100 Dingen die mij blij maken #4

Een van de doelen op die ik met mijn Day Zero Project wilde behalen is een lijst maken met 100 dingen waar ik een blij ei van word. Je kan hier deel 1 en deel 2 en deel 3 teruglezen en vandaag is het tijd voor het laatste deel! (In compleet willekeurige volgorde trouwens):

 1. Onweer
 2. Een treffende quote
 3. In een nieuw notitieboekje beginnen
 4. Een notitieboek volledig vol schrijven
 5. Je verliezen in een goed boek
 6. Eens goed bleiten en dan met frisse moed doorgaan
 7. Stickers
 8. Mooie letters / graphics
 9. Seks
 10. Een liedje volledig kunnen meezingen
 11. De dag dat mijn loon gestort wordt
 12. De sfeer rond de eindejaarsperiode
 13. Vrijdaggevoel
 14. Een good face day
 15. Schattige babykleertjes
 16. ‘Mijn’ parfumgeuren
 17. Frietjes
 18. Een onverwachts cadeautje
 19. Leftovers
 20. Een perfect passende jeans
 21. De eerste sneeuw
 22. De geur van cake of koekjes in de oven
 23. Verlengd weekend
 24. Cheesecake
 25. Het gevoel van een warm drankje dat door je keel naar beneden glijdt

Zooo dat was het! 100 dingen waar ik blij van word. Ik zou nog wel een lijstje kunnen maken denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 thoughts on “100 Dingen die mij blij maken #4

 1. Mooi lijstje. Met niet één, maar twee punten over notitieboekjes. Herkenbaar! XD Op dit moment mag ik er van mezelf geen meer kopen omdat er een flinke stapel halfvolle boekjes in mijn kast ligt. Dus eerst even plezier halen uit het volschrijven van die boekjes (wat inderdaad ook veel voldoening geeft) en dan pas weer nieuwe halen.

 2. Haha, zalig, ik heb net mijn loonbrief ontvangen via mail. Zo leuk om mijn loon te ontvangen en dan geld over te schrijven naar mijn spaarrekening 😀 Voel ik me ook altijd volwassen :p

 3. Meant to be dit geloof ik, haha. Ik heb al tijden niet geblogt en blogs gelezen en kom nu terug met dit artikel dat zeker in deze tijd wel héél goed uitkomt. Een beetje positiviteit kunnen we allemaal wel gebruiken denk ik. 🙂 Payday is ook een van mijn favoriete dagen van de maand en ik moet zeggen dat het hele leven nu een beetje als een verlengd weekend voelt. Maar dan wel een beetje een saai weekend zonder gezellige uitjes. 😉