Tag • Vriendenboekje

Ik denk dat dit vroeger één van mijn lievelingsdingen was. Vriendenboekjes invullen. Haha. Ik deed dat zo graag! En dan proberen om zo mooi mogelijk te schrijven. Een hele tijd geleden alweer, kocht ik voor de verjaardag van een vriendinnetje Het Beste Vriendenboek voor Grote(re) Mensen. Superleuk! Natuurlijk moest ik dan zelf al een paar pagina’s invullen. Maar jee, dat was me toch moeilijker dan ik dacht. Maar wel nog steeds superleuk. Toen vond ik op de blog van Sammie de Vriendenboekje tag en ja, die wou ik natuurlijk ook graag invullen.

Here we go!

Vlagjeswantvriendenboekjeszijnleuk!

Naam: Irene

Leeftijd: 25   Geboortedatum: 6 april 1991

Broertjes/zusjes: 1 broer

Kleur ogen: Na veel gestaar in de spiegel ben ik er nog niet helemaal uit. Ik hou het op een mixje van alle kleuren.

Kleur haar: Mijn eigen haarkleur is bruin. Nu verf ik het al een heel aantal jaren. Eerst altijd zelf in fel oranje of rood. Sinds kort ook bij de kapper omdat ik een ombré wou. Nu is het bovenaan terug wat dichter naar m’n natuurlijke kleur toe en onderaan blond.

Het liefste eet ik: Frietjes, pizza, appelmoes, veel dingen met kip en een korstje rond.

Mijn lievelingskleur is: Oei van die lievelingsdingen zijn altijd moeilijk. Ik heb nooit maar één lievelingsding. Mijn lievelingskleuren zijn roze, mintgroen en groengrijzige tinten. En oker vind ik ook prachtig! Net zoals bordeaux, lichtblauw en heel donkere kleuren die bijna zwart zijn.

Mijn lievelingsdier is: Konijn!

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Ik heb alweer niet één favoriete band. Mijn muzieksmaak is ook wel echt heeeeel erg uitgebreid dus dat wordt moeilijk. Oké, ik kies er vijf uit die ik op dit moment heel vaak speel: Die Antwoord, Flogging Molly, Beyoncé, Oscar & The Wolf, Bazart.

Mijn lievelingsliedje: Deze vind ik dan weer iets gemakkelijker! Haha. Ik vind Full Moon van The Black Ghosts geweldig mooi. Jaja, dat komt uit Twilight. No shame in my game!

En ik ga er toch nog eentje aan toevoegen! Sorrynotsorry! If I ever leave this world alive van Flogging Molly

Ik krijg er om de een of andere reden altijd een beetje een krop van in mijn keel. Haha. Float van hen is ook heel erg mooi! Ik zal misschien eens een artikel schrijven over mijn all time favorites.

Mijn lievelingsfilm: Mensen wat moeilijk! Hm even denken. Oh nee, eigenlijk vind ik het toch niet zo moeilijk! Kon gewoon even helemaal geen film bedenken die ik leuk vond maar ik kies voor Harry Potter! Allemaal! 😀 En The Hunger Games. Ook allemaal!

Leukste vak: In de lagere school vond ik spelling altijd heel erg tof. Nu zit ik niet meer op school natuurlijk maar ik ga voor gedragswetenschappen uit het middelbaar. En esthetica was ook leuk!

Mijn favoriete tv programma: Rizzoli & Isles. En Dr. Phil. Duh!

Mijn lievelingsboek: De eerste dag van David Nicholls. Al zou ik hem eigenlijk nog eens moeten lezen om te zien of het nog steeds mijn lievelingsboek is. En de boeken van Harry Potter en The Hunger Games staan ook hoog op m’n lijst natuurlijk.

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: David! En mijn e-reader, een bikini en een koelbox vol ijsjes.

Waar ik het meeste van houd: David!

Liefde is samen aanschuiven in de file 😁💕

Mijn hobby’s zijn: Lezen, een beetje tekenen en bloggen. En taartjes eten.

De sport die ik doe: Haha. Het stelt bij mij zo weinig voor dat ik het amper durf benoemen. Maar ik ben dus weer begonnen met Blogilates! Hoera!

Ik houd niet van: Om het kort te houden: spruitjes, witloof, rood en wild vlees, schijnheilige mensen, ramen ijsvrij maken in de winter, muggen en spinnen en andere ranzige beesten met te veel poten, natte sokken en het koud hebben.

Mijn favoriete website: Pinterest denk ik. En mijn blog natuurlijk 😉

Later word ik: Een lief omaatje.

Mijn grootste droom: Een eigen winkel openen en eens een aantal maanden / jaren in een ander land gaan wonen. En een huis kopen.

Mijn wens: Euromillions winnen zodat ik al het vorige waar kan maken 😉 haha.

Vlagjeswantvriendenboekjeszijnleuk!

Zoals Sammie ook al aangaf, hoeveel vragen zijn dit? Serieus! Haha. Maar het blijft leuk om in te vullen. En om het bij andere mensen te lezen! Voel je vrij om de tag over te nemen!

Liefs!

10 thoughts on “Tag • Vriendenboekje

    1. Buiten dat boekje voor grote mensen heb ik ook al jaaaaaren geen vriendenboekje meer gezien. Onder volwassenen is dat niet meer zo ‘hip’ hé. Jammer eigenlijk! Vroeger had ik er wel eentje. Vind het spijtig dat ik dat niet meer heb. Zou er graag nog eens in kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge