Een paar dingen die veranderen.

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook wat verandering. Goeie voornemens. Of doelen. Ik schreef er zelf ook een paar op. Een ding wat ik in eerste instantie niet had ingepland, waren blogveranderingen. Maar kijk, hier ben ik toch om een kleine verandering aan te kondigen.


Zoals jullie misschien ondertussen al weten, heb ik Instagram van mijn telefoon gezwierd. Ik voelde de constante neiging om de app te checken, maar ook om alles in mijn leven vast te leggen op beeld en dat leverde onbewust toch wel wat druk op. Net zoals mijn weekoverzichtjes hier. Vandaar dat ik er eens goed voor ben gaan zitten en besliste dat ik vanaf nu stop met de weekoverzichtjes en deze zal omruilen voor een maandoverzicht. Ik deed dit vroeger al en ik heb er nu terug zin in in om hier mee verder te gaan. Geen betere start dan een nieuw jaar denk ik dan!

Daarnaast zette ik zo vaak als mogelijk vier stukjes per week online. Dat is voorlopig ook gedaan. Ik schakel over naar drie blogjes per week. Al kan het ook zijn dat ik hier snel terug van af stap hoor πŸ˜‰ Ik heb namelijk wel genoeg inspiratie om vaker te bloggen maar ik wil wat minder tijd doorbrengen achter m’n computer. Nu vind ik bloggen sowieso super fijn om te doen dus we gaan zien hoe het gaat. Grote kans dat ik hier nog op terug kom.

1
Volg:

17 Reacties

 1. 14 januari 2019 / 09:14

  Goede keuzes, ik hoop dat ze je brengen wat je ervan verwacht. Enne, je trouwe lezers blijven toch wel komen hoor ! -x-

 2. 8 januari 2019 / 21:12

  Wat goed dat je dit hebt gedaan zeg! Ik heb mijn telefoon ook helemaal anders ingedeeld, hierdoor word ik nu ook veel minder geprikkeld! liefs
  Rachel schreef laatst over Aliexpress shoplog 2019My Profile

 3. 7 januari 2019 / 22:26

  Lekker doen waar jij zin in hebt! Bloggen moet natuurlijk geen verplichting worden ☺️
  Naomi Dekker schreef laatst over Dit was 2018My Profile

 4. 7 januari 2019 / 17:02

  Ooh, vandaar dat ik je al eventjes niet meer heb ‘zien’ voorbijkomen! Ik hou mijn Bloglovin’ eigenlijk ook niet meer bij, maar lees je blog wel heel graag. Dus vanaf nu hoor je in m’n lijstje met blogs die ik af en toe eens kom bezoeken si. Alleszins bedankt om even bij mij te komen piepen vandaag, zo werd ik meteen weer herinnerd aan jou en je schrijfsels! Hopelijk heb je een super fijne jaarwisseling gehad! Ik ga meteen even kijken wat ik gemist heb van de afgelopen tijd πŸ˜€ Liefs!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #164 | Kerst & Nieuw en alles daar tussenMy Profile

 5. 7 januari 2019 / 12:09

  Zoals je weet, heb ik Instagram ook al een paar maanden van m’n telefoon gezwierd en ik ben nog steeds blij voor die keuze! Goed dat je zelf je accenten legt en kiest wat het comfortabelst is voor jou! πŸ™‚

  • Irene
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:49

   Ik schrok er eigenlijk van hoe erg dat er in gebakken zat bij mij, elke keer zo gedachteloos mijn telefoon erbij nemen om door Instagram te scrollen. Na de eerste paar dagen ging het me veel beter af en ik mis het totaal niet!

 6. 6 januari 2019 / 21:25

  Wat een goed idee! Ik probeer al een jaar een ‘social media vrije week’ in te plannen, maar het lukt me gewoon niet, haha! Toch merk ik inderdaad de onrust die het met zich mee brengt… Vet dapper besluit!

  • Irene
   Auteur
   7 januari 2019 / 19:47

   Ik moet zeggen dat het eigenlijk best makkelijk is eens die eerste dagen voorbij zijn! Kan het alleen maar aanraden. Ik voel mij een soort van herboren. Haha πŸ˜€

 7. 6 januari 2019 / 18:51

  Ik ben mijn socialemediagebruik ook aan het doseren, dus ik snap je heel goed! Ik ga je blog in 2019 in elk geval met evenveel plezier volgen als in 2018! πŸ™‚
  Nikita schreef laatst over Sensitief en trots!My Profile

 8. 6 januari 2019 / 15:40

  Ik snap helemaal dat je lekker eventjes wilt minderen met het online wereldje. Lekker van genieten <3 Liefs!

 9. 6 januari 2019 / 15:34

  Soms is verandering gewoon nodig! Ik heb na een hele lange tijd mijn oude blog gedag gezegd en helemaal opnieuw begonnen. Dat was ook wel fijn en voor mijn gevoel echt nodig.
  Simone schreef laatst over TAG | Oud & NieuwMy Profile

 10. 6 januari 2019 / 12:54

  Eens met de rest! Lekker doen waar jij je goed bij voelt! Ik wil eigenlijk twee keer per week een blog online zetten, maar omdat ik er gewoon geen zin in had, heb ik vorige week welgeteld nul blogs geplaatst ;p Het is het allerfijnst werken als je jezelf zo min mogelijk druk oplegt! Dat probeer ik ook dit jaar te doen voor mezelf.
  Johanne schreef laatst over Terugblik 2018 || Welke mooie dingen heb ik dit jaar mogen meemaken?My Profile

 11. 6 januari 2019 / 12:10

  Jouw blog, jouw regels! Doe gewoon lekker je eigen zin!

 12. 6 januari 2019 / 11:19

  Gewoon doen waar je zin in hebt πŸ™‚
  Ik ben inmiddels terug naar 1 blog per week. Bevalt op dit moment prima.

 13. Kaylin
  6 januari 2019 / 10:30

  Lekker doen wat jij wilt. Het is jouw blog en jouw leven. Sowieso blijf ik een trouwe volger πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Aha jij stiekemerd!