☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Mini vakanties. En meer bepaald mini kampeervakanties.
☆ Me compleet rustig voelen. Een heel fijne gewaarwording.
☆ Trager leven. Niet altijd rushen. Wat ik vandaag niet doe, doe ik morgen wel.
☆ Het terug goedmaken na een ruzie.
☆ Vla.

☆ Toch het vermelden waard: mijn host die zelfs op een zondag én een feestdag mijn paniekerige mails beantwoordt en er voor zorgt dat mijn website weer up & running is.
☆ Voorpret voor onze vakantie die er aan komt.
☆ Nieuwe Vanskes. Ondanks mijn shopstop. Ik ben er héél blij mee en ga ze sowieso elke dag vaak dragen.
☆ Thuis kunnen werken en daardoor extra vroeg klaar zijn of ’s morgens extra veel tijd hebben.
☆ Eens heel vroeg in bed kruipen met een boek.

☆ Nieuwe prachtige plekjes ontdekken in uw eigen stad.
☆ Podcasts luisteren. Binnenkort een lijstje met m’n favo’s!
☆ Meer dan twee kilometer naar huis wandelen in het vooruitzicht hebben en na 200m mijn schoonpapa tegenkomen en naar huis gevoerd worden.
☆ Chinees eten met mijn ouders en broer.
☆ Allemaal nieuwe ‘groene’ dingen uitproberen.

10 Reacties

  • Irene
   Auteur
   5 juli 2019 / 19:06

   Jep! ^^ Eigenlijk erg dat ik het nu pas ontdekte!

 1. 23 juni 2019 / 14:23

  We hebben bijna vakantie en ik kijk er echt zooooo naar uit om even helemaal tot rust te komen en de To Do-lists straal te negeren. Zo tof dat je schoonvader je wandeling een pak korter kon maken. Behalve natuurlijk wanneer je meedoet aan Wizards Unite want dan zou je tijdens het wandelen heel wat zaken kunnen oplossen. 😉
  zwartraafje schreef laatst over Covers die meteen mijn aandacht trokkenMy Profile

 2. 13 juni 2019 / 20:27

  Dat boek ligt hier ook klaar om te lezen, ben benieuwd!

 3. 13 juni 2019 / 08:19

  Wat een mooie plek is dat bij het meer. Heerlijk om daar te wandelen lijkt me. Mooie momentjes heb je beleefd. En je Vans vind ik heel mooi.
  Darina schreef laatst over Terugblik | 5 dagen in NiceMy Profile

 4. 12 juni 2019 / 20:24

  Dat meer/ die rivier ziet er echt heel mooi uit, heel ontspannende omgeving lijkt me! En ik kijk al uit naar je lijstje met je favoriete podcasts, want ik ben altijd op zoek naar nieuwe podcasts om te luisteren! 🙂
  Laurine schreef laatst over Bullet journal | JuniMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.