Favorieten • Valentijnachtergrondjes

Nog twee dagen en ’t is Valentijn! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het fijn! Ja het is commercieel. Maar dat is moederdag ook. Ik vind het een beetje stom als mensen over Valentijn zeggen “STOHOOOM je kan toch elke dag vieren dat je elkaar graag ziet?”. En dat zeggen ze dan niet van moederdag. Je kan je moeder ook elke dag vieren. Dus ik ben gewoon voor een liefdesdagdag! Voila. En als je geen liefje hebt, kan je gewoon extra lief zijn voor jezelf! Of voor iemand anders. Want dat is ook liefde hé.

En omdat het bijna zo ver is, deel ik met jullie een paar mooie achtergrondjes voor op je telefoon. Om alvast in de stemming te komen. Je kan ze downloaden door op het overeenkomende nummertje te klikken.

1 • 2 • 3

1 • 2 • 3

1 • 2 • 3

1 • 2 • 3

Welke heb jij gekozen?

Volg:

7 Reacties

 1. 15 februari 2017 / 09:35

  Wat een heerlijke vrolijk post! De wallpaper op de derde rij nummer 2 vind ik het leukst. Wij hebben gister niks speciaal gedaan. Mijn vriend heeft gister heerlijk gekookt: PIZZA! En film we hebben film gekeken. Ik hoop dat jou Valentijn ook gezellig was
  Aneta schreef laatst over Mijn 6 blog ergernissenMy Profile

 2. 13 februari 2017 / 08:12

  Wat zijn ze allemaal leuk! En ik ben het helemaal met je eens wat betreft Valentijnsdag. Ook ik vind het een heerlijke dag en zet dan graag de mensen van wie ik houd extra in het zonnetje!
  Romy schreef laatst over Outfit of the day: roze, roze & rozeMy Profile

 3. 12 februari 2017 / 20:50

  Blijft toch wel leuk hoor stiekem haha! Ik vind wel dat we allemaal lief moeten doen niet alleen op die dag!
  Charel schreef laatst over Laatste verhuisupdate!My Profile

 4. 12 februari 2017 / 13:44

  Wat een leuke achtergrondjes! Mijn vriend is dinsdag jarig en de dag erop is ons jubileum, dus we doen eigenlijk niet echt aan Valentijnsdag. Wel krijgt hij ieder jaar voor zijn verjaardag een kleffe Valentijnskaart haha.
  Danique schreef laatst over Het geheim van een goede vriendschapMy Profile

 5. 12 februari 2017 / 09:34

  Wat een gezellig en vrolijke achtergrondjes! Met mijn vriend en ik zeggen ieder jaar niets voor Valentijn te doen maar meestal schrijf ik toch een kaartje voor hem haha. Vriendinnen stuur ik eigenlijk altijd wel een kaartje. Ga jij nog iets doen met Valentijn?
  Nadine schreef laatst over Tag: Let’s get very personal!My Profile

  • Irene
   12 februari 2017 / 13:07

   Wij doen eigenlijk ook niet echt iets speciaals met Valentijn. Maar ik krijg dit jaar van David een zak DAIMchocolaatjes en we gaan naar de cinema. Altijd leuk!