Zomer bucketlist

Zomer! Vakantie! Of toch een beetje. Helaas ben ik geen student meer. En ben ik dus ook niet gezegend met drie maanden vakantie. In plaats daarvan heb ik twee weken vakantie. Wat natuurlijk ook super fijn is. Maar tijdens de zomervakantie heb ik eigenlijk altijd wel een beetje een zomergevoel. En er zijn natuurlijk ook nog een heleboel weekends om te vullen met leuke dingen. Ik stelde een lijstje samen met dingen die ik deze zomer echt heel graag wil doen.

Zwemmen.

Als er nu één ding is wat ik in m’n vakantie  a b s o l u u t  moet gedaan hebben, is het wel zwemmen. Ik heb er zo’n enorme zin in! Ik denk dat vandaar ook mijn reiszin komt. Ik heb zin om op reis te gaan naar ergens waar ze een zwembad hebben. Haha. Plus, ik heb zoveel leuke bikini’s! Net nog een nieuwe besteld in de sale bij Monki. Oeps. Haha. Dus het zou een beetje zonde zijn als ik er niet eens eentje kan aantrekken. Of ja. Dat kan natuurlijk altijd. Maar goed. Een bikini dient om in te zwemmen. Dus dat wil ik dan ook doen. Maar liefst niet in de zee.

Kamperen.

David en ik beslisten om dit jaar geen vliegreis te maken. En ook geen verre autoreis. Daar hebben we simpelweg geen geld voor. Door ons huis hé. Dat vind ik ook niet erg. Maar ik wil toch wel graag een keertje weg. En ik heb de laatste jaren ontdekt dat ik kamperen heel leuk vind. Dus dat zou ik graag doen! Het hoeft geen hele week te zijn. Gewoon een paar daagjes is al genoeg. Of zelfs in onze tuin. Kan allemaal. Als ik maar eens in een tent kan slapen.

Zelf ijsjes maken.

Deze vind ik bijna te belachelijk om te vermelden. Maar ik ben al bijna twee weken op zoek naar ijsvormpjes. Om dus zelf ijslolly’s te maken. Ongelooflijk hé. En blijkbaar is de hele wereld op zoek naar ijsvormpjes. En heeft ook de hele wereld er eentje gevonden. Behalve ik. Haha. Dus dat moet maar eens gedaan zijn. Ik blijf zoeken tot ik vormpjes heb gevonden. En dan ga ik ijsjes maken. Ik eet namelijk best veel ijs. En zelf ijsjes maken lijkt me toch iets beter voor m’n buikvetje dan winkelijsjes vol suiker.

Een hamburger eten bij Paul’s Boutique in Gent.

Ik at er ooit één keer eerder een hamburger met een vriendinnetje. En dat beviel me super hard! En nu wil ik er nog een keer een hamburger eten. Maar dan samen met David. Want als er één iemand volop aan het hamburgerloven is, dan is het David. Vorige keer waren we op een zaterdag in Gent en vreemd genoeg was het “restaurant” toen niet open. Super stom! We aten toen een hotdog bij Würst van Jeroen Meus. Wat ook echt superlekker was. Maar het was geen hamburger. En als je zin hebt in een hamburger, … Ja dan moet je dus gewoon een hamburger eten hé! En als we dan toch in Gent zijn, wil ik er gewoon een fijn dagje van maken. Misschien eens naar de plantentuin.

Voor de laatste keer naar de Ikea.

Haha. Ik denk dat we er ondertussen dus al vier keer geweest zijn de afgelopen maand. En elke keer vergeten we weer de helft. Of komen we thuis en bedenken we nog 8754 nieuwe dingen die we eigenlijk óók nog moeten kopen. Dus deze zomer wil ik graag voor de laatste keer naar de Ikea. Niet dat ik er dan daarna nooit meer heen wil. Maar ik zou er deze keer graag wat meer tijd tussen laten. En alles wat we nu nog écht nodig hebben, gewoon in één keer meenemen.

Een soort van mini housewarmingkje organiseren.

