☆Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Ondanks dat ik onzeker ben over mijn lijf, toch strakkere jurkjes durven dragen.
☆ De zon schijnt weer!
☆ Veel lezen.
☆ IJsjes en pannenkoeken gaan eten.
☆ Naar zee.

☆ Alle bloemen die ik de laatste tijd zie. Het valt me tegenwoordig op dat de wilde bloemen in de berm enzo gewoon blijven staan terwijl ik denk dat dat vroeger sneller gemaaid werd. Ik vind het zo mooi!
☆ Mijn familie.
☆ Niet alleen maar spul kopen omdat het goedkoop is maar goed nadenken over en kritisch kijken naar elk ding.
☆ Uitslapen.

☆ Mijn vriendinnen.
☆ Uitstapjes en sociale dingen doen en heel erg genieten.
☆ Na een korte periode waarin ik me heel slecht voelde en over alles compleet in de war was weer het licht zien.
☆ Nieuwe boeken.
☆ Compleet vergeten dat ik heb meegedaan aan de zomerpostactie van Liesbet en dan totaal onverwachts post krijgen.

25 thoughts on “☆Lucky Stars ☆

 1. Ondanks dat iedereen het al zei, ga ik het ook maar nog eens zeggen: dat kleedje staat je goed! 🙂 Op naar nog veel andere mooie momentjes

 2. Dat jurkje kun je ook goed hebben! Zelf draag ik strakkere jurkjes niet omdat ik dan drie maanden zwanger lijk en dat vind ik dan weer minder.

  1. I feel you, als je me langs de zijkant zou zien heb ik ook een buikje hoor! Daardoor liet ik me altijd tegenhouden maar het stoort me zelf totaal niet bij andere mensen dus waarom dan bij mezelf? Ik moet nog altijd een beetje over een drempel heen hoor maar het voelt wel beter om me er niet te veel van aan te trekken 🙂

 3. Oh, dan is die post zelfs nog leuker wanneer hij onverwachts opduikt. Ik heb gisteren zes stuks gepost voor een andere post-actie waar ik aan meedoe. Die zag ik op Instagram verschijnen door een vriendin en het is helemaal in boekenthema dus tja daar moest ik natuurlijk aan meedoen hé. Als je wil mag je me een foto sturen van je zomerpost dan kan ik die aan het einde van de maand mee in de terugblik-post verwerken.
  zwartraafje schreef laatst over Gelezen in juli 2019My Profile

  1. Ik zou wel willen maar ik ben het grat vergeten toen ik de brief kreeg en nu heb ik hem ergens tussen papieren gestopt op mijn bureau :p zal eens zoeken. Als ik hem nog vind stuur ik je zeker een foto! Ik ga deze week mijn kaartjes posten ^^

  1. Ik moet mezelf nog altijd een beetje over een drempel helpen hoor maar het voelt beter om me er niet door te laten tegenhouden 🙂

  1. Oooh wat jammer dat ze toch gemaaid hebben bij jou 🙁 Wij waren vrijdag op pad en daar waren ze ook aan het maaien maar bij ons gelukkig nog niet!

Comments are closed.