☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ De dagen worden opnieuw langer en daarmee
☆ is de zomer weer in aantocht! Ik negeer maar even dat het ook nog niet écht winter is geweest dus dat komt er waarschijnlijk wel nog aan.
☆ De feestdagen die heel vermoeiend waren maar ook warm en licht.
☆ Cadeautjes krijgen die op mijn verlanglijstje staan.
☆ En cadeautjes geven waarvan je zeker weet dat de krijger er heel blij mee zal zijn.
☆ En cadeautjes voor mezelf kopen.
☆ De kerstboom weer afbreken en daarmee weer wat dingen in ons interieur veranderen.

☆ Kleine Louise.
☆ Zelfgebakken zandkoekjes maken én krijgen.
☆ Lange wandelingen maken.
☆ Instagram niet missen.
☆ Elke dag een klein dankbaarheidslijstje bijhouden.
☆ Knuffelen met Archie in de zetel.
☆ Tekenen.

☆ Pizzahutpizza om de vakantie af te sluiten.
☆ Mijn nieuwe agenda van de Hema met eigen foto’s.
☆ De rust op het openbaar vervoer in de vakantie. Za-lig!
☆ Dat ik net in het bushokje sta als het begint te regenen.
☆ Mijn schoonzus die een portret heeft gemaakt van ons.
☆ Tomatensoep met ricotta van mijn mama.
☆ Goed slapen. Zo fijn om ’s morgens uitgerust wakker te worden.

8 Reacties

 1. 27 januari 2019 / 15:23

  Fijn hé om te merken dat je zo’n lijstje met geluksmomenten makkelijk kan volpennen. Ik dacht eerst dat die tekening van jullie en Archie door jou was gemaakt vermits tekenen één van je geluksmomenten was. Zelf genoot ik er deze week weer ontzettend van toen mijn neefje tegen me aan sliep. Ik word zo rustig van die kleintjes hun ademhaling en slaapgeluiden.

 2. 11 januari 2019 / 22:27

  Fijne momentjes allemaal! Dat de dagen weer langer worden vind ik ook heel fijn. Ben inderdaad wel bang dat de echte winter nog moet komen.. Kan niet wachten tot het lente is 🙂

 3. kaylin
  9 januari 2019 / 21:36

  Wow, dat portret is echt sprekend jullie. Chapeau voor je schoonzus!

 4. 9 januari 2019 / 07:39

  Wat een prachtig portret! Ik kan me voorstellen dat jullie daar heel blij mee zijn. Wat een fijn lijstje weer! Ik ben ook blij dat het langzaamaan weer lichter gaat worden overdag. En de kleine Louise is zo schattig!
  Romy schreef laatst over Foutje, bedankt! | 9 blogbloopers van mijMy Profile