Ik neem deze heel serieus. Heb zelfs al heuse uitnodigen laten drukken! Sowieso wil ik een etentje organiseren voor mijn ouders en David’s ouders. Voor de hulp. En steun. En goede raad. Maar daarnaast zou ik ook gewoon graag eens m’n familie vragen om eens langs te komen. Nog niemand zag ons huis. Dus daar moeten we verandering in brengen hé. Ik ben al volop aan het nadenken over hapjes die ik kan maken. Ik kijk er echt super hard naar uit!

Bakken.

Ik ben m’n bakmodjo een beetje kwijt. Vroeger deed ik dat echt heel vaak. En nu is het weer minder. Wat ik zelf jammer vind. Dus ik wil er deze zomer graag verandering in brengen. Sowieso wil ik weer wat vaker havermoutmuffins maken. Zodat ik die kan meenemen naar m’n werk. In plaats van m’n standaard suikerwafeltje. Haha. En daarnaast moet ik gewoon nog een keer brownies maken. En ik wil ook graag m’n airfryer uittesten op dat gebied. Dus ik bestelde alvast een bakvorm die ik er in kan gebruiken. Spannend!

Plantjes kopen en onze potjes vullen.

David en ik kochten vorig weekend in de Hema maar liefst 4 setjes van 3 bloempotten. Voor amper €1 per stuk! Dus voor €4 hebben we nu 12 bamboe potten. En die wil ik graag vullen! Een vetplantje. Cactusjes. Pannenkoekenplantje. M’n kit om aardbeitjes te planten moet ook nog altijd gebruikt worden. En daarbij vind ik het dus stiekem ook super tof om in het tuincentrum rond te lopen. Haha. Vind het echt zo’n zondag activiteit.

 

Wat staat er op jouw lijstje voor de zomer?

 

14 Comments

  • Irene 16 juli 2017 / 16:31

   Haha, ja dan heb je er tijd voor hé! 🙂 Hier staan ook nog wel een paar klusjes op de planning hoor!

  • Irene 16 juli 2017 / 16:26

   Dankje Michelle! 😀 Ben helemaal into groenig geel tegenwoordig 😀 Haha.

 1. Danique 14 juli 2017 / 19:00

  Wat een leuk lijstje! Echt leuk dat je wilt gaan kamperen, ik ben er ook dol op, het geeft mij echt het ultieme vakantiegevoel!
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 27My Profile

  • Irene 16 juli 2017 / 16:25

   Ja hé, dat heb ik ook met kamperen ^^

  • Irene 16 juli 2017 / 16:24

   Jaaa wandelen is ook leuk! Dat gaan we vast ook wel een paar keer doen 🙂

 2. Madelon 14 juli 2017 / 10:35

  Oeeh leuke plannen allemaal! Kamperen is ook heerlijk om even er tussenuit te zijn. In eigen tuin is ook een leuk idee!
  Madelon onlangs geplaatst…One down, one to go!My Profile

 3. Kaylin 14 juli 2017 / 10:23

  Ik heb een aantal weken geleden zelf pistache ijs gemaakt. Wil gerust het recept met je delen.
  Je kan ook altijd eens zien op Ali expres voor ijsvormpjes?

  • Irene 16 juli 2017 / 16:24

   Ja je mag het zeker delen Kaylin! 😀 Je mag mij een mailtje sturen. Of via Facebook 🙂 We zijn ondertussen in de Ikea geweest en heb er van daar meegebracht. E I N D E L I J K!

 4. Shirley 14 juli 2017 / 09:21

  In 2010 studeerde ik af en ik mis de vakanties nog steeds, haha! Toch blijft de zomer een leuke periode. Ik heb eigenlijk geen idee wat ik ga doen. Misschien moet ik toch ook snel een lijstje maken om mezelf wat te inspireren. Het eerste project is een video maken van mijn afgelopen vakantie, dat is in ieder geval iets 🙂
  Shirley onlangs geplaatst…Huishoudelijke mededelingMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge