☆ Lucky Stars ☆

Een terugkerend rubriekje met allemaal dingetjes waar ik een blij eitje van word. Ik ben sowieso wel een lijstjesmeisje maar een lijstje maken van dingen waar ik gelukkig van word is extra leuk. Daarbij is het altijd goed om wat meer aandacht te schenken aan die kleine, fijne dingen want wie het kleine niet eert …

☆ Good old vanillepudding maken en die dan als ontbijt opeten. Met een speculaasje er in.
☆ De geur van onze wasverzachter een hele dag ruiken.
☆ Van die lange wandelingen maken in een mooie omgeving als het zo koud is dat je adem wolkjes maakt.
☆ Rode nagels. Helemaal herontdekt!
☆ Tekenen op m’n tablet. Ik vind het zo leuk om te doen en dingen bij te leren.

☆ SNEEUW!
☆ En dat de zon terug vaker schijnt. Koud maar zonnig; I like it!
☆ Zelf pizza maken.
☆ Dagelijkse Kost kijken.
☆ Mijn nieuwe metallic paarse portemonnee die ik met maar liefst 70% korting kon kopen waardoor ik er nog maar €8 voor moest betalen.

☆ Wafels eten bij mijn ouders.
☆ Assepoester kijken op zondagnamiddag met een warme chocomel.
☆ Een half dagje werken en in de namiddag met mijn ouders gaan winkelen.
☆ Een warm kersenpitkussentje meenemen naar het werk.
☆ Mijn sessies bij de kinesist waarna mijn schouderkramp elke keer iets minder erg wordt.

En eigenlijk nog eentje – misschien wel het grootste – is dat jullie de laatste tijd allemaal zo massaal reageren en ik daar mega veel energie en blogzin van krijg!

♡ ♡ ♡ MERCI ♡ ♡ ♡

32 Comments

 1. Goofball 4 februari 2019

  oooh zelf pizza maken, dat moet ik dringend nog eens doen zeg.

  ‘k link hieronder ook even mijn eigen lijstje
  Goofball schreef laatst over Count your blessings – January 2019My Profile

  Beantwoorden
 2. sammie 30 januari 2019

  Gezellig zo’n middagje winkelen met je ouders! Vind ik altijd leuk om met mijn mams te doen, doen we alleen te weinig. De sneeuw vind ik helemaal niks, doe mij de lente maar 🙂 Van het zonnetje werd ik wel blij, helaas was hij in het weekend weer nergens te bekennen.

  Beantwoorden
 3. zwartraafje 30 januari 2019

  Zo fijn dat de bezoekjes aan de kinesist resultaat hebben. Vanillepap is eigenlijk de enige pap die ik graag eet. Liefst vlak nadat ze gemaakt is en nog heerlijk warm is want koud vind ik het blijkbaar minder lekker. Hoera voor paarse portomonnees trouwens. Ik vond die van mij op een rommelmarkt waar iemand allemaal vrij recente Kipling-zaken verkocht. Het leuke van die portomonnee (naast het feit dat paars mijn lievelingskleur is) is dat hij eindeloos lang kan meegaan. Die gaan dus echt niet stuk hé.

  Beantwoorden
  • Irene 31 januari 2019

   Ik vond paars zelf niet zo’n bijzondere kleur maar omdat hij metallic is vind ik hem net super tof! Ben altijd blij als ik hem boven haal 😀 En ik heb vanillepap toch wel liefst echt goed koud. Haha. Maar lauw mag ook 😉

   Beantwoorden
 4. Simone 28 januari 2019

  Wat een fijn lijstje! Je hebt me geinspireerd om een soort gelijk lijstje te maken. Komt morgen online. Dankjewel voor je inspiratie <3
  Simone schreef laatst over HUIS | Alles moet wegMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 29 januari 2019

   Oh leuk Simone! ^^ Ik ga vandaag even kijken naar jouw lijstje!

   Beantwoorden
 5. Nikita 27 januari 2019

  Als ik jouw blogpost lees, merk ik dat ik het vaak veel te ver zoek. Maar dat leer ik wel terug. Een van de grootste blijmakers de afgelopen tijd waren alle lieve reacties van de afgelopen tijd. Zoveel warmte, toen ik ontdekte hoeveel mensen er achter mij staan. Van de week sprak ik mijn nichtje en ik vertelde haar hoe de situatie in elkaar zat omdat ze al zo lang niks van me gehoord had. Haar reactie was zo lief ❤️

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Je moet het inderdaad echt niet te ver zoeken. Net als het niet zo goed gaat zijn die kleine dingetjes super belangrijk! Kan me voorstellen dat zoveel fijne reacties en warmte je deugd doen!

   Beantwoorden
 6. Kaylin 27 januari 2019

  Ik eet graag vanillepudding met hagelslag. Lekker als het nog een beetje warm is en de chocolade smelt 😀

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Oooh ja dat is ook lekker! Raar dat ik daar niet aan gedacht heb want wij hebben hier nochtans hagelslag staan. Dat ga ik volgende keer doen! 😀

   Beantwoorden
 7. Rachel 27 januari 2019

  Ah wat een heerlijk lijstje zeg, looking good en die foto samen is ook echt heel leuk!

