Get to know your readers.

Get to know your readers.

Zonder jullie zouden mijn schrijfsels gewoon ‘verdwijnen’ (niet echt natuurlijk want het internet is forever) in het eindeloze niets van het internet. Dat zou ik zelf niet heel erg vinden, ik schrijf namelijk vooral voor mezelf, maar jongens, ik ben toch ook echt wel super gelukkig dat jullie er zijn! Ik geniet zo van de comments en de interactie, jullie zijn altijd lief voor me, jullie aanvaarden me voor wie ik ben, begrijpen mijn soms chaotische schrijfsels, … Enfin, ik vind jullie geweldig. Voila. En ik vind het leuk als jullie mij een glimp laten lezen van jullie leven en daarom vandaag deze tag om jullie wat beter te leren kennen. Omdat ik om de een of andere reden gefascineerd ben door alledaagse dingen en basic feitjes zoals jullie leeftijd, hobby’s en gewoon wat jullie leuk vinden.

De bedoeling is deze keer niet dat ik de vraagjes beantwoord, maar wel jullie. Geen nood, je hoeft ze ook allemaal te beantwoorden (maar het mag wel natuurlijk). Doe maar gewoon waar je zin in hebt en hoe jij het wil!

 1. Hoe heet je en hoe oud ben je?
 2. In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
 3. Hoe gaat het met je op dit moment?
 4. Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
 5. Wat zijn je hobby’s en interesses?
 6. Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
 7. Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
 8. Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?
 9. Heb je zelf een blog of website?
 10. Welke blogs volg je?
 11. Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
 12. Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
 13. Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
 14. Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
 15. Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Ieeeh spannend! En leuk! GO GO GO! ♥

Tag bedacht door Laura van Style Remains
0
Volg:

8 Reacties

 1. 21 september 2018 / 12:25

  1.Mijn naam is Liesbet (yep, mijn ouders hebben het me niet aangedaan om me op te zadelen met de naam Zwartraafje. 🙂 ) en ik ben 37 jaar.

  2.Getrouwd

  3.Fysiek niet zo denderend maar verder is alles ok. In de herfst gaat het altijd slechter. Zelf vind ik het een super mooi en gezellig seizoen maar mijn lichaam is niet zo’n fan.

  4.Bondig samenvatten gaat me doorgaans niet goed af maar laten we het toch maar even proberen. Ik ben de oudste van drie kinderen en ben ondertussen 18 jaar samen met mijn vriend die 7 jaar geleden mijn man werd. Door mijn gezondheid ben ik fulltime huisvrouw en dankzij het bloggen is mijn wereld een pak groter geworden.

  5.Lezen, handwerk (breien, haken, kruismessteek), knutselen (kaarten, bladwijzers, …) bloggen, Harry Potter, Beauty and the Beast, Supernatural, …

  6.Ik vind het belangrijk dat mensen zowel respect als medeleven hebben voor elkaar. De wereld zou een pak mooier zijn indien we allemaal wat liever zouden zijn voor elkaar en er voor zouden kiezen om elkaar aan te moedigen in plaats van af te breken.

  Zelf vind ik het vooral heel moeilijk om niet te streng en veeleisend te zijn voor mezelf. Ik heb de slechte neiging om me te spiegelen aan andere en ik ben nu eenmaal niet in staat om te presteren wat anderen kunnen.

  7.Ik probeer me steeds te focussen op alles waar ik mezelf gelukkig om mag prijzen in plaats van teveel stil te staan bij de dromen die steeds dromen zullen blijven

  Happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light. – Albus Dumbledore (J.K.Rowling)

  8.Eigenlijk sta ik daar zelden bij stil en heb ik geen grootse dromen of ambities. Zolang ik de mensen die ik graag zie gelukkig en gezond om me heen mag houden is het voor mij al lang goed. Al zou ik het uiteraard wel fijn vinden mocht mijn lichaam zich eindelijk eens gaat gedragen.

  9.Yep, ik blog onder de naam Zwartraafje

  10.Nogal veel en het merendeel zijn boekloggers. Al volg ik ook een aantal andere bloggers. Het is een te lange lijst om hem hier op te sommen maar je kan het natuurlijk wel nakijken via Bloglovin.

