100 Dingen die mij blij maken #1

In mijn Day Zero Project update van eergisteren konden jullie lezen dat ik bezig ben met het opstellen van een lijst met 100 dingen die mij blij maken. Aangezien 100 puntjes in een post me wat te veel van het goede lijkt, deel ik de 100 dingen die me blij maken in 4 posts (ook mede doordat de lijst nog niet volledig af is, maar ssht πŸ˜‰ ). Zie hier: deel 1!

 1. David
 2. Onze hondjes
 3. Mijn familie
 4. Mijn vriendinnen
 5. Mijn blog
 6. Delen (ervaringen, eten, …)
 7. Boeken
 8. Een gevulde koelkast
 9. Een weekmenu opstellen
 10. Boodschappen doen
 11. Dansjes doen in de woonkamer
 12. Muziek
 13. Het gevoel dat je niet de enige bent
 14. Mijn werk
 15. Mijn collega’s
 16. Voorpret (voor gelijk wat)
 17. Vers gewassen lakens en handdoeken
 18. 25Β°C
 19. Autorijden
 20. Een lege wagon in de trein
 21. De tekst van een liedje volledig uit mijn hoofd kennen
 22. Meewind op de fiets
 23. De perfecte smeuΓ―ge brownie
 24. Een proper huis
 25. Volwassenmensendingen doen zonder uitstellen, zoals rekeningen betalen, telefoontjes plegen, …

21 thoughts on “100 Dingen die mij blij maken #1

  1. Oh maar ’t is niet op volgorde hoor πŸ™‚ Ik vind autorijden heel leuk maar dat staat zeker niet in mijn top 50 om het zo te zeggen.

 1. Mocht ik ook zo’n lijstje samenstellen dat zou je er heel wat zaken in terugvinden die jezelf ook leuk vindt. Ik kan echt enorm genieten van de voorpret. Van het uitkijken naar iets. Normaal ga ik volgend jaar in mei nog eens naar Londen. Dat duurt nog een hele poos maar toch zijn we er nu al over aan het praten (en ook een beetje aan het hopen dat het haalbaar blijft na de Brexit. Zowel qua prijs als controle bij de douane. Toch vrij belangrijk wanneer je een hele lading medicatie en medisch materiaal moet meenemen).

  Ik heb eerder deze week iets nieuws ontdekt … een Brookie. Als je ooit in Brussel komt moet je die zeker eens gaan proberen bij Peck 47. Het is een combinatie van een brownie en een cookie. Maar nog warm zodat het bijna een moeilleux lijkt. Echt, super lekker. Bovendien kan je hem dan nadien meteen ook gebruiken om je lijst verder aan te vullen want ik ben vrij zeker dat je er blij van gaat worden. πŸ˜‰
  zwartraafje schreef laatst over Lees ik mijn aanwinsten ook echt? – 2016My Profile

 2. Dansen in de woonkamer – of in mijn geval: op mijn kamer (één grote ruimte) – is inderdaad zo fijn! πŸ˜€ Alleen krijg ik dan soms een berichtje van de benedenbuurvrouw, dat ik teveel lawaai maak. En da’s jammer, want dan moet het volume omlaag, maar we kunnen er gelukkig om lachen (“Sorry, moest ff” – “Hahaha, geeft niet!”) en dat is dan ook wel weer fijn.
  Wendy schreef laatst over Wendy deed (eindelijk) de Blind Walls Gallery tourMy Profile

 3. Wat een heerlijke momentjes allemaal, ik sluit helemaal aan bij het uitvoeren van volwassen dingen, zonder het uit te stellen. Stiekem voel ik mij dan altijd een beetje trots.
  Liefs,
  Evelien

 4. Oh, mooi. Mijn favoriet uit je lijstje is “het gevoel dat je niet de enige bent” want dat troost echt. Ik doe trouwens ook echt graag boodschappen! Alleen niet in de Colruyt. Mensen vinden dat nochtans vaak raar van mij, maar ik kan echt lang tussen de groenten en het fruit blijven hangen. Wat voelen aan die kiwi’s en avocado’s, de knapste aubergine er uit pikken, de grootste komkommer etc. En de chocoladeafdeling in de AH: dat is toch fantastisch. Al die Tony Chocolonely’s <3
  Kelly schreef laatst over Kleine en grote dromenMy Profile

 5. Wat mooi, eigenlijk heel erg ‘simpele’ dingen waar je zo blij van kunt worden.
  Ik zag ooit dat iemand een lijst met duizend dingen maakte. Ik ben er toen ook aan begonnen, maar ik moet zeggen dat ik ben afgehaakt. Het is nogal veel, maar eigenlijk ook wel schandalig dat ik dat niet kan…
  Naomi schreef laatst over Spelregels voor nieuwe burenMy Profile

Comments are closed.