Gelukkigheid

♥ Dat eindelijk alles in orde komt voor ons huis! ♥ En gewoon dat we een huis hebben gekocht. Holy shit. ♥ Dat de zon zo vaak schijnt de laatste dagen ♥ en dat het ook echt super warm was vorige zondag ♥ en twee weken geleden ook ♥ Dat m’n site 2 dagen plat lag en dat ik het zelf (wel met een klein beetje hulp van m’n host) heb opgelost (TROTS) ♥ Dat ik nu op het werk op m’n eigen vaste locatie zit ♥ en dat alles beter en beter gaat ♥ M’n kleerkast en schoenen die opgeruimd zijn. Zoveel rust en ruimte! ♥ Pizza eten met een oud collegaatje ♥ Fijne zaterdagen doorbrengen met David ♥ In de Ikea al glazen en een plant kopen voor in ons huisje ♥ Weer helemaal in een leesflow zitten ♥ Dat ik vorige week jarig was ♥ En heerlijke sjoekes heb gegeten! ♥ Hotdogs eten bij Würst en dat het ook echt lekker is ♥ Blote benen ♥ Pastel kleurtjes op m’n nagels ♥ Sandaaltjes aan kunnen. Voor even. Maar toch! ♥ Dit filmpje van Jenna Marbles ♥ Lieve reacties op m’n blogjes. Doet altijd zo veel deugd! Dankuwel schatjes! ♥ Dat ik ondertussen nog altijd maar 1 rok en 1 t-shirt kocht. Die ik ook echt heel heel heel erg leuk vind. ♥ Dat ik met David voor onze verjaardag naar Harry Malter ben geweest (een dierenpark). ♥ Magnoliabomen. Zo mooi! Ik weet dat we er een in onze tuin hebben (voelt nog gek om dat te zeggen. Haha). En sindsdien zie ik ze echt overal. ♥ Interieurideetjes op doen op Pinterest. ♥ Iets terugvinden wat ik was kwijtgeraakt. ♥  Terug het gevoel hebben dat ik echt kan kiezen uit mijn juwelen omdat ik ze netjes opgeruimd heb ♥ Het gevoel hebben dat mijn leven een beetje beter op de rails zit nu. ♥ En er vertrouwen in hebben dat alles wel goed komt.

 

Foto bovenaan door MARK ADRIANE via Unsplash

Volg:

14 Reacties

 1. 17 april 2017 / 21:08

  Helaba, is je website lay-out veranderd? Of toch je lay-out? Ik vind ‘m suuuper leuk 😀 Wat een lieve blogpost weer, zo’n mooi lijstje van geluk. & Haha, met dat filmpje van Jenna heb ik echt hardop zitten lachen. Het was al een hele tijd dat ik haar video’s zag, maar haar droge opmerkingen zijn altijd hilarisch. Lieeefs!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #100 | Haar geknipt & ‘viraal’?!My Profile

 2. 16 april 2017 / 14:54

  Gefeliciteerd met je huis! Super volwassen dat je gewoone en huis hebt gekocht!! Ik hou ook echt van Magnoliabomen. Ik heb ook een tuin (jaa ik ben ook mega volwassen, soort van) en daarin heb ik een appelboompje. En dat appelboompje neem ik dan voor altijd mee. Nouja, voor zover het kan. Nu is het een appeltakje maar straks wordt het echt een BOOM. Hoe tof is het als ik daar straks onder kan zitten om een boekje te lezen of om er een schommel aan vast te maken? Oke mijn hoofd gaat weer alle kanten op hihi.
  Claire schreef laatst over Update: hoe gaat de duurzame kleding challenge?My Profile

  • Irene
   16 april 2017 / 16:32

   Ah wat schattig dat je een appeltakje hebt! 😀 Lijkt me zo leuk als ie dan later als een reuzeboom in je tuin staat! En ik voelde me plots wel 85642 jaar ouder met dat huis en dan m’n nieuwe werk enz. Gelukkig zie ik er niet zo uit :p

 3. Kaylin
  14 april 2017 / 21:09

  Mooi lijstje Irene. Dat er nog heel veel mooie momenten mogen volgen 🙂

 4. 14 april 2017 / 19:03

  Oh vorige zondag was het echt heerlijk weer! Vind het jammer dat het dit weekend grijs en koud blijft, maar gelukkig wel een lang weekend 🙂 leuke happy puntjes allemaal!
  Sammie schreef laatst over Bloomon ervaringen van een bloemen fan : )My Profile

 5. 14 april 2017 / 18:54

  Wat fijn zo’n happy lijstje! Ik heb toevallig ook net opgeruimd, inderdaad heerlijk die rust en ruimte!
  Arjanne schreef laatst over handsMy Profile

 6. 14 april 2017 / 17:35

  Leeeeuk dat alles in orde komt voor het huis 😀
  ines schreef laatst over Moskou dag 02My Profile

 7. 14 april 2017 / 15:36

  Wat een mooi lijstje! Fijn dat alles nu in orde is met jullie huis! Nu lekker inspiratie opdoen en spulletjes kopen, zo leuk!
  Nadine schreef laatst over Mijn favorieten kettingenMy Profile

 8. 14 april 2017 / 13:56

  Wat een fijne puntjes! jammer dat het lekkere weer nu weer is afgelopen:( Ben benieuwd naar je huis!
  Charel schreef laatst over Badmode 2017My Profile

 9. 14 april 2017 / 08:46

  Alleen maar mooie dingen! Ik ben zo benieuwd naar je inrichting van je nieuwe huis. Ik wens je vast een hele mooie verjaardag
  Aneta schreef laatst over Love4seasons gaat stoppenMy Profile