  11.De interactie met mede boekliefhebbers en het feit dat ik er eindeloos over boeken kan doordrammen zonder dat mensen met hun ogen gaan draaien. Nu ja, misschien doen ze dat wel maar zonder dat ik het zie. 🙂

  12.Ik vind het altijd fijn dat ik me in bepaalde zaken kan herkennen maar tegelijkertijd ook mijn wereld wat verruim door ook nieuwe zaken te ontdekken. Zo volg ik een veganistische blogster terwijl ik zelf een flexitariër ben en leer ik dankzij haar allerlei nieuwe recepten kennen. Humor is natuurlijk ook een pluspunt en daarna hou ik ontzettend van lijstjes en van bloggers die contact houden met hun volgers.

  13.Je humor en spontaniteit. Het feit dat je openhartig bent, dat er niets geknutseld overkomt en je vlotte schrijfstijl.

  14.Geen flauw idee eigenlijk. Ik ben altijd een ramp bij dit soort vragen want het feit dat ik iemand blijf volgen betekent dat ik hun blog sowieso al leuk vind zoals hij is.

  15.Van welke blog denk jij ‘Dat is helemaal iets voor Liesbet/Zwartraafje’ ?

 2. Kaylin
  18 september 2018 / 17:22

  1. Weet je volgens mij ondertussen wel al :p (Kaylin, 25 jaar)
  2. Ik werk nu 2 jaar en 3 maanden en woon sinds mei in ons gekochte huis.
  3. Buiten wat spierkrampen heb ik niet te klagen. Ik voel me best wel goed in m’n vel (zeker vergeleken met vroeger).
  4. Ik zou mezelf omschrijven als een betrokken en meegaande persoon. Ik ben niet zo groot maar vind van mezelf dat ik wel m’n mannetje kan staan. En eigenlijk vind ik mezelf ook wel een doorzetter.
  5. Hobby’s en interesses: ik lees graag (blogs en boeken), muziek luisteren en ontdekken is ook belangrijk voor mij en ik schrijf brieven met drie personen.
  6. Ik vind de algemene gezondheid, zowel psychisch als lichamelijk, belangrijk. Algemeen vind ik gelijkwaardigheid ook belangrijk. De balans tussen werk/privé en ontspannen/huishouden doen vind ik soms wel lastig. Ik heb soms ook wel schrik dat medemensen mijn uitspraken misinterpreteren ofzo dus dat toets ik soms wel af.
  7. Lievelingsquote: “as long as hope lives inside”, “it’s always darkest before the dawn”
  8. Ik hoop dat in de toekomst ons huis al wat vernieuwd is. Altijd leuk als er vooruitgang is. Wanneer de tijd rijp is, is er een kindje welkom (als dat nooit is, is het maar zo). Ik hoop nog altijd voldoening uit mijn werk te halen.
  9. Ik heb zelf geen blog
  10. Via feedly volg ik 53 blogs
  11. Ik krijg veel ideeën via blogs: receptjes, boeken om te lezen. Het is ook leuk om te lezen hoe jullie sommige dingen aanpakken. Mindstyle artikelen geven me het gevoel dat ik niet de enige ben met struggles.
  12. Ik vind het belangrijk dat een blog persoonlijk en afwisselend is
  13 & 14 Al vanaf het eerste bezoekje is jouw site één van m’n favorieten geworden 🙂
  15. Heb ik goed geantwoord op deze vragen? :p

 3. 15 september 2018 / 23:50

  Wat een leuk idee. Deze neem ik over. Ik bedacht ooit eens een soort gelijke tag. Maar het blijft leuk om zoiets te plaatsen. Voor jou:

  Ik ben Sheila en ben vast één van je oudste lezers :). Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en heb een tweede relatie. Ik zit nu in de fase dat ik me voorbereid op een wereldreis van enkele maanden met mijn gezin. We vertrekken bijna. Ik vind weinig dingen moeilijk in het leven. Zelfs als iets tegen staat, kom ik er wel uit. Misschien is dat de leeftijd. Ik maak me niet druk om dingen die er niet toe doen en dat maakt alles stukken makkelijker :). Ik vind het belangrijk dat blogs persoonlijk zijn en dat ik een idee heb wie de schrijver is.