  Beantwoorden
 8. Marjoleine 26 januari 2019

  Wat een leuk lijstje en prachtige foto’s! Hele fijne sfeer zit erin <3
  Marjoleine schreef laatst over Wat te doen tegen de griep?My Profile

  Beantwoorden
 9. fieke 26 januari 2019

  Zalig! Hier nog een fan van vanillepudding met speculoos 🙂
  fieke schreef laatst over Vegan voor dummies + WIN!My Profile

  Beantwoorden
 10. Evelyne 26 januari 2019

  Oh vanillepudding met speculaas!!! Wij eten dat hier thuis ’s avonds voor tv. Mama maakt die dan na het avondeten en rond een uur of 8 ’s avonds zitten we voor tv met elk onze pot (stel je niet voor dat het een mega-pot is, gewoon genoeg 😉 ). Ik eet ze het liefst als ze nog licht-lauw is. Hmmm, krijg er zin in, haha
  Evelyne schreef laatst over ✘Blogspiratie Tag✘My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Ik eet hem het liefst echt goed koud 😀 En ook een mooie portie hoor 😉 haha.

   Beantwoorden
 11. Anke 26 januari 2019

  Ik ben echt een ontzettende lurker, maar heb me nu voorgenomen om wat vaker te reageren!

  Heel leuk lijstje! Heel fijn die kleine dingetjes in het leven waar je zo blij van kan worden als je er net wat meer aandacht aan besteedt. Hoewel vanillepudding als ontbijt mij echt verschrikkelijk lijkt haha.

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Aah tof Anke! Zeker doen! 😀 En haha ik eet wel vaker ‘rare’ dingen als ontbijt maar vanillepudding is net heel lekker vind ik! :p

   Beantwoorden
 12. Sanne 26 januari 2019

  Om vrolijk van te worden zo’n lijstje! Zelf een pizza maken is voor mij ook al zó lang geleden, dat wil ik echt weer eens een keertje gaan doen.
  Sanne schreef laatst over Reis door Cuba: welke route & wat móet je weten?My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Ik vind het echt heel fijn om te doen! Wij maken soms ook ‘pizza’ op van die broodjes die je dan nog moet afbakken in de oven. Superlekker!

   Beantwoorden
 13. Romy 26 januari 2019

  Aww, die laatste! <3 Ook dit artikel is weer een feestje om te lezen. Die foto van jou met Archie is prachtig. En wat leuk dat je het tekenen én de nagellak hebt herontdekt. De winterse dagen vond ik ook heerlijk. Het zag er zo mooi uit buiten.
  Romy schreef laatst over 44 leuke dingen om te doen met washi tapeMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Dankje Romy! ^^ En ja het zag er prachtig uit hé! Helaas is het hier alweer een paar dagen heel regenachtig.

   Beantwoorden
 14. Ines 26 januari 2019

  hihi dagelijkse kost kijken vind ik ook tof 😀
  Ines schreef laatst over BananenbroodMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Wij kijken heel vaak op zondag alle afleveringen na elkaar omdat we het in de week snel vergeten maar als we het dan toch eens kunnen zien; zo fijn! Dat voelt echt gezellig ofzo 😀

   Beantwoorden
 15. Stella 26 januari 2019

  Oeee, die laatste is ook toepasbaar op mij! Echt mega leuk is dat hè? Ik heb ook weer helemaal mijn blogzin terug en dat is echt het leukste wat er is (: Van de rest van jouw lijstje word ik ook heel happy als ik het lees. En wat zitter er leuke en mooie foto’s tussen! Ik ben heel benieuwd of zo’n tekentablet ook iets voor mij zou zijn – het lijkt me namelijk echt ontzettend leuk om te doen! Heel fijn weekend gewenst <3 Liefs!

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Super leuk! Er zijn ook wat nieuwe mensen bij en ik vind het zo motiverend! En het is niet echt een tekentablet maar een gewone Ipad met daarop Procreate 🙂 Werkt super goed en ik ben er echt heel erg gelukkig mee!

   Beantwoorden
 16. Darina 26 januari 2019

  Een heel mooi en inspirerend lijstje en wat een prachtige foto’s! Ik kan de vrieskou met zon ook erg waarderen en ook de geur van onze wasverzachter.
  Darina schreef laatst over Heimwee naar ParijsMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Ik zou soms eens een andere wasverzachter willen proberen maar ik ben ‘bang’ dat die dan allemaal niet zo fijn zijn als onze huidige :p

   Beantwoorden
 17. Yvonne 26 januari 2019

  Mooi lijstje! Ik ben ook dol op van die blijmakers! Goed om daar eventjes bij stil te staan. De combinatie vrieskou en stralend winterzonnetje vond ik vorige week echt heerlijk <3

  Beantwoorden
  • Irene 27 januari 2019

   Zalig hé? Hier is het helaas al weer een paar dagen grijs en regenachtig.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.