♡ Vier de liefde ♡

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar ’t is Valentijn vandaag. Ik weet dat daar heel veel tegenstanders van zijn omdat het een grote, opgeklopte, commerciële feestdag is geworden maar ik ben toch nog altijd fan. Ja je kan de mensen die je graag ziet elke dag vieren maar je kan ook elke dag je mama en papa vieren daar zijn ook speciale dagen voor DUS ik strooi vandaag met een beetje extra liefde…

… – natuurlijk ook voor David maar vooral – voor mezelf! Ik kreeg via Kwante’s Valentijnsswap een pakje aan dat ik straks mag open maken (WOEHOEW!) maar daarnaast schrijf ik hier ook een lijstje met redenen waarom ik trots ben op mezelf. Omdat het kan en leuk is en ook een beetje moeilijk maar ook omdat we daar te weinig aandacht aan besteden en het wel deugd kan doen om dat eens allemaal op een rijtje te zetten. Want ik heb wel vaak dat ik bij van die kleine overwinningen al snel het gevoel heb dat het allemaal toevallig is gekomen of dat ik gewoon veel geluk heb. Terwijl ik voor veel van die dingen wel echt mijn best heb gedaan en dus ook trots mag en moet zijn op mezelf voor wat ik bereikte.

Redenen waarom ik trots ben op mezelf:

 • Ik leer mezelf steeds beter kennen en durf daarom ook keuzes maken die beter bij me passen.
 • Ik durf meer voor mezelf opkomen.
 • Ik haalde mijn rijbewijs in 1 keer ondanks het feit dat ik heel onzeker was op de weg.
 • Mijn telefoonangst is overwonnen door mijn werk. Yes!
 • Mijn blog en dat ik het volhoud en ook heel leuk vind om te doen.
 • Ons huis dat allesbehalve perfect en af is maar wel voelt als een thuis.
 • David en ik zijn een goed team. Het gaat niet altijd even goed maar we kunnen allebei water bij onze wijn doen.
 • Ik liet de negatieve gedachten over mezelf voor een groot stuk achter me en zit nu veel beter in mijn vel.
 • Mijn positiviteit.
 • Als ons huis volledig gepoetst is. Klinkt misschien stom maar ik vind het elke keer echt een rotklus om te doen en ik zou het liever laten voor wat het is maar ik doe het toch!
 • Ik luister beter naar mijn lichaam.
 • Dat ik blij ben met mezelf en mezelf leuk vind.
 • En als laatste: dat ik de relatie met mijn vriendinnen kan onderhouden. We zien elkaar niet heel vaak maar het voelt telkens alsof we elkaar elke week zien.

Oké en nu is’t aan jullie! Noem eens een reden waarom je trots bent op jezelf (of een paar, laat je vooral gaan!)

11 thoughts on “♡ Vier de liefde ♡

 1. Wat een leuk idee om op Valentijn zo’n lijstje te delen. Jezelf graag zien is sowieso de eerste stap hé. Hopelijk voel je je ondertussen alweer wat beter want jammer genoeg leken de virus-beestjes je ook graag te zien op Valentijn. Nogmaals een super dikke merci voor het fijne Swap-pakket en het Bullet Journal materiaal.

 2. Wat heb je een prachtig artikel gemaakt zeg.. en liefde is het belangrijkste in de wereld <3
  Momenteel ben ik 6 jaar samen met mijn vriend en gaan we in juni ons huisje voor het eerst openen, verbouwen en van dat huis een thuis maken, ik heb er zoveel zin in. Een heel nieuw begin voor ons, maar zoveel zin in!
  Rachel schreef laatst over Zara Home inspirationMy Profile

 3. Fijne Valentijnsdag. Ik hou van je schrijfsels en dat is toch ook een deeltje van jou :p Proficiat met jouw verwezenlijkingen. Zo op een rijtje telt dat toch wel eh!
  Ik ben trots dat ik probleemloos mijn diploma heb behaald en dagelijks mijn job met veel plezier en voldoening mag en kan uitoefenen. Het reilen en zeilen van het huishouden vind ik soms wel moeilijk dus ik ben wel blij dat dat over het algemeen wel lukt.

 4. Wat een goed lijstje! <3 Ik ben trots op mijzelf omdat ik mentaal echt een hele moeilijke tijd heb, maar de laatste paar weken best goed voor mezelf aan het zorgen ben. En dat is een hele prestatie. 😉
  Anne schreef laatst over Iemand die ik heb gekendMy Profile

 5. Lekker bezig <3 Ik heb eventjes geen tijd om hier op te schrijven waar ik trots op ben. Moet zeggen dat ik de laatste tijd ook een beetje in de put zit wat mezelf betreft, dus ik vind het ook gewoon heel lastig. Maar, als ik dan toch nu even snel wat moet bedenken, dan is het het feit dat ik zulke lieve mensen om me heen heb verzamelend die van me houden zoals ik ben <3 Een fijne reminder dat ik echt oke ben zoals ik ben (: Fijne Valentijnsdag!

 6. Alvast bedankt weer voor het meedoen ♥ ik hoop dat je een mooi pakje hebt gekregen!

  Ik ben er trots op dat ik eindelijk na jaren weer een voet in de sportschool heb durven zetten! Ik hoop het ook vol te gaan houden maar de eerste stappen zijn gezet!
  Kwante in Wonderland schreef laatst over Book Haul | Januari 2019 ♥My Profile

 7. Wat een mooi artikel! Wat goed dat je een hoop punten op een rijtje hebt gezet waar jij trots op bent. Schoonmaken is ook echt niet mijn favoriete bezigheid, maar het geeft soms wel voldoening! Ik ben er trots op dat ik de afgelopen weken veel heb gespaard en ik ben ook zeker van plan om dat door te zetten.

 8. Ik was dus wel helemaal vergeten dat het Valentijnsdag is, tot ik ineens allemaal liefde-gerelateerde artikelen bij Feedly zag staan woops. Je mag dus ook trots zijn dat je mij uit de onwetendheid hebt geholpen! Haha. Hoe dan ook: fijn artikel 🙂 ik ga nog maar eens nadenken over waar ik allemaal trots op ben!

 9. Wat een prachtig artikel! En je hebt helemaal gelijk: je mag ook jezelf absoluut wel wat liefde geven en trots op jezelf zijn. Wat een mooi lijstje ook – daar mag je zeker wel trots op zijn!
  Iets waar ik trots op ben, is dat ik mijn eigen huisje heb gekocht en straks, ondanks dat ik dat echt wel heel spannend vind, helemaal alleen in een huisje woon <3

Comments are closed.