100 Dingen die mij blij maken 2.1

Weten jullie nog dat ik hier ooit vier blogposts schreef met daarin 100 dingen die me blij maken? Nee? No problemo, je kan ze hier, hier, hier en hier nog eens lezen 😉 Ja? lees dan gerust verder want ik besloot om dat gewoon nog eens te doen! 100 dingen die mij blij maken part 2.1. Ik hoop dat ik geen dubbels heb maar ja, het kan dus zijn van wel 😉

 1. Laptop, boek, drankje, iets lekkers en een sjeuzeke pakken en mij in de zetel zetten en dan gewoon eens een uur kunnen blijven zitten zonder dat ik moet rechtstaan omdat ik toch nog iets vergeten ben of omdat iemand hier in huis me nodig heeft
 2. Kaneelrollekes van croissantdeeg
 3. Warme voeten maar ook niet té warm
 4. Mij in mijn dekbed rollen
 5. De lach van mijn baby
 6. De moment dat ge beseft dat uw snotvalling echt voorbij is
 7. Een negatieve coronatest
 8. Vlaai. Maar alleen die van mijn mama want dat is de lekkerste
 9. Kerstlampjes (kunnen we dat niet gewoon heel ’t jaar doen?)
 10. Mensen die mij écht begrijpen
 11. Nieuwe recepten verzamelen om uit te proberen
 12. Een kerstbal uitkiezen voor Dallasje (of ja, drie. We konden niet kiezen 😅). We willen dat als traditie doen, dat hij elk jaar zelf een (wel echt maar 1) zotte bal mag uitkiezen.
 13. Als’t mijn beurt is om de nacht door te slapen
 14. Een uitgebreide douche nemen
 15. Mijn kraamhulp (morgen is’t haar laatste dag 😭)
 16. En mijn huishoudhulp ook
 17. Dat de dagen bijna terug langer gaan worden
 18. Na een wandeling in de kou terug in een warm huis thuis komen
 19. Eetbaar cookie dough
 20. Mij terug wat beter in mijn kleren voelen
 21. Iets verkopen via Vinted
 22. Chocoladehavermoutpap
 23. Mijn winterschoenen terug uithalen
 24. Midden in de week spontaan koffiekoeken gaan halen
 25. Dit account op Instagram

En ja, ik ben me er terdege van bewust dat 6 van de 25 dingen met eten te maken hebben. What can I say? Hehe. Kan misschien ook een lijstje maken met gewoon alleen maar eten waar ik blij van word!

15 Comments

 1. zwartraafje 3 januari 2021

  Ik snap helemaal dat die kaneelbroodjes op hoog op je lijstje staan. 🙂 Eten in het algemeen want daar kan je toch ongelooflijk van genieten. Logisch dus dat je er ook blij van wordt. Als ik met mijn nicht ergens naartoe ging hadden we al vooraf plezier met het bedenken van waar we zouden gaan eten. 🙂 Zo leuk om deze lijstjes terug te zien opduiken.

  Beantwoorden
 2. Rachel Kromdijk 21 december 2020

  Ik ben ook altijd in voor nieuwe recepten, als ze dan ook nog gelijk goed uitpakken ben ik helemaal happy!

  Beantwoorden
 3. Romy 18 december 2020

  Wat een mooi idee, die kerstballen! Lijkt mij ook heel mooi om ooit zoiets te doen met een kindje. Ik zie er trouwens ook al zo naar uit dat het vanaf de 21e weer elke dag wat lichter wordt. Daar houd ik me al heel lang steeds aan vast als ik weer dacht “Het is zo donker” 🙂

  Beantwoorden
  • Irene 19 december 2020

   Ik ook! Ik denk elke dag: binnenkort lengen de dagen weer! Echt iets om naar uit te kijken 🙂

   Beantwoorden
 4. Giovanna Jansen 18 december 2020

  Een fijn blij lijstje! Ja kerstlichtjes mogen er meer zijn!

  Beantwoorden
 5. Saskia 17 december 2020

  Snotvallig, nooit van gehoord. En eten IS ook gewoon belangrijk 😉

  Beantwoorden
 6. Luus 16 december 2020

  Een mooi winters blij maak lijstje! En jaaa altijd kerstlampjes ben ik sowieso voor 😀

  Beantwoorden
 7. Stella 16 december 2020

  Hahahaha een snotvalling, wat een grappig woord! Klinkt veel leuker dan ‘verkoudheid’. Ik denk trouwens dat het lijstje bij mij ook voornamelijk uit dingen met eten bestaat. En dingen met muziek. En dieren. En de mensen die ik lief vind. Zoiets. Misschien moet ik ook eens aan zo’n lijstje beginnen.. Positive vibes allllll the way!

  Beantwoorden
 8. Audrey 16 december 2020

  Ik vind het volkomen logisch dat er zoveel eten in je lijst staat, hoor! Hahaha.

  Beantwoorden
 9. Naomi 16 december 2020

  Prachtig lijstje weer en heel leuk van die kerstballen. Ik vind het wel een goed idee om ook eens zo’n lijstje te maken, zeker nu ik vaak roep dat ik nergens meer blij van word even…

  Beantwoorden
 10. Anne 16 december 2020

  Jaaa, meer kerstlichtjes <3! Enne, wat is snotvalling eigenlijk?

  Beantwoorden
 11. Darina 16 december 2020

  Heel leuk de kerstballen traditie! Mooie geluksmomentjes!

  Beantwoorden
 12. Angélica 16 december 2020

  Ik vind snotvalling echt zo’n heerlijk woord haha…
  En ik wist gewoon dat het dat Instagramaccount ging zijn, die is leuk he! Heb zin om een alpaca te knuffelen nu…

  Beantwoorden
 13. Lesley 16 december 2020

  Die kerstballentraditie is een keitof idee! En ouh dat eerste hé, ik krijg er spontaan zin in haha. Zo nét lang genoeg zetelhangen en tv-kijken zodat ik het niet beu word, zo goeeee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.