☆ W A R M W I S H E S ☆

 

Haai schatjes! Gewoon even een kort stukje vandaag om jullie nog fijne dagen te wensen. Een dagje te laat, maar daarom niet minder oprecht. Ik hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad. Of je die nu met vrienden, familie of alleen vierde. Of niet vierde, dat kan ook. Ik hoop dat je een beetje warmte mocht voelen, dat je het gezellig hebt gehad, dat je iets lekkers gegeten hebt. Dat je een beetje genoten hebt. En als je cadeautjes kreeg, dat het er zijn die niet in de kast belanden om er nooit meer uitgehaald te worden 😉

Ik heb kerstavond bij mijn schoonouders doorgebracht. Mijn schoonmama had lekker gekookt (helaas geen kroketjes, daar hoopte ik echt heel hard op, love kroketjes) en mijn vriend en ik maakten dessert, wat héél lekker was! Kerstavond is bij ons ook altijd cadeautjestijd. Mijn schoonzus en ik waren elkaars secret santa en ik kreeg een héél leuk cadeautje. Ik ga het hier later nog laten zien want ’t is  perfect om het nieuwe jaar te starten.

Gisteren gingen we op bezoek bij mijn tante waar heel de familie langs m’n mama’s kant er was. Ongeveer dan. En daar aten we stoofvlees met frietjes (wéér geen kroketjes, boehoe). Ik bevond me ongeveer vijf uur lang in een permanente staat van te-veel-gegeten. ’s Avonds keken we Pottersville en bleven we stiekem iets te lang op.

Morgen moet ik helaas een dag werken maar daarna heb ik weer een paar dagen vrij! Het doet me echt deugd, zo’n paar dagen thuis zijn en écht relaxen. Wat staat en stond er bij jullie op de planning?

 

Photo by Josh Boot on Unsplash

Photo by Rodolfo Marques on Unsplash

16 thoughts on “☆ W A R M W I S H E S ☆

 1. Voor jou ook een hele fijne eindejaarsperiode gewenst Irene! En alvast een spetterend 2018!
  Mijn kerstdagen verliepen prima. Bij ons thuis vieren we niet echt Kerst, maar wel bij tante en nonkel. Daar hebben we gourmet gedaan en vandaag zijn we gaan schaatsen en hebben we de kerstmarkt gedaan 🙂 Op naar het nieuwe jaar!
  Nikita schreef laatst over Wat ik doe op een off-dayMy Profile

  1. Jaaa danku ^^ dacht zo met het nieuwe jaar in zicht, een nieuw jasje. En gelukzak! Ik hoop op nieuwjaarsdag kroketjes te kunnen eten 😀

 2. Voor jou ook nog fijne feestdagen. Wij hebben ook gewoon gezellig met de familie gevierd en net wat teveel gegeten. Maar het was wel lekker. Yum. Stiekem ben ik ook al aan het uitkijken naar Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag, want dan komt er weer van dat lekkere eten. Haha. Nu nog even proberen ten volle te genieten van de laatste dagen van het jaar. Want voor we het weten zijn ook die weer voorbij…
  Sarah schreef laatst over 2017 in reizenMy Profile

 3. Leuk om te lezen dat je gezellige dagen achter de rug had. Ondanks een sinusitis met heel wat gesnotter heb ik er ook wel van genoten.

 4. Hier ook een leuke kersttijd gehad, maar die is helaas veel te snel voorbijgevlogen. Kerstavond was rustig thuis voor de buis. Wij doen (helaas) niet mee aan cadeau’tjes-tijd. Op Kerstdag zijn we lekker gaan eten met mijn nonkel die niet zo ver woont van waar jij woont 😉 Hij kwam naar ons en zijn voor de eerste keer met Kerst oma en opa gaan bezoeken in het rusthuis. Ze zijn er pas van november en normaal vieren we kerst en nieuwjaar steeds bij hen thuis. Dus dit jaar was het even wennen, maar het was gelukkig heel leuk. Vandaag moest ik helaas weer aan de slag.
  Evelyne schreef laatst over Liebster Award – Ik ben genomineerd!My Profile

  1. Kan me voorstellen dat het wennen is dat je opa en oma nu in een rusthuis zitten, maar uiteindelijk gaat dat ook “gewoonte” worden en al helemaal als het ook echt leuk is, zo’n speciale dag. Spijtig van de cadeautjes! Kan je dat niet terug introduceren? 😀

 5. Jij ook nog hele fijne feestdagen!

  Eergisteren heb ik met mijn vriend allemaal films gekeken, gegourmet en monopoly gespeeld. Gisteren lekker geluncht en vandaag helemaal niks gedaan. Oud en nieuw ga ik met mijn vriend bij vrienden van hem vieren. Heb er nu al zin in 🙂 Zo gek om te beseffen dat het al bijna 2018 is! 2008 klinkt ook nog zo dichtbij soms, hihi.
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Mijn kerstdagen | Taart, gourmetten en een kerstlunchMy Profile

 6. Voor jou ook heel fijne verdere feestdagen nog! Fijn dat je genoten hebt 🙂 Ik heb echt de leukste (en meest hipster, oeps cadeautjes ever gekregen): een letterbord, Stan Smiths met velcro, de beste joggingbroek ooit en (tromgeroffel) een gsm-lader met kerstlampjes aan, hahahaha. Op Kerstavond kwamen mijn grootouders normaal gezien, maar ze zaten vast aan zee omdat mijn opa iets in zijn rug had gekregen en niet kon rijden. Best wel balen! Het was alsnog wel gezellig, maar niet echt kerstachtig of zo! Gelukkig komen ze wel voor Nieuwjaar 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Ode aan NieuwjaarMy Profile

  1. Amai ja dat zijn zalige cadeaus! Ik heb ook Stanny’s met velcro’s (én stipjes). Zalig hé 😀 En die lader met kerstlampjes lijkt mij ook hilarisch! Jammer dat je opa iets in zijn rug had gekregen. Zo typisch dat het dan juist op zo’n moment gebeurt. Gelukkig heb je dan wel nog een fijne avond gehad. Das toch ook iets hé.

Comments are closed.