100 Dingen die mij blij maken #2

Een van de doelen op die ik met mijn Day Zero Project wilde behalen is een lijst maken met 100 dingen waar ik een blij ei van word. Je kan hier deel 1 al teruglezen en vandaag is het tijd voor deel 2! (In compleet willekeurige volgorde trouwens)

26. Pizza
27. Van die zotte wolken
28. Schoenen
29. Tweedehands koopjes
30. Bloemen
31. Het gevoel hebben dat iets meant to be is. Het kan gewoon niet echt zo toevallig zijn dat ‘dit’ gebeurt, ook al geloof ik daar dus eigenlijk totaal niet in.
32. Mijn haar wassen
33. Een doordacht cadeau krijgen én geven
34. Gladde benen
35. 100% batterij hebben
36. Het gevoel van een neerdalend laken op mijn vel. Snap je wat ik bedoel? Soms vraag ik aan vriendlief om het laken op mij te leggen. Hij schudt het dan uit waarna het heel zacht op me neerkomt. Ben ik raar?
37. Net genoeg gegeten hebben
38. Soep
39. ’s Morgens fris water in mijn gezicht plensen
40. Mij eens goed uitrekken als ik al een tijdje aan mijn bureau zit
41. Boslucht
42. Een echte connectie voelen met iemand
43. Op hetzelfde moment hetzelfde zeggen als mijn gesprekspartner
44. Het gevoel hebben dat ik helemaal mezelf mag zijn
45. Chocolade
46. Stiekem al van het deeg snoepen
47. Planten. En zien dat ze het goed doen
48. In lichte paniek wakker worden omdat ik denk dat ik mij op een werkdag overslapen heb en dan beseffen dat het weekend is
49. De Ardennen
50. Een goed gelukte foto zoals deze

17 thoughts on “100 Dingen die mij blij maken #2

 1. Zo’n leuk én herkenbaar lijstje. Koekjesdeeg is nu eenmaal nog lekkerder als de koekjes zelf en ik vind het zelf ook heerlijk om met mensen op te trekken bij wie ik helemaal mezelf kan zijn. ’s Avonds in de zetel zitten en dan tegelijkertijd exact dezelfde commentaar geven op iets vind ik ook super. Daar moet ik telkens om lachen.
  zwartraafje schreef laatst over Foei blogger!My Profile

 2. Wat een heerlijk lijstje! Haha, dat van het laken herken ik ook wel, hoor. Misschien moet ik mijn vriend ook eens vragen om het laken zo zacht op me te laten vallen om dat geluksmomentje weer eens te ervaren 😉 Van onverwacht weekend hebben word ik ook altijd blij. En 100% batterij – dat vindt de controlfreak in mij ook altijd wel heel erg fijn 😉
  Romy schreef laatst over En dan heb je opeens verkering! ♥My Profile

 3. Eigenlijk besef je met dit lijstje hoe simpel ’t leven kan zijn, en je hebt gelijk dat die dingen je blij maken. Want zo is het leven, gelukkig zijn met de kleine alledaagse dingen. Volgens mij is dat een van de sleutels tot een fijn leven.
  Nikita schreef laatst over 1000 vragen aan jezelf | 6My Profile

 4. Haha, ik vind dat niet raar van dat laken. Ik geniet daar vooral van als mijn benen pas geschoren zijn. Dan tussen verse lakens kruipen, ah, heerlijk!

 5. Wat weer een fijn lijstje. Altijd lekker om even bij stil te staan. En ik vind dat gevoel van een neerdalend laken ook altijd heerlijk, vooral in de zomer op een of andere manier.

Comments are closed.