☆Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Ondanks dat ik onzeker ben over mijn lijf, toch strakkere jurkjes durven dragen.
☆ De zon schijnt weer!
☆ Veel lezen.
☆ IJsjes en pannenkoeken gaan eten.
☆ Naar zee.

☆ Alle bloemen die ik de laatste tijd zie. Het valt me tegenwoordig op dat de wilde bloemen in de berm enzo gewoon blijven staan terwijl ik denk dat dat vroeger sneller gemaaid werd. Ik vind het zo mooi!
☆ Mijn familie.
☆ Niet alleen maar spul kopen omdat het goedkoop is maar goed nadenken over en kritisch kijken naar elk ding.
☆ Uitslapen.

☆ Mijn vriendinnen.
☆ Uitstapjes en sociale dingen doen en heel erg genieten.
☆ Na een korte periode waarin ik me heel slecht voelde en over alles compleet in de war was weer het licht zien.
☆ Nieuwe boeken.
☆ Compleet vergeten dat ik heb meegedaan aan de zomerpostactie van Liesbet en dan totaal onverwachts post krijgen.

25 Comments

 1. Goofball 6 augustus 2019

  Fijne lijst en zeer mooi jurkje! staat je goed
  Goofball schreef laatst over Small kid-friendly hikes and visits nearby CanmoreMy Profile

  Beantwoorden
 2. Claire 4 augustus 2019

  Ohh wat een fijn lijstje! 🙂 Ik vind die jurk je ook echt fantastisch staan! Dus zeker vaker een strak jurkje aan doen. Hopelijk blijf je in die positieve vibe <3
  Claire schreef laatst over Vegetarische knakworst van Unox | FoodreviewMy Profile

  Beantwoorden
 3. Darina 3 augustus 2019

  Mooie momentjes! De jurk staat je heel mooi.
  Darina schreef laatst over Terugblik | 3 Zomerse dagen in Parijs #2My Profile

  Beantwoorden
 4. Evelyne 2 augustus 2019

  Fijn lijstje!
  Evelyne schreef laatst over Dit was.. | Juli 2019My Profile

  Beantwoorden
 5. Ines 2 augustus 2019

  Het kleedje gaat je echt heel erg goed!

  Beantwoorden
 6. Kaylin 2 augustus 2019

  Ondanks dat iedereen het al zei, ga ik het ook maar nog eens zeggen: dat kleedje staat je goed! 🙂 Op naar nog veel andere mooie momentjes

  Beantwoorden
 7. Wendy 2 augustus 2019

  Mooie dingetjes! DIe jurk was me al opgevallen in een eerdere post van je. Staat je goed!
  Wendy schreef laatst over Toffe Dingetjes 8My Profile

  Beantwoorden
 8. nicole 2 augustus 2019

  Dat jurkje kun je ook goed hebben! Zelf draag ik strakkere jurkjes niet omdat ik dan drie maanden zwanger lijk en dat vind ik dan weer minder.

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   I feel you, als je me langs de zijkant zou zien heb ik ook een buikje hoor! Daardoor liet ik me altijd tegenhouden maar het stoort me zelf totaal niet bij andere mensen dus waarom dan bij mezelf? Ik moet nog altijd een beetje over een drempel heen hoor maar het voelt wel beter om me er niet te veel van aan te trekken 🙂

   Beantwoorden
 9. zwartraafje 2 augustus 2019

  Oh, dan is die post zelfs nog leuker wanneer hij onverwachts opduikt. Ik heb gisteren zes stuks gepost voor een andere post-actie waar ik aan meedoe. Die zag ik op Instagram verschijnen door een vriendin en het is helemaal in boekenthema dus tja daar moest ik natuurlijk aan meedoen hé. Als je wil mag je me een foto sturen van je zomerpost dan kan ik die aan het einde van de maand mee in de terugblik-post verwerken.
  zwartraafje schreef laatst over Gelezen in juli 2019My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   Ik zou wel willen maar ik ben het grat vergeten toen ik de brief kreeg en nu heb ik hem ergens tussen papieren gestopt op mijn bureau :p zal eens zoeken. Als ik hem nog vind stuur ik je zeker een foto! Ik ga deze week mijn kaartjes posten ^^

   Beantwoorden
 10. Geke 2 augustus 2019

  Wat een mooi lijstje!
  Het jurkje staat je inderdaad super, en je figuur is gewoon heel mooi, dus die twijfels zijn echt niet nodig 🙂
  Blij te lezen dat je je weer beter voelt.
  Hopelijk volgen deze maand evenveel van die genietmomentjes.
  Geke schreef laatst over Day Zero Project #9 – 35. Een nieuw parfum uitzoeken en kopenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   Bedankt voor je complimentje! ^^ En ja, dat hoop ik ook maar dat komt wel goed denk ik 🙂

   Beantwoorden
 11. Ilona Wielinga 2 augustus 2019

  Wat fijn dat je je inmiddels beter voelt. En goed van je dat je ondanks je onzekerheden je je niet laat tegenhouden door jurkjes te dragen!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Inspiratie uit mijn art journal | Deel 2My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   Ik moet mezelf nog altijd een beetje over een drempel helpen hoor maar het voelt beter om me er niet door te laten tegenhouden 🙂

   Beantwoorden
 12. Audrey 2 augustus 2019

  Wat een fijne lichtpuntjes! Goed om te lezen dat het weer beter met je gaat.
  Audrey schreef laatst over Recept: citroen-frambozenslof met meringueMy Profile

  Beantwoorden
 13. Naomi 2 augustus 2019

  Fijn dat je na een moeilijke periode weer licht ziet. Die jurk vind ik echt heel tof! Die bermbloemen zijn me trouwens ook opgevallen. Helaas zag ik gisteren dat bij mij in de regio alle bermen weer gemaaid zijn. Alles weer kaal dus en heel erg saai :(.
  Naomi schreef laatst over Open brief aan de burgemeester van MuggendorpMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   Oooh wat jammer dat ze toch gemaaid hebben bij jou 🙁 Wij waren vrijdag op pad en daar waren ze ook aan het maaien maar bij ons gelukkig nog niet!

   Beantwoorden
 14. Romy 2 augustus 2019

  Wat fijn dat je je nu weer wat beter voelt! <3 En wat zie je er mooi uit in die jurk! Hij staat je hartstikke goed. Zo fijn ook, dat vriendinnentripje. Precies op de plek waar de laatste foto is genomen, stond ik een paar jaar geleden ook 🙂
  Romy schreef laatst over Wat als je je eigen geluk saboteert? (7 inzichten)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 augustus 2019

   Hehe wat leuk dat jij op dezelfde plek stond! 😀 En bedankt voor het complimentje ^^

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.