Favorieten • Bureaubladachtergronden #1

Op mijn computer heb ik niet één vaste bureaubladachtergrond. Ik heb een hele map met achtergrondjes die afgewisseld worden. Superleuk. En helemaal ik. Want zoals jullie nu al weten, hou ik wel van wat verandering op z’n tijd.

Ik heb ze eens geteld. Mijn achtergrondjes. En het zijn er toch 62. Haha. Dat is eigenlijk best veel. Maar ik kan dan ook moeilijk kiezen. Mijn allerliefstelievelingswebsite voor bureaubladachtergonden is Design Love Fest. Ik vind er elke keer toch minstens een mooie achtergrond om aan mijn mapje toe te voegen. Zoveel moois! En dat wil ik dus ook graag delen met jullie.

Vandaag deel ik mijn favoriete bureaubladachtergronden (om de een of andere reden schrijf ik dat altijd fout) met quotes. Deze achtergrondjes komen ook allemaal van Design Love Fest.

wreath13-black

Om een van de achtergronden te downloaden: klik onderaan de afbeelding op het linkje! Peanuts!

 

wreath13-black

Ik denk dat je wel begrijpt waarom ik gek ben op deze achtergronden. Kleurrijk! En ook wel motiverend. Of inspirerend. Tenzij dat natuurlijk niets voor jou is. Maar dat kan bijna niet anders. Toch?

Ga jij er een downloaden?

Volg:

9 Reacties

 1. 21 november 2016 / 13:57

  Oo wat een superleuke blogpost ik ben er ZO blij mee! Ik zat alweer veel te lang tegen mijn bureaubladachtergrond aan te loeren. Dus hoera, voor een nieuwe! Was wel lastig kiezen maar het is gelukt!

 2. 15 november 2016 / 21:21

  Wat een toffe favorieten!<3

 3. 14 november 2016 / 21:28

  Wat een leuke zeg! Ik vind het altijd zo verfrissend om af en toe af te wisselen met mijn bureaublad achtergrond. Heb nu een zelfgemaakte maar mezelf kennende ben ik die na een paar maanden ook wel weer zat 😉
  Eva schreef laatst over Lemon bread with ginger and drizzled glazeMy Profile

  • Irene
   15 november 2016 / 09:48

   Ja een beetje afwisseling is altijd leuk he! 🙂 en wat tof dat je er zelf een maakte!

 4. 14 november 2016 / 21:00

  Ze zijn zeker leuk! Ik heb altijd een foto als achtergrond. Op dit moment heb ik Bink op mijn telefoon en een foto van mijn vriend en mij op m’n laptop.
  sammie schreef laatst over Pakjesavond inspiratie en schoencadeautjes.My Profile

  • Irene
   15 november 2016 / 09:47

   Op mijn telefoon heb ik voor m’n toegangsscherm een afbeeldinkje en voor mijn gewone schermpje een foto van mijn vriend. Op mijn computer heb ik een heel mapje met achtergronden die vanzelf afgewisseld worden en daar zitten ook wel wat foto’s bij 🙂

 5. Britt
  13 november 2016 / 21:37

  Wat een leukerds! Thinks for sharing!