☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Good old vanillepudding maken en die dan als ontbijt opeten. Met een speculaasje er in.
☆ De geur van onze wasverzachter een hele dag ruiken.
☆ Van die lange wandelingen maken in een mooie omgeving als het zo koud is dat je adem wolkjes maakt.
☆ Rode nagels. Helemaal herontdekt!
☆ Tekenen op m’n tablet. Ik vind het zo leuk om te doen en dingen bij te leren.

☆ SNEEUW!
☆ En dat de zon terug vaker schijnt. Koud maar zonnig; I like it!
☆ Zelf pizza maken.
☆ Dagelijkse Kost kijken.
☆ Mijn nieuwe metallic paarse portemonnee die ik met maar liefst 70% korting kon kopen waardoor ik er nog maar €8 voor moest betalen.

☆ Wafels eten bij mijn ouders.
☆ Assepoester kijken op zondagnamiddag met een warme chocomel.
☆ Een half dagje werken en in de namiddag met mijn ouders gaan winkelen.
☆ Een warm kersenpitkussentje meenemen naar het werk.
☆ Mijn sessies bij de kinesist waarna mijn schouderkramp elke keer iets minder erg wordt.

En eigenlijk nog eentje – misschien wel het grootste – is dat jullie de laatste tijd allemaal zo massaal reageren en ik daar mega veel energie en blogzin van krijg!

♡ ♡ ♡ MERCI ♡ ♡ ♡

32 thoughts on “☆ Lucky Stars ☆

 1. Gezellig zo’n middagje winkelen met je ouders! Vind ik altijd leuk om met mijn mams te doen, doen we alleen te weinig. De sneeuw vind ik helemaal niks, doe mij de lente maar 🙂 Van het zonnetje werd ik wel blij, helaas was hij in het weekend weer nergens te bekennen.

 2. Zo fijn dat de bezoekjes aan de kinesist resultaat hebben. Vanillepap is eigenlijk de enige pap die ik graag eet. Liefst vlak nadat ze gemaakt is en nog heerlijk warm is want koud vind ik het blijkbaar minder lekker. Hoera voor paarse portomonnees trouwens. Ik vond die van mij op een rommelmarkt waar iemand allemaal vrij recente Kipling-zaken verkocht. Het leuke van die portomonnee (naast het feit dat paars mijn lievelingskleur is) is dat hij eindeloos lang kan meegaan. Die gaan dus echt niet stuk hé.

  1. Ik vond paars zelf niet zo’n bijzondere kleur maar omdat hij metallic is vind ik hem net super tof! Ben altijd blij als ik hem boven haal 😀 En ik heb vanillepap toch wel liefst echt goed koud. Haha. Maar lauw mag ook 😉

 3. Als ik jouw blogpost lees, merk ik dat ik het vaak veel te ver zoek. Maar dat leer ik wel terug. Een van de grootste blijmakers de afgelopen tijd waren alle lieve reacties van de afgelopen tijd. Zoveel warmte, toen ik ontdekte hoeveel mensen er achter mij staan. Van de week sprak ik mijn nichtje en ik vertelde haar hoe de situatie in elkaar zat omdat ze al zo lang niks van me gehoord had. Haar reactie was zo lief ❤️

  1. Je moet het inderdaad echt niet te ver zoeken. Net als het niet zo goed gaat zijn die kleine dingetjes super belangrijk! Kan me voorstellen dat zoveel fijne reacties en warmte je deugd doen!

 4. Ik eet graag vanillepudding met hagelslag. Lekker als het nog een beetje warm is en de chocolade smelt 😀

  1. Oooh ja dat is ook lekker! Raar dat ik daar niet aan gedacht heb want wij hebben hier nochtans hagelslag staan. Dat ga ik volgende keer doen! 😀

 5. Oh vanillepudding met speculaas!!! Wij eten dat hier thuis ’s avonds voor tv. Mama maakt die dan na het avondeten en rond een uur of 8 ’s avonds zitten we voor tv met elk onze pot (stel je niet voor dat het een mega-pot is, gewoon genoeg 😉 ). Ik eet ze het liefst als ze nog licht-lauw is. Hmmm, krijg er zin in, haha
  Evelyne schreef laatst over ✘Blogspiratie Tag✘My Profile

 6. Ik ben echt een ontzettende lurker, maar heb me nu voorgenomen om wat vaker te reageren!

  Heel leuk lijstje! Heel fijn die kleine dingetjes in het leven waar je zo blij van kan worden als je er net wat meer aandacht aan besteedt. Hoewel vanillepudding als ontbijt mij echt verschrikkelijk lijkt haha.

  1. Aah tof Anke! Zeker doen! 😀 En haha ik eet wel vaker ‘rare’ dingen als ontbijt maar vanillepudding is net heel lekker vind ik! :p

  1. Ik vind het echt heel fijn om te doen! Wij maken soms ook ‘pizza’ op van die broodjes die je dan nog moet afbakken in de oven. Superlekker!

  1. Wij kijken heel vaak op zondag alle afleveringen na elkaar omdat we het in de week snel vergeten maar als we het dan toch eens kunnen zien; zo fijn! Dat voelt echt gezellig ofzo 😀

 7. Oeee, die laatste is ook toepasbaar op mij! Echt mega leuk is dat hè? Ik heb ook weer helemaal mijn blogzin terug en dat is echt het leukste wat er is (: Van de rest van jouw lijstje word ik ook heel happy als ik het lees. En wat zitter er leuke en mooie foto’s tussen! Ik ben heel benieuwd of zo’n tekentablet ook iets voor mij zou zijn – het lijkt me namelijk echt ontzettend leuk om te doen! Heel fijn weekend gewenst <3 Liefs!

  1. Super leuk! Er zijn ook wat nieuwe mensen bij en ik vind het zo motiverend! En het is niet echt een tekentablet maar een gewone Ipad met daarop Procreate 🙂 Werkt super goed en ik ben er echt heel erg gelukkig mee!

  1. Ik zou soms eens een andere wasverzachter willen proberen maar ik ben ‘bang’ dat die dan allemaal niet zo fijn zijn als onze huidige :p

 8. Mooi lijstje! Ik ben ook dol op van die blijmakers! Goed om daar eventjes bij stil te staan. De combinatie vrieskou en stralend winterzonnetje vond ik vorige week echt heerlijk <3

Comments are closed.