 4. 13 september 2018 / 22:21

  Haha zo leuk dat wij de vragen moeten beantwoorden!!

  Ik ben Mei Qi. Niet een naam dat je vaak tegenkomt he? Dat klopt! Het is een Chinese naam! Ik probeer alles zo mooi mogelijk te bekijken. Dat is ook de weerspiegeling van mijn naam. ‘Mei’ betekent namelijk mooi! Ik vind het erg leuk om te fotograferen, te wandelen en te schrijven! Ik heb zelf ook een blog en volg blogs die iets unieks hebben. Ik volg jou blog, omdat ik je schrijfstijl heel fijn vind. Daarnaast heb je erg originele posts!! X

 5. 13 september 2018 / 13:34

  Hoi! Ik ben Citlali, momenteel een masterstudent. Gek op kickbox, lezen, wandelen, en van alles. Ik vind het heel belangrijk om gelukkig en blij te zijn en waardeer mooie momenten dan ook meer dan spullen. Ik heb zelf ook een blog 🙂 Ik las vroeger heel veel blogs, maar nu alleen nog maar een klein aantal blogs. Soms omdat ik het leerzaam en interessant vind, soms omdat ik het gewoon gezellig vind (zoals bij jou blog)! Er moet iets zijn wat me aanspreekt aan bepaalde blogs, maar ik zou het niet zo 123 kunnen benoemen. Ik zou absoluut niets aan jou site op te merken hebben , ik vind em hoe die is heel tof!
  Love love!

 6. 12 september 2018 / 16:29

  Altijd leuk 🙂 Hoewel veel van mijn blogs vooral voor mijn plezier geschreven zijn, is het toch leuk dat er mensen komen lezen so I get you. 🙂
  Samantha, 31 jaar oud maar moet mijzelf nog regelmatig legitimeren bij het kopen van sigaretten en drank 😀 Samenwonend, dol op planten, honden, Tommy en sushi. Ik volg aardig wat blogs, lezen is net zo leuk als schrijven 🙂 Ik lees jouw blog graag vanwege de diversiteit, het persoonlijke tintje en ik vind sommige verschillen in taal ook zo leuk om te lezen.

 7. 12 september 2018 / 15:05

  Hey! Ik ben Laurine, een zeventienjarige (bijna 18!) eerstejaarsstudent talen (Engels-Spaans). In mijn vrije tijd houd ik me bezig met lezen, verhalen schrijven, bloggen en dansen. Ik volg je blog al een hele tijd met veel plezier, dus ik zou zeggen: blijf voort doen zoals je bezig bent! 🙂

 8. 12 september 2018 / 12:29

  Halloooo! ik volg je nog maar heel eventjes, maar ik ben van plan dat te blijven doen, dus ik doe mee 😉
  Ik ben Eefje, bijna 28 jaar. Ik heb een dochter van bijna 3 jaar en ben gescheiden. Daardoor zit ik nu in een unieke woonsituatie, namelijk een vrouwelijk viergeslacht onder een dak. Mijn dochter en ik zijn bij mijn moeder en grootmoeder gaan inwonen. Heel speciaal, to say the least, hahaha.
  Ik hou van schrijven en knutselen, prutsen, schilderen, … Zo veel creatief eigenlijk.
  Binnen vijf jaar zou ik graag op professioneel vlak al een iets duidelijkere richting hebben in het leven (want op dit moment heb ik geen idee wat ik aan het doen ben) en binnen 10 jaar hoop ik dat ik ergens in het groen woon met mijn gezinnetje.
  Ik volg jouw blog omdat ik hem heel leuk geschreven vind en omdat hij persoonlijk is. Ik heb zelf ook een blog, maar die is nog maar net begonnen, dus er is nog niet zo veel op te zien. Ik mis op dit moment niks in je blog, ik zou ook niets anders doen, maar ik volg je ook nog niet lang genoeg om daar een duidelijke mening over te hebben 🙂
  Ik heb niet echt een quote die bij mij past, wel een affirmatie die ik regelmatig gebruik, omdat ik soms de moed wel eens durf te laten zakken 😉
  ” I have the freedom and power to create the life that I desire”

  Voilà se 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Aha jij stiekemerd!