gewicht en lengte te checken en te zien of hij dingen aan neemt en goed kan zitten enzo. Alles tip top in orde, hoezee! Toen ik thuis kwam sliep de kleine en hoopte ik op een half uurtje rust zodat ik in mijn happi kids kon lezen maar helaas, de baby werd wakker en sliep dan wat verder op mijn arm dus ging ik verder in mijn boek (ook geen straf natuurlijk) want mijn e-reader kan ik beter in een hand vasthouden.

In de late namiddag voerde ik eigenlijk niet veel meer uit. ‘s Avonds aten we hamburgers, gebakken patatjes en tomatensalade. ‘s Avonds zocht ik wat receptjes op voor mijn vriend zijn verjaardag die er deze week aan komt.

Dinsdagochtend had het best hard gemist en scheen de zon. Dat zag er vreemd maar ook heel mooi uit. Ik zag Laura nog eens. We maakten een wandelingetje (we zagen schildpadjes!) en babbelden eens bij want we hadden elkaar al lang niet meer gezien. Daarna deed ik boodschappen en ‘s middags deed ik alweer niet veel bijzonders. Saai he? De baby had een super fijne dag gehad in de opvang dus wij waren ook blij 🙂 ‘s Avonds aten we Bicky burgers maar dan zelf gemaakt en keken we naar Magic Mike XXL.

Woensdagochtend was zo mooi en lekker warm! Ik kon zonder jas naar buiten voor ons wandelingetje. Super fijn! Daarna legde ik de baby in bed en ontbeet ik eens met iets anders dan mijn havermoutpapje. Ik at de laatste kaneelrol op en een fruitslaatje (ja ik ben zo’n lazy mens dat zo’n bakje met voorgemaakte fruitsla koopt want anders maak ik dat toch niet, maak het uzelf gemakkelijk denk ik altijd 🙂 ). Ik blogde een beetje, las wat in mijn boek, entertainde kleine D en deed nog eens een poging om zelf een lettertype te maken in Procreate.

‘s Middags startte ik met een – alweer – grote opruimactie in onze bureau / kleedkamer en na zijn werk hielp mijn vriend mee. Als ik binnenkort weer werk heb ik ook een plekje nodig en daarvoor moesten er dus wat dingen opgeruimd / van plek veranderd worden. Ik zie er altijd tegen op maar als ik dan eenmaal bezig ben valt het best mee en achteraf is het resultaat wel fijn. Daarna deed ik de boekenkast ook nog. We planden een afspraak in de Ikea om nog wat spullen op te halen. ‘s Avonds knutselde ik nog een luchtballonnenslinger in elkaar die ik in een oude Flow special vond.

Donderdag was mijn vriend jarig! Ik stond op met de baby en hing in vliegende vaart een paar slingers op. Ik had voorgesteld dat hij iets leuks mocht kiezen om te doen maar meneer wou opruimen (we hadden nog veel werk ja). Oké dan, haha. Om 8u stond hij onze ramen al te kuisen. Maar goed, het was eigenlijk wel een leuke dag. Ik maakte ‘s morgens een cheesecake, balletjes in tomatensaus (zijn lievelingseten) en nog zandkoekjes ook met Gunther D’s Ultieme Botsautomix (ja sorry not sorry). ‘s Middags aten we de balletjes op en kreeg hij verjaardagsvisite.

Vrijdag kwam Ellen langs voor een closet check. Ellen is een grote inspiratiebron als het op outfits enzo aan komt dus ik was extreem blij dat ze bij mij een closet check wou komen doen. Ik wil graag een capsule wardrobe uittesten en we hebben wat outfits gemaakt en opgelijst wat voor dingen ik mis in mijn kleerkast. Meteen een berg nieuwe inspiratie en vooral goesting om er mee aan de slag te gaan. Ik ken Ellen al een tijdje via Instagram en van haar blog maar ik vond het super fijn om haar eens in’t echt te zien want het is echt een tof mens. Een Irene-mens! 😀

In de namiddag reden we dan naar de Ikea om onze spullen op te halen, waaronder een bureaublad voor mij want de bureau waar ik vroeger aan zat doet nu dienst als verschoningstafel voor de baby. Helaas hadden wij (en wij niet alleen) gemist dat je ook twee afspraken moet maken als je per twee komt (op je telefoon is dat totaal niet duidelijk als je een afspraak wil boeken) dus ging ik in de auto wachten en haalde mijn vriend onze spullen op. Dat was een beetje stom maar geen ramp. ‘s Avonds aten we een pizza en keken we een stukje van Jurassic Park.

