Tag • Create it your way

Oeeh ja! Ik vond op de blog van Evelyne weer een leuke tag om in te vullen! Ik vind zo’n tag altijd als een soort van vriendenboekje. Haha. En daar bestaat dan ook een tag over.

1.Als je een geurkaars zou mogen zijn, hoe zou die dan ruiken?

Ten eerste zou ik niet graag een geurkaars willen zijn. Of nee. Als ik er een zou willen zijn, dan eentje die niet zo fijn ruikt. Anders branden mensen me meteen op en ben ik binnen no time foetsie. DUS ik verander de vraag even in: Als je een geurkaars zou mogen bedenken, hoe zou die dan ruiken? Oké. Een geurkaars bedenken vind ik dan wel weer fijn. Ik ben echt gek op zoete geuren. Ik denk dat ik koekjesdeeg als geur wil. Maar niet zo’n chemische geur die naar koekjes ruikt als je je neus een beetje dichtknijpt. Nope. Ik wil echt full on koekjesdeeggeur! Met chocolade spikkels. Alsof je je kaarsje met deeggeur zelf even in elkaar hebt zitten kneden. Oh of misschien moet ik zo’n geurkaars bedenken in verschillende laagjes? Ja ik doe dat! En elk laagje brandt natuurlijk gelijk op zodat je op het einde geen vreemde mix van alles krijgt. Ik heb even m’n Paintskills bovengehaald. Valt het op dat het alleen maar eetbare geuren zijn? Oeps.

2.Als je een kleur van nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Oh boy. Ik kan echt niet maar één kleur bedenken hoor! Wat ik supertof vind en eigenlijk in de winkel amper vind zijn nagellakjes met flakejes. Of flakkies. Hoe moet je het zeggen. Ik zal weer even Paint bovenhalen om een voorbeeldje te schetsen.
Snap je wat ik bedoel? Ik zou zo’n hele reeks maken. En ook een reeks met megaveel glitters. Zo’n glitterlakjes die in maximum twee laagjes al dekken. En daarnaast zou ik een heel basic lijn produceren met mooie rozige en beige nudekleuren. Vind ik zoooo mooi!

3.Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Hm. Dit vind ik moeilijk. Ik ben niet zo’n beautymeisje. Ik klooi hier en daar wel eens met mascara en oogschaduw. En dagcreme ook. Oja wacht! Ik zou iets bedenken waardoor je eyeliner er meteen goed op zat. Ik ben daar zo enorm slecht in. En ik probeerde al vanalles hé. Dus ja, dat zou ik uitvinden. En dan ook nog van die eyeliner die een huilbui doorstaat maar er met zo’n make-updoekje makkelijk af gaat.

4.Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Euhm even denken. Ik denk dat ik een fotoboek zou maken. Ja! Bijvoorbeeld een jaar (of twee of drie) uit mijn leven in foto’s. Oh mijn god wacht! Ik heb nog een beter idee! Ik maak zo’n fotoboek én een boek met echte woorden in ter begeleiding van het fotoboek. Je kan kiezen of je het een of het ander leest / bekijkt. Of allebei samen. OH OH WAAAACHT! Ik bedenk me net nog iets leukers! Ik maak een fotoboek wat je op zich gewoon kan bekijken. Maar ik maak er van die blaadjes bij in zo’n soort van calqueerpapier. Wat wel doorschijnend is maar niet helemaal doorzichtig. En daarop komt dan een klein tekstje over de foto. En ja, ik weet niet waarom ik per sé wil dat het over mijn leven gaat. Ik deel gewoon graag!

5.Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Ik weet eerlijk gezegd niet waarover ik een film zou maken. Ik weet wel wie ik in m’n film wil! Jennifer Lawrence, Cameron Diaz, Emma Watson, Rebel Wilson, Drew Barrymore, Dakota Johnson, Jack Black, Johnny Depp, Robert Downey Junior, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman en Daniel Radcliffe. Haha. Ik zal al maar beginnen sparen zeker? Nu ik er even over nadenken zou ik graag een beetje een gekkige film maken. Zoals bijvoorbeeld The Imaginarium of Dr. Parnassus. Of Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Of DUH de Harry Potter films. Of Alice in Wonderland. Een mixje van alles?

6.Als je een winkel zou beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

Oké. Het is echt een droom, nee DROOM, van me om ooit zelf een winkel te beginnen. Hoe sneller hoe liever. Voorlopig ben ik nog een beetje bang en gebeurt er niet echt iets mee. Maar dat komt wel! Ik verzamel nog even moed. Ik wil in m’n winkel alleen maar vrolijke spullen. Kleren, schoenen, schriftjes, handtassen, boeken, juwelen, washitape, stickers, en misschien wel zelf gemaakte nagellakjes! Gewoon allemaal mooie dingen die je graag wil kopen. Als cadeautje. Voor jezelf of iemand anders. Heel betaalbaar. En waar je vooral heel erg vrolijk van wordt. En niet te veel van alles zodat ik vaak kan afwisselen. Ik wil liefst een klein gezellig winkeltje. Met pashokjes met een panterprint gordijn. En veel roze en glitters. En leuke tapijtjes op de grond. En een toffe zetel!

