100 Dingen die mij blij maken #1

In mijn Day Zero Project update van eergisteren konden jullie lezen dat ik bezig ben met het opstellen van een lijst met 100 dingen die mij blij maken. Aangezien 100 puntjes in een post me wat te veel van het goede lijkt, deel ik de 100 dingen die me blij maken in 4 posts (ook mede doordat de lijst nog niet volledig af is, maar ssht πŸ˜‰ ). Zie hier: deel 1!

 1. David
 2. Onze hondjes
 3. Mijn familie
 4. Mijn vriendinnen
 5. Mijn blog
 6. Delen (ervaringen, eten, …)
 7. Boeken
 8. Een gevulde koelkast
 9. Een weekmenu opstellen
 10. Boodschappen doen
 11. Dansjes doen in de woonkamer
 12. Muziek
 13. Het gevoel dat je niet de enige bent
 14. Mijn werk
 15. Mijn collega’s
 16. Voorpret (voor gelijk wat)
 17. Vers gewassen lakens en handdoeken
 18. 25Β°C
 19. Autorijden
 20. Een lege wagon in de trein
 21. De tekst van een liedje volledig uit mijn hoofd kennen
 22. Meewind op de fiets
 23. De perfecte smeuΓ―ge brownie
 24. Een proper huis
 25. Volwassenmensendingen doen zonder uitstellen, zoals rekeningen betalen, telefoontjes plegen, …

21 Comments

 1. Leen 28 september 2019

  Een proper huis vind ik ook leuk, alleen wat eraan vooraf gaat om dat te krijgen iets minder πŸ˜€


 2. Goofball 13 september 2019

  autorijden, wow, dat staat hoog bij jou


  • Irene 15 september 2019

   Oh maar ’t is niet op volgorde hoor πŸ™‚ Ik vind autorijden heel leuk maar dat staat zeker niet in mijn top 50 om het zo te zeggen.


 3. zwartraafje 5 september 2019

  Mocht ik ook zo’n lijstje samenstellen dat zou je er heel wat zaken in terugvinden die jezelf ook leuk vindt. Ik kan echt enorm genieten van de voorpret. Van het uitkijken naar iets. Normaal ga ik volgend jaar in mei nog eens naar Londen. Dat duurt nog een hele poos maar toch zijn we er nu al over aan het praten (en ook een beetje aan het hopen dat het haalbaar blijft na de Brexit. Zowel qua prijs als controle bij de douane. Toch vrij belangrijk wanneer je een hele lading medicatie en medisch materiaal moet meenemen).

  Ik heb eerder deze week iets nieuws ontdekt … een Brookie. Als je ooit in Brussel komt moet je die zeker eens gaan proberen bij Peck 47. Het is een combinatie van een brownie en een cookie. Maar nog warm zodat het bijna een moeilleux lijkt. Echt, super lekker. Bovendien kan je hem dan nadien meteen ook gebruiken om je lijst verder aan te vullen want ik ben vrij zeker dat je er blij van gaat worden. πŸ˜‰


 4. Mme Kramer 4 september 2019

  Een heel herkenbaar lijstje πŸ™‚


 5. Rachel Kromdijk 3 september 2019

  Boodschappen en mijn man kan ik inkomen haha! Fijne week verder


 6. Villasappho 1 september 2019

  Zo een leuk lijstje meewind en die lege wagon, zijn erg herkenbaar zeg. Ik weet niet of ik zo makkelijk tot 100 zou komen zeg.


 7. Anne's plek 31 augustus 2019

  Wat een leuke lijst! Veel herken ik in mijzelf πŸ™‚


 8. Evelyne 31 augustus 2019

  Heel leuk lijstje! Ik kijk uit naar de volgende πŸ˜‰ Wat mij blij maakt? Een perfect gelukte foto maken πŸ™‚


 9. Wendy 30 augustus 2019

  Dansen in de woonkamer – of in mijn geval: op mijn kamer (één grote ruimte) – is inderdaad zo fijn! πŸ˜€ Alleen krijg ik dan soms een berichtje van de benedenbuurvrouw, dat ik teveel lawaai maak. En da’s jammer, want dan moet het volume omlaag, maar we kunnen er gelukkig om lachen (“Sorry, moest ff” – “Hahaha, geeft niet!”) en dat is dan ook wel weer fijn.


 10. Bettie 30 augustus 2019

  Ohja! Schone lakens staat heel hoog op mijn lijstje! Ik kan daar intens van genieten.

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com


 11. Samaja 30 augustus 2019

  Dansjes doen in de living, daar kan ik ook heel blij van worden πŸ™‚


 12. evelien 30 augustus 2019

  Wat een heerlijke momentjes allemaal, ik sluit helemaal aan bij het uitvoeren van volwassen dingen, zonder het uit te stellen. Stiekem voel ik mij dan altijd een beetje trots.
  Liefs,
  Evelien


 13. Audrey 30 augustus 2019

  Heel tof! En o ja: 25 graden, zalig… Ik had dat mijn hele vakantie zo’n beetje. Ideaal!


 14. fieke 30 augustus 2019

  Superleuk lijstje! Alleen zou autorijden er bij mij niet tussen staan :-).


 15. Kelly 30 augustus 2019

  Oh, mooi. Mijn favoriet uit je lijstje is “het gevoel dat je niet de enige bent” want dat troost echt. Ik doe trouwens ook echt graag boodschappen! Alleen niet in de Colruyt. Mensen vinden dat nochtans vaak raar van mij, maar ik kan echt lang tussen de groenten en het fruit blijven hangen. Wat voelen aan die kiwi’s en avocado’s, de knapste aubergine er uit pikken, de grootste komkommer etc. En de chocoladeafdeling in de AH: dat is toch fantastisch. Al die Tony Chocolonely’s <3


 16. Darina 30 augustus 2019

  Een heel mooi blij lijstje. Ik kan ook zo genieten van dit soort dingen. Dat is wel het mooiste toch?


 17. Naomi 30 augustus 2019

  Wat mooi, eigenlijk heel erg ‘simpele’ dingen waar je zo blij van kunt worden.
  Ik zag ooit dat iemand een lijst met duizend dingen maakte. Ik ben er toen ook aan begonnen, maar ik moet zeggen dat ik ben afgehaakt. Het is nogal veel, maar eigenlijk ook wel schandalig dat ik dat niet kan…


 18. Romy 30 augustus 2019

  Echt een mooi idee, zo’n lange lijst met dingen die je blij maken! De eerste 25 punten zijn al heel mooi. Wat mooi om te lezen dat je veel fijne mensen om je heen hebt en blij wordt van bijvoorbeeld je blog en werk. Volwassen dingen doen is ook iets waar k altijd blij van word – zeker als ze goed lukken πŸ˜‰


 19. Ilona Wielinga 30 augustus 2019

  Wat een heerlijk lijstje. Krijg ik altijd positieve vibes van.


 20. Sanne 30 augustus 2019

  Leuk idee dit! Ben ook heel benieuwd naar je volgende lijstje, want 100 dingen is best veel denk ik om zo uit de mouw te schudden, dus ik verwacht dat er leuke gelukspuntjes tussen zullen staan πŸ™‚


Comments are closed.