Zaterdagochtend sliep ik een beetje uit en meteen daarna maakten we een vrij lange wandeling. De rest van de dag was vrij chill met een bezoekje aan een dierenwinkel en een potje simsen waarbij ik een tiny house inrichtte (nog niet zo simpel ze!). We installeerden ook mijn bureautje en een paar rekken in ons mini keukenbergingkje dat nu niet meer rommelig is. Waar ne mens al niet blij van wordt zegt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 thoughts on “2021 • Week 16

 1. Die slinger is zo leuk! Sowieso vind ik dat jullie een superleuk interieur hebben haha. Allemaal dingen waarvan ik denk: hier in huis zou dat echt lelijk zijn, maar zo samen past het keigoed of zo :p. Succes als je terug gaat werken binnenkort! Hopelijk is het zoals na een gewone vakantie: de eerste week gedeprimeerd opzoeken hoe lang je nog moet werken voor je op pensioen mag, en vanaf week 2 terug normaal 😀

 2. Leuke week toch! En haha, grappig dat David wilde opruimen op zijn verjaardag. Hier vroeg ik ook aan manlief wat hij wil doen op zijn verjaardag, maar meestal heeft hij daar gewoon geen antwoord op. Maakt hem allemaal niet zo uit, zelf vind ik dat best frustrerend want dan wil ik graag eens iets leuks plannen voor hem, maarja :p hij is nog het liefste thuis achter zijn computer, denk ik.

 3. Die ballonnen slinger is zo leuk! Weet je uit welke Flow die komt toevallig? Ik wil m oookkkk! 😀
  Ja werk, ik heb nu dus nog 6 weken te gaan en ik begin ook al een beetje af te tellen. De tijd gaat zo snel! Ik hoop dat de overgang naar weer werken niet te pittig gaat zijn voor je.

 4. Haha hoe zalig, jullie zijn allebei kort na elkaar jarig precies? Feestelijk maandje wel dan hè 😀

  Ik zou ook wel zo iemand zijn die opruimt op zijn verjaardag. Alé, want ik wil ZEKER geen rommel op MIJN dag hebben :p

 5. Lijkt me heel spannend om weer aan het werk te gaan na al die tijd en met een baby bij de oppas. Ik hoop dat je heerlijk kunt genieten van je laatste vrije week. En ik herken trouwens heel erg wat je zegt over dat opruimen. Ik kan echt opzien tegen dat soort dingen, maar wat je schrijft, heb ik ook: vaak valt het best mee.

 6. Wauw, dat systeem van afspraken is onhandig. Bij de meeste winkels kan je aangeven dat je met twee komt. Moet zeggen dat ik dat rustig winkelen op afspraak wel fijn vind. Ik ging naar de Casa voor een nieuw kussen en we waren maar met drie in de winkel. Het feit dat ik op mijn gemak kon kijken en er niet van alle kanten geduwd werd omdat mensen iets wilden zien of passeren was wel fijn. Ga dat wel missen als dat niet meer zo is.

  Mijn weekje was iets lastiger. Ik had het moeilijker dan normaal met mijn chronische ziekte. Gelukkig mocht ik donderdag naar mijn psycholoog en dat helderde veel op en ik voel me een stuk beter weer. Ik wens je komende week nog zo’n fijne week toe!

  1. Ik dacht dat de algemene regel vanuit de overheid ook was dat je met twee mocht gaan als je een afspraak had. Maar goed, dat is vanaf morgen niet meer nodig gelukkig 🙂