7.Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Opruimen en poetsen. Zonder twijfel. Saai hé?

8.Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou dat dan zijn?

Een app die je automatisch oprecht gemeende complimentjes geeft. Of een schop onder je kont als je dat nodig hebt.

9.Als je een dier zou mogen fokken, hoe zou het er uit zien en waar zou het leven?

Ik wou eerst een soort van heel groot, super fluffy konijn maken waarop je kan rijden. Maar nu wil ik liever een heel erg grote vogel maken die je overal naartoe kan brengen. En ja, hij moet ook fluffy zijn! Elk dier wat ik zou fokken, is super fluffy. Zodat je er lekker mee kan knuffelen. En het heeft ook een beetje een grappige uitdrukking op z’n koppie zodat je elke keer moet lachen als je het ziet. Een feelgood dier.

10.Als je een superheld zou zijn, hoe zou jij er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?

Ik ga voor een doorzichtige superheld. Of ja, ik ben gewoon mezelf maar dan met superheldenkrachten en ik heb een pak wat me onzichtbaar maakt. En waarin ik ook onzichtbaar blijf. Zelfs als ik er tijdens m’n missies ijs op mors. Of spaghettisaus. En m’n zogenaamd normale zelf heeft wel roze haar. Maar welke kracht kies ik? Ik kan sowieso vliegen. Ik denk dat ik ook gedachten wil kunnen lezen. Of misschien toch maar niet. Hm moeilijk moeilijk! Welke krachten zouden jullie kiezen? Ik wil wel ook sowieso iets positiefs kunnen doen voor mensen.

11.Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Een schoolvak uitvinden. Ik zou denk ik gaan voor iets van zelfzorg. Dat je dan leert hoe je voor je ‘mind’ kan zorgen. Hoe je positiever in het leven kunt staan. Hoe je om kan gaan met teleurstellingen. Eigenlijk misschien een soort van heel algemene guide voor ‘het leven’. En dat leerlingen dat dan zelf implementeren in hun eigen leven. En aanpassen aan hun eigen leven. Een van de lessen zou alleszins zijn dat alles een keuze is en niets definitief. Zwaar hé! Hihi.

12.Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Volgens mij bestaat elke smaak die ik kan bedenken al. Haha. Maar stel dat dat niet zo is, dan kies ik iets van yoghurtijs met chocolade. Of brownies er in. Ja! Brownies en froyo. En misschien nog iets van chocoladesaus er bij ook. In zo’n pot als Ben&Jerry’s. Oh of iets met roomkaas en chocola. Hmmm.

13.Als je een drankje zou kunnen creeëren, waar zou dat dan naar smaken?

Iets zoet maar met een zure toets. Haha. Ja ik ben gek op roomkaas en yoghurt met chocola. Oké.

14.Als je zelf een emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Een glitterende emoji!

15.Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er uitzien en waar zou het staan? 

Ik wil een huis ergens in een grasveld met wat heuveltjes en een bos aan de rand. Of toch redelijk wat bomen in de buurt. Ik wil veel hout en veel ramen en witte dingen. En niet te veel prullen. Een coole zetel om in te hangen. Een tweede verdiep wat niet helemaal doorloopt. Een open badkamer met een groot bad waar je met twee in kan. En een schommel in huis. Ik heb even een collage gemaakt ter verduidelijking!
123
Zo dat was ‘m. Ik vond dit echt  g e w e l d i g  leuk om te doen!

10 thoughts on “Tag • Create it your way

    1. Ja handig hé. Misschien kan iemand daar eens werk van maken :p Haha. Ik zou echt graag aan het bos wonen. Kan ik lekker veel gaan wandelen 🙂

  1. Oh wat leuk! Deze tag deed me verschillende keren lachen! Je beschrijft alles zo goed en hebt zo’n toffe ideeën
    PS: heb je m’n mailtje ontvangen?

    1. Ja hé! Ik vond hem ook echt geweldig leuk om in te vullen en helemaal los te gaan met dingen bedenken. En wat grappig dat het bij jou wat op hetzelfde neerkomt. Hihi. Heel tof om te lezen dat er meer zijn zoals mij. Hihi 😀

  2. Ooh, ik kom zeker langs in je winkel om vrolijke dingen te shoppen! Of een nagellak te testen :)! Huizen met veel hout en grote ramen zijn ook volledig mijn ding! Het zou zo van mijn pinterest bord kunnen komen je plaatjes, hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge