☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Mijn lief die bijna een hele week extra vroeg thuis is van zijn werk waardoor we nog een lange avond samen hebben.
☆ Mijn bos Bloomon bloemen die ik een week na Valentijn kreeg en die nog altijd mooi staat te wezen.
☆ De hondjes. Als je me vijf jaar geleden had gezegd dat ik zo’n hondenmens zou worden, ik had je niet geloofd. Ik kan me werkelijk geen leven zonder meer voorstellen.
☆ Een vroege shift hebben op het werk en daardoor een hele week een tof plekje kunnen uitzoeken.
☆ Almaar makkelijker vlees kunnen laten liggen.

☆ Dat het al licht is als ik nog op de trein naar m’n werk zit. Ik denk dat dit elke keer aan bod zal komen tot het weer donkerder wordt. Haha.
☆ Prachtige vintage koopjes doen en dat alles dan ook perfect past.
☆ Opgeruimde keukenkastjes.
☆ Terug bezig zijn in ons huis. Plannen maken.
☆ Moose die zo cute is. En Archie ook. Ik denk niet dat ik die twee snoetjes ooit beu raak. En soms halen ze het bloed vanonder mijn nagels maar ’t is toch vooral liefde die ik voel.

☆ Zelfgebakken chocolate chip chunck cookies die ook nog eens super mega lekker zijn.
☆ Afspreken met vriendinnetjes en heel lekker lunchen in Gent en onze Secret Santa cadeautjes nog uitdelen en heel blij zijn dat ik zo’n lieve vriendinnen heb.
☆ Een nieuw telefoonachtergrondje. Voelt altijd weer ‘fris’ ofzo om eens naar iets anders te kijken.
☆ Goeie boeken lezen en niet kunnen wachten om weer verder te kunnen lezen.
☆ Goed slapen. Ik slaap de laatste tijd echt heel goed en voel dat ik ook overdag minder moe ben (buiten mijn gebruikelijke dip rond 14u :p ).


17 thoughts on “☆ Lucky Stars ☆

 1. Dat licht maakt echt zo’n groot verschil. Ik vind het heerlijk dat het eindelijk weer wat sneller en langer licht is. Morgen ga ik nog eens witte chocoladefudge maken maar iedere keer dat ik die chocolate chunk cookies zie verschijnen krijg ik zin om dat recept uit te testen.
  zwartraafje schreef laatst over Hereniging – J.D.RobbMy Profile

 2. Hartje voor de hondenfoto’s <3 Net zoals sommige andere lezers krijg ik zin in de koekjes. Heb nog pure chocolade liggen in de kast dus misschien moet ik daar komend weekend eens werk van maken

 3. Zalig he, dat licht! Bij mij is het vooral in de namiddag: ’s ochtends heb ik het geluk dat ik tot half acht kan slapen, dus behalve op het allerdonkerste, sta ik altijd in het licht op (de zon gaat hier ook vroeger op dan in België). Maar zo ’s avonds naar huis fietsen en plots beseffen dat het nog altijd licht is, woehoe!
  En zo fijn dat je liefde voor je hondjes zo van het scherm spat! Die hebben het goed getroffen, die twee 🙂
  Le petit requin schreef laatst over Maand in woord en beeld: februari 2019 #2My Profile

 4. Wat een fijn lijstje! Heerlijk dat je zo geniet van jullie lieve, knappe hondjes! De lange lichte dagen vind ik ook een geweldige blijmaker. Daar word ik elke dag blij van. Ik ben ook heel benieuwd naar je vintage koopjes 🙂 Ik scoorde gisteren ook een paar vintage aanwinsten, waar ik dolblij mee ben.
  Romy schreef laatst over Succesformule | 10 dagelijkse gewoontes voor succesMy Profile

Comments are closed.