Why oh why?

Ben ik toch zo’n moeilijk mens? Haha. KWEETETNI! Het zal wel iets zeggen over hoe ik ben als persoon. Of misschien heb ik één of ander trauma opgelopen? Al ben ik vrij zeker van niet. Behalve dan m’n verdrinkingsangst. Die komt wel door een soort trauma. Maar daar gaat het niet om. Nope.

Ik weet niet wat ik wil. Ik vind het zo moeilijk om bij hetzelfde te blijven! Ik hou van afwisseling. En ik vind het fijn om dingen uit te proberen. Zat ik dus een beetje te kijken naar thema’s. En toen vond ik deze. En die vond ik heel leuk toevallig. Maar ik kon niet zien hoe het er op m’n site uit zou zien. Na even wikken en wegen besloot ik gewoon: woeps! Instellen! Alles weg van m’n vorige thema. Haha. Niet dat ik er al spijt van heb. Ik vind dit nu heel mooi. Maar waarschijnlijk verander ik het binnen een maand of twee weer naar het vorige. Zo ben ik dan. Maar ik heb geleerd dat je altijd mag terugkomen op je beslissingen. Niets verkeerds mee! Al kan ik ergens wel snappen dat het voor jullie vervelend is. Altijd maar iets nieuws. Vandaar ook dat ik gewoon m’n “oude” logo heb gehouden. Kwestie van toch wat herkenbaar te zijn hé.

En eigenlijk. Ik doe dat hier ook vooral voor mezelf hé. Maar goed. Ik wil er eigenlijk nog wel iets over kwijt. Ik kan gewoon nooit een keer iets houden zoals het is. Ik koop soms vier agenda’s op een jaar. Omdat ik eentje vind die prachtig is. En een paar maanden later vind ik een nog prachtigere. Het ene moment hou ik heel erg van basic kledij. Het volgende wil ik printjes. Zoveel printjes dat je er misselijk van word. Ik wil liefst van al elke morgen vroeg opstaan. Om 7u ofzo. Zodat ik een lange dag heb. En daarna wil ik liefst van al elke dag lang slapen. Tot 10u. Nu wil ik kort haar. Binnen een week wil ik lang haar. Vrij lullig als je haar dan net geknipt is natuurlijk. Al groeit dat uiteindelijk ook wel weer aan. En nee. Daarmee bedoel ik niet dat m’n haar geknipt is 😉 And so on. Ik kan nooit kiezen wat ik wil eten. Wat ik aan moet. Wat ik wil doen. Al is dat dan misschien nog iets anders dan niet bij hetzelfde kunnen blijven. ’t Word hier ingewikkeld. Maar het lijkt mij zo simpel. Gewoon weten wat ik wil. Niet te veel moeten nadenken. Gewoon direct duidelijk voor ogen hebben: ‘dit en dat. En niet zus of zo.’ En een keer tevreden blijven met wat er nu is. Niet alles altijd hoeven veranderen.

Maar nu ik er zo over nadenk. Zo slecht is het eigenlijk ook niet. Een beetje verandering houdt de geest scherp. Haha. Beetje uitdaging. Ontdekken of iets nu echt “beter” is als ik het verander. Wat uitzoeken. Mezelf bezig houden. Een mens moet toch iets doen hé. Het enige wat ik wil dat hetzelfde blijft is David. Haha.

Herkennen jullie dit?

Foto bovenaan via: https://magdeleine.co

23 thoughts on “Why oh why?

  1. Dankje Yanine! Dat zou wel kunnen kloppen. Maar uiteindelijk maakt het bij zoiets “kleins” als m’n blog niet echt uit. Ik vind niet dat ik echt iets fout kan doen. Als het niet meer leuk is, verander ik het terug. Probleem opgelost 🙂 Maar bij andere dingen is dat inderdaad wel een punt denk ik.

 1. Nog zo iemand hier. Ik denk dat het ook te maken heeft met bang zijn dat het niet goed genoeg is en daarom toch weer willen veranderen.

  1. Pf ja het kan heel erg vermoeiend zijn. Ik word er soms gewoon gek van. Maar Marieke zei hier iets wat ik heel mooi vond!
   ‘Als je niet tevreden kan zijn met de dingen zoals ze zijn, misschien moet je dan tevreden zijn met de veranderingen die je graag wil?’

  1. Haha ja. Er valt op dat vlak niet zo veel met mij aan te vangen :p haha. Maar ’t is ook wel fijn hoor. Zo’n beetje verandering. Krijg er ook inspiratie van. Vreemd genoeg.
   Als je een mooi thema wil aankopen kan je eens kijken op Etsy (van heel goedkoop naar heel duur). Of de thema’s van Pipdig zijn ook mooi! Dat was m’n vorige. Maar die vond ik ook best prijzig. Vandaar dat ik hem vast nog wel eens terug inschakel 😉

 2. Ah, lief einde. En ik vind je nieuwe thema super mooi, wat een fijn lettertype! Ik herken ook wel wat je omschrijft, hoewel het bij mij niet zó snel wisselt als bij jou geloof ik! Haha! Wel grappig om zo te lezen, je hebt het superleuk omschreven 🙂
  Sonja onlangs geplaatst…Mijn maand MEIMy Profile

  1. Haha ben blij dat veel mensen zich er in herkennen 😀 Ben ook grote fan van zo’n lettertype! Heb het “speciaal” op die soort uitgezocht 🙂

  1. Ja dat vind ik eigenlijk ook heel herkenbaar! Ik pas dit vaak bij David toe als hij niet kan kiezen. Dan beslis ik. En als hij dan twijfelt aan mijn keuze, dan weet hij dat hij het andere moet kiezen. Maar daar kan je natuurlijk ook nog altijd op terugkomen hé uiteindelijk. Niets mis mee 🙂

 3. Mooi, je nieuwe thema! En verder ben ik een beetje hetzelfde. Ik weet wat ik wil, maar na een tijdje is dat weer iets anders dan wat ik eerst wilde. Mijn blog heb ik ook al regelmatig veranderd. En zo heb ik dat met vanalles eigenlijk wel. Maar zoals je al zei; het houdt je scherp 😉
  Michelle onlangs geplaatst…Bevallen doe je zo! Of niet.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge