Post voor jullie!

Post voor jullie!

Gewapend met een velletje postzegels, 10 prachtige kaartjes, m’n beste balpen en een goeie portie schrijfzin, ben ik klaar om jullie kaartjes te schrijven! Olépistolé!

Vroeger had ik hier zo’n rubriekje waarin je een kaartje kon aanvragen. Uiteindelijk stopte ik het. Omdat, ja waarom eigenlijk? Ik maakte eerst zelf kaartjes, maar daar had ik dan toch weer wat minder tijd voor. En misschien had ik er ook wat minder zin in. Haha. Maar zin om te schrijven heb ik nog altijd. En ik heb ook nog altijd een hele voorraad aan niet-zelfgemaakte kaartjes.

Dus, wil je graag een kaartje? Stuur me even een mailtje: irene @ tussenmarsenjupiter . be. De eerste 10 mensen die me mailen, krijgen een kaartje opgestuurd! Voor de rest geen gekkigheid. Geen gedoe. Gewoon een mailtje met je adres en misschien een fijn berichtje. Want gewoon je adres is ook maar droog en als ik je nog niet ken, is het wel fijn om dat toch een beetje te doen.

En nu we het toch over kaartjes hebben, wil ik even iemand in het zonnetje zetten! Emelie maakt zelf supermooie kaartjes. Dus als je een zelfgemaakt niet-zelfgemaakt kaartje wil, ga eens kijken bij haar. Ze heeft kaartjes voor verschillende gelegenheden, die je ook nog in een setje kan kopen als je dat wil. Superhandig want dan heb je altijd een geschikt kaartje in huis! Het fijne is dat de kaartjes totaal niet duur zijn. En dat je ze in een leuk pakketje krijgt! Met confetti bij enzo. Dus dat is helemaal een feestje om open te maken! En dat is ook niet alles. Emeli fixt ook een logo voor je blog, of een ontwerpje voor gelijk wat je kan drukken, of een mooie luxueuze stempel. (En je steunt een “klein” bedrijfje, wat altijd leuk is!) Mocht je iets leuks gezien hebben in haar webshop, kan je nog 10% korting krijgen als je de code BACKTOSCHOOL invult!

Oké, doei! Dan wens ik jullie nog een super fijne zaterdag! Ik ga nog wat studeren (boe) en om 15u een taartje eten met een vriendinnetje (hoi Elyssa!) en daarna naar de Ikea (yes) want onze favoriete nachtlampjes-waar-we-vorige-keer-naast-grepen zijn er weer!

4 Comments

  1. Kaylin 16 september 2017 / 15:05

    Jaaaaaa post. I love it! Heb je mijn adres nog? Anders stuur ik straks nog voor de zekerheid een mailtje 🙂

    • Irene 16 september 2017 / 22:37

      Stuur mij toch nog maar een mailtje Evelyne! Denk niet dat ik je adres nog heb 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge