☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

★ Weekendjes weg met de liefste.
★ Een nieuw parfum. Ik heb deze en hij is echt yummy. 1 spraytje is genoeg om een hele dag lekker te ruiken.
★ Kerst voorpret. Ik kijk er serieus al naar uit.
★ Mijn nieuwe pin. Awel ja!
★ Alle was weggewerkt hebben.

★ Een tijdje terug kreeg ik van mijn schoonzus een boeket droogbloemen. Ik heb het ding nu uit elkaar gehaald en verdeeld over een paar kleinere vaasjes en het staat super leuk!
★ Een nieuwe vriendschap.
★ Complimentjes krijgen op mijn blog.
★ Mijn logo is terug! Ik heb geen Photoshop meer en zat zo te klungelen om mijn logo in dit thema te krijgen maar dankzij Fien is het gelukt!
★ Leuke plannen in’t vooruitzicht.

★ Een shitload aan chocolate chip cookies bakken.
★ Weer wat vaker tekeken.
★ Een verlanglijstje maken voor Kerst.
★ Muziek muziek muziek. Ik luister zo enorm veel muziek de laatste tijd. Ik word er helemaal vrolijk van.
★ Op die muziek onnozel staan doen met David.

17 Reacties

  1. 24 oktober 2019 / 18:30

    Ik heb hier deze middag ook allerlei lijstjes zitten maken. Eentje voor de blogpost van morgen, eentje met iedereen naar wie ik een kerstkaart wil sturen (kwestie van te weten hoeveel ik er moet maken), een cadeautjeslijst met wat we voor wie zouden kunnen kopen, een afvinklijst voor een kerstverrassing voor een vriendin, eentje voor de Secret Santa Swap waar al super veel cadeautjes voor klaarliggen, …. Hallo mijn naam is Liesbet en ik ben een Listomaniac. 🙂
    zwartraafje schreef laatst over 2019: Shelfies #1My Profile

  2. fieke
    14 oktober 2019 / 19:47

    Oja, die tien minuten per maand waarop alles gewassen en gestreken is!
    De laatste keer dat ik parfum kocht was toen we gingen trouwen. Alweer meer dan vijf jaar geleden. Maar ik vind dat zoiets moeilijks om te kiezen hé! Ik wist helemaal niet dat ze bij Rituals ook parfum hebben. Dat ga ik eens checken als ik er nog eens naartoe ga!

    • Irene
      Auteur
      14 oktober 2019 / 08:36

      Dankje Darina! Ik zou graag nog een bos in huis halen maar heb eigenlijk geen idee waar ik hem dan nog moet zetten dus ik laat het maar zo :p

  3. 13 oktober 2019 / 23:49

    Wat een prachtige droogbloemen! En je logo is hartstikke mooi geworden! Net als de leuke profielfoto (met grafische details) in de sidebar trouwens. Echt heel tof gedaan!
    Romy schreef laatst over Ik ben een lijstjesmeisje!My Profile

    • Irene
      Auteur
      14 oktober 2019 / 08:34

      Dankjewel Romy ^^ Ben er zelf ook blij mee! Soms vergeet ik helemaal dat ik dat gewoon kan doen met m’n Ipad en dan krijg ik ineens een berg inspirati om op foto’s te krabbelen.

    • Irene
      Auteur
      14 oktober 2019 / 08:30

      Gewoon in huis halen 😉 haha. Ik dacht altijd dat droogbloemen niet meer zo’n mooie kleuren hadden maar die van mij zijn echt nog heel erg roze dus misschien kan je hem wijsmaken dat het wel nog “echte” bloemen zijn? :p Het valt vast niet op!

  4. 13 oktober 2019 / 18:31

    Samen met mijn man onnozel staan doen op muziek in de keuken of in de badkamer, dat zijn altijd topmomenten 🙂

    • Irene
      Auteur
      14 oktober 2019 / 08:28

      Zo fijn! En je wordt daar gelukkig van hé van dat dansen en gek doen ^^

    • Irene
      Auteur
      13 oktober 2019 / 19:47

      Zalig hé? Het duurt alleen niet lang voor het ding weer vol is. Helaas :p

    • Irene
      Auteur
      13 oktober 2019 / 19:48

      Ik vind het super mooi! ^^ En handig ook, het fleurt wat op zonder dat je elke week verse moet halen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.