20 dingen die ik graag doe.

Isabel schreef vorige week een lijstje op met 20 dingen die ze graag doet, hoe lang het al geleden is dat ze die dingen deed en welke dingen ze diezelfde week nog in plande. Ik zag het bij nog een aantal bloggers -zoals Sofie– en ik vond het super inspirerend om te lezen. Ik besloot gelijk om zelf ook maar eens zo’n lijst op te stellen en wat leuke dingen in te plannen.

20 dingen die ik graag doe:

 1. Iets nieuws koken en er echt de tijd voor nemen
  ↠ Laatste keer was toen ik deze curry maakte.
 2. Een boek lezen in bed.
  ↠ Meerdere keren per week.
 3. Een tijdschrift kopen.
  ↠ Weet ook niet meer wanneer ik dat laatst deed.
 4. Uitgebreid douchen, scheren, pamperen, …
  ↠ Ook geen herinneringen aan.
 5. Koken voor gasten.
  ↠ Zondag
 6. Een mooi boeket bloemen kopen voor mezelf.
  ↠ Ook geen herinnering aan wanneer ik het laatst deed. Ik kreeg een week na Valentijn wel een mooie bos bloemen van David en ik kocht zaterdag een bosje tulpjes maar dat was eerder omdat we bezoek kregen dus ik tel het niet mee.
 7. Een nieuw borduurwerkje maken.
  ↠ Toch ook al een maand of drie geleden dat ik dit nog gedaan heb.
 8. Lezen.
  ↠ Elke dag
 9. Een dag alleen thuis zijn.
  ↠ Kan ik mij ook niet herinneren.
 10. Een bezoekje brengen aan de bib.
  ↠ Nog eentje waar ik mij niets meer van herinner. Het word erg hier.
 11. Nadenken over onze verbouwing en ons toekomstige huis.
  ↠ Bijna elke dag. Serieus. Haha.
 12. Naar de cinema gaan.
  ↠ Toch ook al een paar maanden geleden.
 13. Naar Pairi Daiza gaan.
  ↠ Bijna een jaar geleden.
 14. Een lange wandeling maken en een ijsje gaan eten bij het ijssalon.
  ↠ Zondag.
 15. De muziek luid zetten en dansjes doen.
  ↠ Doe ik elke week weleens.
 16. Naar de Ikea gaan.
  ↠ Vanavond 😀
 17. Een boek lezen in het zonnetje op een ligbedje. Liefst in mijn eigen tuin, de tuin van mijn ouders of aan een zwembad van een zalig hotel.
  ↠ Vorige zomer.
 18. Bloggen.
  ↠ Elke dag tegenwoordig. Woehoew!
 19. Mijn vriendinnen zien.
  ↠ Vorige week. Een deel toch.
 20. Een afspeellijst opzetten met allemaal liedjes waarvan ik de teksten los uit mijn hoofd ken.
  ↠ Vorige week.

en nog een paar extra dingen: Knuffelen met David ♡ knuffelen met de hondjes ♡ een nieuwe plant kopen (of planten) ♡ iets veranderen aan ons interieur ♡ een reis plannen ♡ in een boekenwinkel rondneuzen ♡ schepsnoep kopen ♡ autorijden ♡ een afspeellijst samenstellen ♡ in een nieuw notitieboek beginnen ♡ handletteren ♡ tekenen ♡ planten verpotten ♡ een weekmenu opstellen ♡ boodschappen doen ♡ in de Flow lezen ♡ wandelen ♡ een boeket bloemen schikken.

Dingen die ik binnenkort ga doen: 7, 10, 13, 19

Photo by Giulia Bertelli on Unsplash

9 thoughts on “20 dingen die ik graag doe.

 1. Wat een leuke lijst! Ik zou er eerder 100 van maken, zoals het kinderen voor kinderen liedje ‘ik heb 100 hobbies’ (of is dat echt voor ouwe lullen zoals ik hihi). Maar ik herken er wel een heel aantal! Zoals koken, mijn planten verpotten en in een nieuw notitieboek beginnen (of een nieuwe kopen gewoon).

Comments are closed.