Grote paniek. Mijn blog was kapot.

Want mijn blog was kapot gisteren. Er trad denk ik een conflict op tussen een paar plugins en mijn thema met als gevolg dat ik zelf niet meer kon aanmelden in WordPress en jullie een wit scherm zagen. Ik weet niet of jullie het ook effectief gemerkt hebben (een paar wel, dank voor de berichtjes op Insta!) maar kijk, ik ben er weer. Voorlopig met een thema dat nog op niet zoveel trekt omdat m’n vorige er af moest om het te kunnen oplossen maar ik hoop het vandaag weer helemaal op punt te hebben.

Ik kan jullie wel zeggen dat ik nogal in de stress zat hoor. Ik zal allemaal rampscenario’s passeren van ik ben gehackt (ook al wist ik dat dat niet het geval was) tot ik ga alles alles alles kwijt zijn op mijn blog. Vergeleken met de problemen die zich buiten de digitale wereld kunnen voordoen valt dat alsnog allemaal best mee maar kijk, mijn blog is mijn grootste hobby en nu ook mijn bijverdienste en ik zou toch wel lichtelijk heartbroken zijn als ie voor altijd kapot was.

Verder heb ik deze week nog altijd niet veel gedaan omtrent mijn blog maar ik ga daar nu opnieuw verandering in brengen. Ik heb terug veel inspiratie en wil graag weer volop typen maar zoals ik al zei, ik wil eerst m’n mooie jasje weer aan voor ik verder ga. Ik ben geen perfectionist maar misschien toch wel als in: ik kan niet zo goed functioneren als het er niet eerst terug helemaal top uit ziet.

Bij deze, fijne vrije maandag en tot snel!

Volg:

17 Reacties

 1. 18 juni 2019 / 07:56

  DIt bericht heeft er alvast voor gezorgd dat ik meteen nog eens een backup aan ’t nemen ben van mijn blog, want inderdaad, de horror!!!
  Leen schreef laatst over Gouden randjes #25My Profile

 2. 12 juni 2019 / 16:37

  Erg herkenbaar. Ik had per ongeluk een oude back-up teruggezet, waardoor mijn blog terug was gezet naar december 2018. Nou toen zat ik ook flink in de stress.
  Uiteindelijk merk ik vaak wel dat even rustig worden en de situatie goed op een rijtje zetten en contact opnemen met m’n hosting vaak wel al een hoop op kan lossen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Waarom je mental health belangrijk isMy Profile

 3. 11 juni 2019 / 16:00

  Ohhhh ik dacht al dat het aan mijn laptop of browser lag! Ik wilde gister even je blog checken maar kwam er inderdaad niet op. Wat een schrik dat je website eruit lag. Gelukkig is er niets ernstigs aan de hand 🙂 hopelijk komt het snel goed en ben heel benieuwd naar je nieuwe artikelen!

 4. 10 juni 2019 / 18:28

  Ik zag het gisteren, maar ik dacht dat het aan mijn laptop lag. Het zou niet de eerste keer zijn dat die stoten vertoont. Niet dat ik een slecht toestel heb. Maar als het langer zou duren ging ik me idd ook wel bezorgd gemaakt hebben. Ik ben blij dat je blog weer overeind is want ik zou hem toch niet kunnen missen. En je paniek snap ik al helemaal. Ik zou net als jij heartbroken zijn moest mijn eigen blog platliggen. Fijne maandagavond nog!
  Nikita schreef laatst over Persoonlijk | Waarom er deze week geen weekoverzichtje isMy Profile

 5. 10 juni 2019 / 18:03

  Balen is dat. Ik heb het helaas al een paar keer meegemaakt. Ik wild een plugin updaten en toen crashte de hele boel. Gelukkig lost mijn host dit soort dingen op, maar ik baalde er wel enorm van.
  Darina schreef laatst over Ontdekt: het Belgische modemerk CassisMy Profile

 6. 10 juni 2019 / 17:09

  Ik snap je angst ivm je blog. Ik zou ook panikeren en volop stressen. Recent nog (remember? 😉 ). Gelukkig is het opgelost en kun je weer lustig schrijven! Want ik zou je toffe schrijfsels toch wel missen mocht die hier niet meer bestaan.
  Evelyne schreef laatst over Lijstje | Wanneer de inspiratie even zoek isMy Profile

 7. 10 juni 2019 / 16:29

  Ah paniek! Had dit een tijdje geleden ook. Kwam bij mij door een update en had, heel stom, geen back-up gemaakt. Gelukkig is dat ook nog goed gekomen.Jij ook een fijne vrije maandag nog!
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #5: mei 2019My Profile

 8. 10 juni 2019 / 14:14

  Oh, dat is schrikken (en balen)! Ik zou me ook helemaal wezenloos schrikken, in zo’n geval… Succes!
  Wendy schreef laatst over Egoïstische bitch?My Profile

 9. 10 juni 2019 / 14:12

  Ik heb het in het verleden zelf ook enkele keren voor gehad en noem dat witte scherm dan ook the white screen of death. Tja, iets met veel paniek maar op dat moment reageert die blog echt totaal niet meer hé. Al een geluk dat mijn man me dan telkens uit de nood wist te redden. Hij maakt ook regelmatig een back-up zodat ik normaal maximum drie dagen aan blogposts kan kwijtspelen indien er iets misloopt. Ik weet wel dat dat op zich niet ‘belangrijk’ is maar vermits ik zelf wel veel waarde hecht aan mijn blog zou ik het echt erg vinden mocht er plots iets misgaan waardoor je een heel deel zaken kwijtspeelt.
  zwartraafje schreef laatst over Harry Potter Bullet Journal #6My Profile

 10. 10 juni 2019 / 13:02

  O, pfff, daar zou ik ook behoorlijk van in paniek raken ja, ondanks dat ik nog maar kort blog en nog werk met een simpel thema. Blij dat je er weer bent! En succes met de herstelwerkzaamheden.
  Naomi schreef laatst over Open brief aan wielrennersMy Profile

 11. 10 juni 2019 / 11:41

  O wat vreselijk je hebt er ook meteen zoveel werk aan he. Ik heb het ’s nachts eens gehad terwijl ik op mijn werk zat. Fijn hoor nachtelijke updates, heel mijn theme was onbruikbaar. Ik wens je heel veel sterkte en succes om het te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.