WE HEBBEN ONZE ZETELS!

WE HEBBEN ONZE ZETELS!

Ik wil liefst dit hele bericht in hoofdletters typen omdat ik zo happy ben! Maar ik hou het voor dit ene zinnetje: WE HEBBEN ONZE ROZE ZETELS! Yesyesyes! Jongens echt waar. Erg dat ik zo gelukkig ben met iets materieel (of niet?). Maar ik ben dus ja, erg gelukkig. Haha. Het heeft veel voeten in de aarde gehad om de zetels te bestellen. Maar ‘t is gelukt.

Ik deelde hier een berichtje op m’n blog met de vraag of iemand me kon helpen. Ik kreeg veel lieve berichtjes. Maar een adresje voor onze zetels vond ik nog niet. Maar! Ik deelde m’n berichtje ook op Instagram. En daar kreeg ik een berichtje van Lies (van liefsvanlies, van de armbandjes. Remember?). Zij wou ons helpen. Helaas woont ze echt pal in het centrum wat dus niet handig is. We hadden sowieso een remorque nodig om de zetels mee te krijgen. Maar Lies zou Lies niet zijn als ze me toch niet probeerde verder te helpen. Ook zij deelde een berichtje op haar profiel. En daar reageerde Marielle op. Marielle woont op 1u10 rijden. I d e a a l ! We bestelden de zetels. Lieten ze bij haar toekomen. En gingen er vorige zaterdag om.

Sommige mensen vond het super spannend dat we dat durfden. Want ja, ik kende die mevrouw niet. Dus wist ik wel zeker dat we onze zetels zouden zien? Nee. Maar ja. Je moet er maar van uitgaan dat de meeste mensen goede bedoelingen hebben. Haha. Mijn geloof in de mensheid is alvast niet aangetast! Marielle is echt een superlief, tof mens. Dus dat zat helemaal goed! Ze had zelf al een roze zeteltje dus ze had niet meteen de behoefte om de onze bij te houden. Haha.

We hebben onze zetels! Hoera! Voorlopig staan ze in onze veranda. Omdat we dus de woonkamer nog willen verven. En ik zou echt niet willen dat er verf op onze zetels terecht komt. HEL! Ze passen heel mooi bij onze tweedehands salontafeltjes (die ik dus ook megafantastischprachtig vind). Dus ja, ik ben helemaal in m’n nopjes. En ik heb bijna geen geduld meer. Ik wil gewoon zien hoe ze staan in onze woonkamer. Maar dat wordt dus nog even wachten.

 

17 Comments

 1. prixos 31 mei 2017 / 16:32

  Wauwie, ze zijn echt onwijs mooi! Wat gaat jullie volgende aankoop worden voor de woning?

  • Irene 3 juni 2017 / 21:13

   Haha dankje! Waarschijnlijk iets als kookpotten, borden en rolgordijnen voor in de woonkamer. En een bed! 😀

 2. Marielle 18 mei 2017 / 21:55

  Oh wauw, wat een mooie bank! Ik snap wel dat je daar heel blij mee bent!

 3. Karin 17 mei 2017 / 16:24

  Tof dat het is gelukt! Ik zou het ook eng vinden om het zomaar bij een ‘vreemde’ af te laten leveren.

  Sportief van je vriend trouwens dat hij akkoord is gegaan met roze 😉

 4. Kaylin 17 mei 2017 / 14:30

  Wat geweldig dat je plannetje gelukt is en je daardoor je droomwereld hebt. Ik vind je salontafel ook wel erg mooi.

 5. Sarah 17 mei 2017 / 09:56

  Oooh, wauw! Super mooi. En heerlijk dat je zo goed geholpen bent. Dan bestaan er toch écht nog lieve mensen op deze aardbol 🙂
  Je salontafeltjes passen ook erg mooi bij je zetels vind ik. Top dat je die tweedehands hebt weten te scoren!!!
  Sarah onlangs geplaatst…My life in pictures #30My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge