☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ ’t Is eigenlijk praktisch zomer. Zalig!
☆ Dingen zelf in de hand nemen. Durven. In plaats van alleen maar te dromen.
☆ Een hele tijd geleden bloembollekes planten, vrezen dat er niets uit zal komen en dan een paar dagen later de eerste groene scheutjes te zien.
☆ Spontane beslissingen nemen.


☆ Nieuwe planten: een euchalyptus en een goudpalm.
☆ Knuffels van David en de hondjes.
☆ Bananenbrood maken van twee bananen die ik van m’n schoonmama kreeg.
☆ De nieuwe cd van Billie Eilish voor in de auto.
☆ Op een rommelmarkt twee boeken kopen voor €4.

☆ Lezen in’t zonnetje.
☆ Terug in mijn bullet journal beginnen en bijgevolg nog eens echt collages maken. Een beetje toch.
☆ Een paar dagen vakantie.
☆ Onze orchidee groeit terug. Ik vind het eigenlijk heel lelijke planten / bloemen maar ik voel me toch een soort van geslaagd dat er uit die dorre plant een nieuwe tak met knoppen groeit.
☆ Snoep kopen in de Kruidvat.

☆ Een nieuwe pizza uitproberen en die héél lekker vinden.
☆ Bloesems. Zo mooi!
☆ Twee keer naar Pairi Daiza, gewoon omdat het kan.
☆ En daar babygeitjes zien en aaien. En helemaal smelten.
☆ Oude foto’s terugvinden.

24 Comments

 1. zwartraafje 2 mei 2019

  Van dit soort lijstjes met anderen hun geluksmomenten word ik zelf ook steeds gelukkig. Ik heb totaal geen groene vingers en ben dan ook iedere keer gelukkig wanneer een orchidee er opnieuw doorkomt. Mijn moeder heeft massa’s van die planten staan maar ik heb er zelf maar eentje en eigenlijk is dat wel voldoende. Ok, een tweede en misschien zelfs een derde zou nog net gaat maar ik heb geen zin om een hele vensterbank te vullen met die planten.

  Knuffels, bloesems en boekenkoopjes zijn uiteraard altijd goed voor een geluksmoment. Wel grappig dat Billie Eilish haar cv naar jou heeft gestuurd. 😉
  zwartraafje schreef laatst over Waanzin – J.D.RobbMy Profile

  Beantwoorden
 2. Saskia 2 mei 2019

  Heerlijk dit soort lijstjes om stil te staan bij de mooie momentjes van het leven<3
  Met plezier en een glimlach gelezen!
  Saskia schreef laatst over Protected: Mijn zwangerschapsshoot door SimoneMy Profile

  Beantwoorden
 3. Veerle 2 mei 2019

  Ooooh wat fijn dit! <3
  Veerle schreef laatst over Bullet journal • meiMy Profile

  Beantwoorden
 4. fieke 30 april 2019

  Leuk lijstje! Je bullet journal is echt mooi :-).
  Orchideeën gaan hier ook altijd kapot. Andere plantjes groeien enorm goed, maar die orchideeën, daar heb ik precies geen verstand van 🙂
  fieke schreef laatst over As we speak #16My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Ik ook niet! Ik geef het ding een keer per week water en dat is het. Misschien is dat de succesformule? Haha :p

   Beantwoorden
   • zwartraafje 2 mei 2019

    Ik ben heus geen Orchidee-fluisteraar of zo maar sinds een tweetal maanden zet ik mijn plant één keer op de week in een lauwwaterbad (gewoon in de gootsteek eigenlijk) en die plant doet het nu super goed. Wanneer hij is uitgebloemd ga ik de dode wortels verwijderen en het schors verversen en dan maar duimen dat hij het de volgende keer weer zo goed doet.
    zwartraafje schreef laatst over Waanzin – J.D.RobbMy Profile

    Beantwoorden
 5. Darina 29 april 2019

  Wat een leuke foto van jou! Mooi en vrolijk lijstje!
  Darina schreef laatst over 3 Franse lifestyle geheimen die mij erg aansprekenMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sanne 28 april 2019

  Wat een fijne puntjes weer! Hier hebben we ook een orchideeprojectje in huis. Ik ben stiekem ook geen fan, maar mijn vriend heeft er echt een missie van gemaakt om er weer leven in te krijgen. We gaan het zien, haha 🙂
  Sanne schreef laatst over Review: Haal alles uit Pinterest van Dionne KnoorenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Haha veel succes er mee! Ik gaf ‘m zelfs in dorre toestand 1 keer per week water en voor de rest heb ik er geen kaas van gegeten :p

   Beantwoorden
 7. Kaylin 28 april 2019

  Je ziet er echt supergoed en gelukkig uit op die laatste foto! Mag gezegd zijn 😀
  Je bent wel de eerste persoon waarvan ik hoor dat die niet graag orchideeën ziet. De mijne is net begonnen aan z’n tweede bloei. Ik ben echt blij dat hij terug open komt. Het is naast enkele kruiden ook de enige echte bloem die we hebben.

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Oh merci! Zo lief ♡ En ja, ik weet niet, ik vind dat echt geen mooie bloemen. Vorig jaar stond onze orchidee wel héél mooi. Er zaten super veel bloemen aan (wel 20 denk ik!) en ik ben dan wel een beetje trots ofzo dat ie het goed doet maar ik vind het ook lelijk. Raar hé? En dat is ook net zo’n plant die mensen snel cadeau geven. Deze hebben we van mijn schoonouders gekregen dus ik voel me wel verantwoordelijk :p

   Beantwoorden
 8. Evelyne 28 april 2019

  Leuk blij lijstje weer. Hier word je toch instant vrolijk van, haha

  Beantwoorden
 9. anna 28 april 2019

  Wat een leuk artikeltje Irene! Ik houd echt ontzettend van je kleine illustraties! Liefs
  anna schreef laatst over Paper lover + Giveaway!My Profile

  Beantwoorden
 10. Anna 28 april 2019

  Wat een super fijn lijstje! Inderdaad zo fijn dat de zomer eraan komt, daar word je meteen blij van 😀
  Anna schreef laatst over Je eigen webshop beginnen? 10 Realistische stappen naar succes!My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Echt hé! Alles is zoveel beter met een beetje zonneschijn er bij ^^

   Beantwoorden
 11. Romy 28 april 2019

  Aww, die laatste foto! <3 Wat een fijn en blij lijstje! En babygeitjes, dat is natuurlijk altijd een geweldige blijmaker. Altijd fijn, dit soort lijstjes! Daardoor sta je ook gewoon zelf net wat meer stil bij dit soort fijne momenten 🙂
  Romy schreef laatst over Koningsdag | Mijn aankopen op de vrijmarkt (2019)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Dit is ook leuk om op te stellen! Even terugkijken in mijn agenda en in mijn foto’s én in mijn huis waar ik allemaal blij van werd / word. Je waardeert er de kleine dingen weer wat meer door 🙂

   Beantwoorden
 12. Naomi 28 april 2019

  Heerlijk, dat soort lijstjes. En die zomer doet volgens mij iedereen goed. Prachtige foto van de bloesem!
  Naomi schreef laatst over Boekenpraat: De kleur van je hart (Katie Ganshert)My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Dankje! Ben ook blij dat ik zo’n fijne camera op mijn telefoon heb. Dat helpt met de foto’s :p

   Beantwoorden
 13. Anne 28 april 2019

  Wat een mooi lijstje (met mooie foto’s!), Irene 🙂 Ik wil zoiets ook weer gaan bijhouden, maar dan in m’n bulletjournal. Dat helpt toch echt wel om de positieve dingen te kunnen blijven zien.
  Anne schreef laatst over Als ik de wereld loslaat – of de wereld mijMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 1 mei 2019

   Merci Anne ♡ Kan het zeker aanraden! Je waardeert er alle kleine dingetjes weer extra door.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.