Boeken die ik dit jaar nog graag wil lezen.

Een nieuw rondje Bol en mijn lijstje met boeken die ik dit jaar nog wil lezen is weer wat gegroeid 😉 Al deze boeken zijn te lezen via Kobo Plus en staan sinds een paar dagen in mijn digitale boekenrekje. Inderdaad, ook Omdat het kan en Bedrock het boek (die ik allebei tussen Kerstmis en Nieuwjaar kreeg) omdat ik merk dat ik het de laatste tijd wat lastig vind om er een fysiek boek bij te nemen. Ik denk dat ik de fysieke boeken alsnog wel ga lezen maar just to be sure heb ik de digitale exemplaren maar op m’n e-reader gezet.

Zoals je kan zien zijn het ook alleen maar non fictie boeken. Ik vind niet meer echt mijn goesting qua fictie e-boeken bij Kobo Plus en daarbuiten eigenlijk ook niet. Voor het eerst zie ik door de bomen het bos niet meer. Haha. Er is zoveel keuze en ik heb het gevoel dat ik alle thrillers al eens bekeken heb en ‘de beste’ ook al gelezen heb. Ik vergis me sowieso natuurlijk want er zijn vast nog wel leuke boeken te vinden maar ik zit dus een beetje vast daar. Suggesties?

Alle foto’s komen van Bol.com

1

23 Comments

 1. Inge

  Ik heb letterlijk net op bol.com koboplus boeken zitten uitzoeken voor mijn leeslijstje en de helft van jouw gekozen boeken komt er al in voor. De andere helt lijkt me ook leuk, dus die gaan erbij!

  • IreneBlogger

   Haha zalig! 😀

 2. Marianne

  B.A Paris, met stip op één “Achter gesloten deuren” en ook wel “Gebroken”.
  Ish Ait Hamou, met favoriet “Cécile” maar eigenlijk alles. Ook lezingen en voorstellingen zeer de moeite!

  • Marianne

   Oh, en het meest recent “De Warschau anagrammen.”

   • IreneBlogger

    Achter gesloten deuren en Gebroken heb ik ook gelezen! Die waren inderdaad goed! Cécile heb ik denk ik ook op mijn e-reader staan maar ik twijfel altijd of het wel mijn soort boek is waardoor ik het nog niet gelezen heb. Misschien toch eens een kansje geven!

 3. Nikita

  Ik lees constant fictie, ik lees dat veel liever. Behalve nu dan, ik ben een boek aan het lezen over hoogsensitiviteit. Daar maak ik wel graag een uitzondering voor omdat dat pure zelfkennis is. Maar ik vind het altijd moeilijk om geconcentreerd te blijven lezen als een boek informatief is. Maar dat is ook oke. Ik leer ook heel veel uit de boeken die ik lees. Ook over mezelf.
  Nikita schreef laatst over Bijkletsen: Studies & BlogMy Profile

  • IreneBlogger

   Dat herken ik wel maar ik lees alsnog wel graag informatieve boeken. Maar meestal doe ik dat dan in kortere stukjes, bijvoorbeeld als ik op de trein zit. Dan gaat het makkelijker om me te concentreren. Welk boek lees je?

 4. Ines

  oeh leuk lijstje! Ik zou het zero waste project ook wel eens willen lezen!

  • IreneBlogger

   Ben er ook heel benieuwd naar! Ik ga er waarschijnlijk wel iets over schrijven als ik het uit heb 🙂 Heb gisteren nog een boek ontdekt dat ik graag zou lezen: Dit is een goede gids. Die zou hier ook nog bij kunnen maar ik zal al maar met deze boeken beginnen 😉

 5. Mevrouw Marloes

  ‘Het Zero Waste Project’ en ‘Babe, you got this’ wil ik ook graag lezen. Verder staan onder andere ‘Nice girls don’t get the corner office’, ‘Ik moet bijna niks’ en ‘Taal voor de leuk’ (en een heleboel andere boeken) nog op mijn lijstje met boeken die ik wil lezen.

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Boekdoos Nederlands – verwerking van je gelezen boek | deel 2My Profile

  • IreneBlogger

   Taal voor de leuk is een heel tof boek! Dat las ik een tijdje geleden uit. Tof geschreven en best herkenbare dingen en sowieso vind ik het interessant om te lezen wat er zoal in iemands hoofd omgaat 😀

 6. Ilona Wielinga

  Erg mooi lijstje. The art of people lijkt me echt een interessant boek. Ik lees zelf heel veel crime/detective boeken, en vind het ook heerlijk om in het engels te lezen. Aristotle and Dante discover the secrets of the universe en memoirs of an imaginairy friend zijn wat mij betreft echt aanraders!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Recente kringloopvondsten #1 | Kleding en boekenMy Profile

  • IreneBlogger

   Bedankt voor de tips! Die ga ik eens bekijken ^^

  • IreneBlogger

   Ben er ook heel benieuwd naar! 🙂 Zal nog moeilijk zijn om een volgorde te kiezen. Haha 😀 Als ik het uit heb, ga ik er wel iets over schrijven denk ik.

 7. Evi

  Leuk lijstje! Ben je tevreden van Kobo Plus? Ik heb het niet maar twijfel er hard over.

  • IreneBlogger

   Heel tevreden! Ik heb het nu bijna twee jaar denk ik. Nog geen moment spijt van gehad. Vind dat er qua boeken ook best veel keuze is en ook redelijk wat nieuwere boeken. Ik lees wel vier boeken per maand en dan is €10 echt niet duur vind ik. En je kan het gewoon ook makkelijk per maand stopzetten als je er even geen nood aan hebt.

 8. Silke

  Oeh ik ben heel nieuwsgierig naar: ‘Leven met de maan’!
  Verlangen naar verbinding van Brené Brown heb ik thuis, een mooi boek! Big Magic van Elizabeth Gilbert kan ik ook aanraden 🙂
  p.s zie ik het nu pas of is je lay-out net veranderd? heel mooi!
  Silke schreef laatst over Een andere motivatieMy Profile

  • IreneBlogger

   Jaa ben ook heel benieuwd! Ik lees nu nog een fictie boek uit maar daarna ga ik denk ik eerst aan Leven met de maan beginnen! Als ik het uit heb, schrijf ik er wel iets over denk ik 🙂
   En ja! Ik heb gewoon een ander achtergrondje en de kleurtjes wat aangepast. Beetje vrolijker zo ^^

 9. Romy

  Tof lijstje! Ik ben ook gek op non-fictieboeken en lees bijna niets anders dan dat 🙂 Er staan heel wat boeken bij die me ook echt iets voor mij lijken. Onder andere het Bedrock boek en het boek Grip lijken me heel mooi en inspirerend.
  Romy schreef laatst over Mijn bucketlist anno 2019 | Een kleine updateMy Profile

  • IreneBlogger

   Bedrock is ook echt een heel tof boek om fysiek in huis te hebben vind ik. Het ziet er mooi uit en je bladert er sneller eens door om een kort stukje te lezen 🙂

 10. Naomi

  Nee, geen suggesties. Wel weer wat inspiratie op kunnen doen voor mijn lange leeslijst, waarvoor dank!
  Naomi schreef laatst over De auto voor de deurMy Profile

  • IreneBlogger

   Graag gedaan! 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.