15 van mijn favoriete lyrics

Ik ben gek op muziek! Serieus echtig waar! Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat ik een dag moet door komen zonder muziek. Op mijn werk zit ik vaak te neuriën. Tot het me dan te binnen schiet dat dat misschien niet heel gepast is. Dan stop ik. En twee minuten later gaat het weer vanzelf. Ik doe vaak slaapkamerdansjes. En wat ik nog leuker vind dan alleen maar muziek en dansjes? Muziek met leuke teksten. Of mooie teksten. Bijzonder. Met een betekenis. Zonder kan ook.

Ik ben trouwens best wel een sucker voor van die quotes. Als ik mij slecht voel, kan het al eens helpen om te pinteresten. Geen betere manier om mezelf een spreekwoordelijke schop onder mijn eigen kont te geven. En eigenlijk zoek ik ze ook op als ik me goed voel. Quotes zijn altijd goed! Combineer mijn twee liefdes: liedjes + quotes en je krijgt deze post. Met vijftien van mijn favoriete lyrics. Om mee te beginnen hé. Oja. Ik ben dus ook best romantisch. Heb je misschien al begrepen.

Ik ga er niet te veel over zeggen. Alleen wel uit welke liedjes ze komen:

 1. Als ze lacht – Yevgueni
 2. City of stars – Ryan Gosling & Emma Stone
 3. I don’t care – Die Antwoord
 4. When it all goes wrong – Chase & Status
 5. Float – Flogging Molly
 6. Banana Brain – Die Antwoord
 7. Life – The Happy
 8. Coconut skin – Damien Rice
 9. Zeester met koffie – Bart Peeters
 10. If I ever leave this world alive – Flogging Molly
 11. Grown woman – Beyonce
 12. In de plooi – Bart Peeters
 13. Don’t stop me now – Queen
 14. Mr Blue Sky – Electric Light Orchestra
 15. The animals were gone – Damien Rice

Wat is jouw favoriete liedjesquote?

Foto door Simone Acquaroli via Unsplash

10 thoughts on “15 van mijn favoriete lyrics

 1. Serieus? Meen je dit? Zit ik bij iedere quote te googlen waaruit het komt en staat dat beneden in de blog haha!
  Wel eens leuk om zoiets te lezen en hartje voor Bart Peeters!

 2. Ja, daar hou ik ook van. Vroeger kon ik echt urenlang liedjes luisteren op mijn kamer en de teksten erbij lezen enzo. Nu doe ik dat eigenlijk nooit meer, jammer! Zeester met koffie vind ik ook prachtig. En nog veel meer 🙂
  Hoera voor Damien Rice en Queen ook 🙂
  Sofie schreef laatst over Dagboek: een week plantaardig etenMy Profile

  1. Oh god ik deed dat ook! Ik liet zelfs heel vroeger de songteksten afdrukken door m’n tante om ze dan echt in te studeren :p Haha. Studeren doe ik nu niet meer maar ik zoek wel vaak de teksten nog op 🙂

 3. Wat een super leuk idee dit!! En ook een leuke manier om zo nieuwe liedjes te leren kennen 🙂 Die Nederlandstalige artiest kende ik nog niet maar het klinkt mooi. Ik zit nu heel erg na te denken over mijn eigen lievelingsquote maar ik kan het niet zo snel bedenken, er is zo veel moois!
  Sonja schreef laatst over Dag, maartMy Profile

Comments are closed.