Duizend vragen aan jezelf • Deel 93

871. Laat jij over je heen lopen?

Soms wel vrees ik. Ik ben heel snel onder de indruk of geïntimideerd door mensen die er uit zien alsof ze tonnen meer zelfvertrouwen hebben dan ik. Verder vind ik het soms ook moeilijk om wat er op dat moment in mijn hoofd om gaat, echt onder woorden te brengen. Maar ik denk wel dat ik daar in aan het groeien ben door het ouder worden.

872. Luister je vaak naar de radio?

Vroeger luisterde ik elke dag radio en zat ik op zaterdagochtend altijd vol spanning op de Ultratop50 te wachten. Haha. Tegenwoordig is het wel iets minder en luister ik vooral radio als ik autorijd. Voor de rest is het vooral Spotify.

873. Wat is erger: falen of het nooit geprobeerd hebben?

Ja cliché he maar toch het nooit geprobeerd hebben.

874. Wat hadden mensen nooit van jou verwacht?

David zegt: dat ik een blog zou beginnen en dat ik een hond wou :p

875. Naar welke feestdag kijk je elk jaar opnieuw uit?

Niet naar een specifieke feestdag want naast de eindejaarsperiode vieren wij niet echt feestdagen maar Kerstmis en Nieuwjaar en de dagen daartussen vind ik wel altijd heel fijn en stiekem heb ik daar de laatste tijd al een paar keer aan gedacht. Hihi.

876. Welke kleur zou jij je leven geven?

Euh geel of oranje omdat het vrolijk is over het algemeen en warmte uitstraalt maar roze is m’n favoriet.

877. Wie beschermt jou?

Ja mensen, zeg het eens, wie beschermt mij? 😀 Ik denk toch wel David, mijn ouders, mijn schoonfamilie ook wel, vriendinnen.

878. Kijk je weleens naar de sterrenhemel?

Helaas is ie van hier vaak niet zo goed te zien door al het licht maar ik vind het wel fijn om dat te doen! Vind de ruimte zo fascinerend! Ik zou graag eens met zo’n echte telescoop naar een sterrenhemel kijken.

879. Waar word je rustig van?

Lezen.

880. Kun je goed tegen stilte?

Ja en nee. Ik heb er geen moeite mee als er in een gesprek een stilte valt. Ik voel ook niet vaak de nood om die stilte dan te gaan doorbreken. Maar als ik bijvoorbeeld iets vraag en het duurt lang voor ik antwoord krijg (als in: dus echt complete stilte) dan word ik wel ongeduldig :p

Waar word jij rustig van?

0
Volg:

9 Reacties

 1. 12 augustus 2018 / 21:43

  Leuk om de antwoorden te lezen. Grappig dat mensen niet hadden verwacht dat je een blog zou beginnen, volgens je vriend. Hoezo niet eigenlijk?

 2. 10 augustus 2018 / 19:30

  Ik ben eerder voor de blauwe tinten dan voor roze, maar ieder zijn eigen voorkeur natuurlijk :-). Lezen maakt me ook rustig, maar dan wel als het rustige verhalen zijn. Onlangs las ik The Handmaid’s Tale en daar werd ik net heel opgejaagd van.

  • Irene
   Auteur
   13 augustus 2018 / 09:19

   Dat boek heb ik hier ook nog staan om eens te lezen maar misschien moet ik dat dan ook maar niet doen om rustig van te worden. Haha :p Ben er wel heel benieuwd naar!

 3. 10 augustus 2018 / 10:07

  haha roze is ook een van de kleuren die ik het leukst vind! Geel vind ik wat minder, tenzij zo pastel-geel: dat vind ik wel weer heel leuk 😀

  • Irene
   Auteur
   13 augustus 2018 / 09:18

   Pastelgeel vind ik ook het mooiste maar zo fel warm geel kan ik ook wel appreciëren!

 4. 10 augustus 2018 / 10:01

  Als ik me echt niet goed voel in mijn vel en mijn hoofd op hol slaat ben ik met heel weinig rustig te houden. Soms met tv-kijken, maar ook daar spelen gedachten een grote rol in mijn hoofd. Ik moet dringend leren dingen van mij afzetten..

  • Irene
   Auteur
   13 augustus 2018 / 09:17

   Wat weleens wil helpen is echt iets actiefs doen waarbij je je hoofd nodig hebt zodat je niet meer zit te piekeren. Lezen, knutselen, een boek luisteren, eens gaan wandelen (al denk ik tijdens het wandelen ook altijd na maar alsnog helpt het wel). Of zo gewoon eens efkes in een andere omgeving zijn helpt ook vaak 🙂 maar je moet dat zelf wat uitzoeken wat werkt 🙂

 5. 10 augustus 2018 / 07:43

  Ja, roze for life! 😉 Ik zou mijn leven ook maar al te graag een zoveel mogelijk roze kleur geven. Leuk om je antwoorden weer te lezen! Het meest rustig word ik van een film kijken, lezen of een wandeling maken 🙂

  • Irene
   Auteur
   10 augustus 2018 / 08:49

   Een serie vind ik ook wel rustgevend maar ik kan heel moeilijk gewoon puur naar tv kijken. Ik moet ondertussen altijd iets anders doen ook :p en dat is dan eigenlijk weer niet rustgevend. Haha.

error: Aha jij stiekemerd!