Ons huis in foto’s #1

Y A Y ! Vandaag is het zo ver! Jullie krijgen een eerste deeltje van ons huis te zien! Olé olé! Ik zeg wel, een eerste deel. Vandaag toon ik namelijk onze woonkamer en een beetje keuken. Dat komt omdat onze slaapkamer eigenlijk nog niet echt af is. Er staat alleen een bed in. En dat vind ik net niet interessant genoeg om te tonen. Haha. Dus de bovenverdieping komt aan de beurt als alles daar klaar is. Maar dan hebben jullie weer iets om naar uit te kijken hé.

Nu ga ik ook eerlijk zeggen dat ons huis heel rommelig was op het moment dat ik deze foto’s maakte. Maar ik zat het al zo lang uit te stellen dat het meer gedaan moest zijn. Dus in plaats van op te ruimen, heb ik telkens alles netjes buiten beeld gewerkt. Haha. Vandaar ook dat onze keuken er niet helemaal op staat. Maar daar mis je niets mee. ‘t Is gewoon een keuken. Haha. Goed. Enjoy!

Als je door onze voordeur binnenkomt, en de eerste deur neemt, kom je hier uit! Ik ben echt heel erg blij met onze eettafel! We kochten ze in Ikea. Na echt, heeeeeeel lang twijfelen. Het is serieus zo moeilijk om een tafel uit te zoeken. En dan heb je een tafel gevonden. Moet je nog stoelen kiezen ook. Iets in dezelfde soort hout? Of iets totaal anders? Een kleurtje? Of wit? David en ik hebben in de Ikea letterlijk stoelen zitten verslepen naar deze tafel om te kijken wat mooi was. Haha. Maar het was al het afwegen waard. Ik ben hier zo gelukkig mee! Ik vind de lichte kleur prachtig. En het past super mooi bij de rest van ons interieur. Je zal straks zien dat bijvoorbeeld onze salontafeltjes en het hout van de zetels heel donker is. En net daarom vind ik het lichte hout van de tafel er zo mooi bij passen.

We hebben normaal ook niet zo enorm veel planten staan. We passen op de planten van David’s zus. Haha. Dus het is hier even een beetje een jungle. Maar ik vind het eigenlijk nog wel leuk staan.

Dit zie je dus als je aan de tafel staat. Onze R O Z E  Z E T E L S ! Ben er nog elke dag heel heel heel erg gelukkig mee. Maar echt heel erg gelukkig. Ik vind ze zo mooi! En heel erg comfortabel. En zacht! Haha. Baloe ligt op z’n vaste plekje op de salontafel. Onze tafeltjes kocht ik via 2dehands.be. Echt precies wat we zochten! En boven onze zetel hangt ons ananas”doek”. Haha. Dat kochten we in Nederland toen we daar op weekend waren in mei. Vind het er ook heel mooi bij passen.

Naast onze woonkamer staat een paal die de ruimte een beetje scheidt van de keuken. We hebben voorlopig dit blauwe tvkastje. Ik kocht het ooit voor op m’n kamertje bij mijn ouders thuis toen ik ging herinrichten. Vind het zelf iets minder mooi passen bij de zetels. Maar we laten het voorlopig staan. Misschien dat ik het ooit nog verf. Maar voor nu is het goed.

En dan heb je onze keuken! In het begin vond ik de kastjes best lelijk. Maar nu ben ik er aan gewend! We hebben lekker veel ruimte. En ik vind het eigenlijk ook heel fijn dat het een open keuken is. Dat vind ik persoonlijk wel gezelliger. En daardoor lijkt deze ruimte ook best groot. Aan onze keuken merk je wel dat het huis al wat ouder is. De oven is bijvoorbeeld echt een dinosaurus. En ons vuur is al elektrisch. Maar echt super traag. Ik hoop dat ik niet te verwend klink zo. Haha. Maar er valt mee te werken alleszins!

Als je in de keuken staat, zie je dit! Deze kastjes staan er eigenlijk ook voorlopig. Al vind ik het nog wel leuk staan! Aan de linkerkant hier, heb je een soort tussenstukje waarlangs je in de veranda komt. En in een soort van wasplaatsje waar onze wasmachine en vaatwasser staat. Ik zou normaal de veranda ook al tonen, maar David is hem nog aan het opknappen. Dus die komt samen met de slaapkamer en de dressing aan de beurt.

‘t Zijn niet allemaal nieuwe foto’s voor jullie. Want ik heb er al best veel gedeeld. Maar nu hebben jullie toch een iets completer overzicht van waar ik leef! En ik kan al niet wachten om de slaapkamer en de dressing te laten zien. En de veranda! Want daar ben ik supertrots op. En op David ook! Omdat hij er super veel werk in heeft verricht en er echt iets heel erg moois van heeft gemaakt.

Ik ben echt een beetje verliefd op ons huis en de meubeltjes die we hebben uitgekozen. Op voorhand stel je je wel al een beetje voor hoe alles er uit zal zien. Maar uiteindelijk tipt het echt niet aan hoe het er echt uit ziet. Dit is zoveel beter dan in m’n hoofd. En m’n hoofd was het dus ook al geweldig.

32 Comments

 1. Nicetobeout 11 juli 2017 / 19:37

  Gave keuken zeg! En leuk die grote bananenplanten, wij kregen er een voor ons huwelijk vier jaar geleden maar die is nog niet zo groot. Die gouden stippen op de wand vind ik ook erg gaaf!

  • Irene 11 juli 2017 / 20:20

   Dankje! 😀 Iedereen vindt hem blijkbaar meteen mooi terwijl ik er toch wat moeite mee had in het begin. Haha. Maar vind hem nu ook dik oké! 🙂 Die ene banaan hebben we zo gekocht in de winkel dus het is niet helemaal onze verdienste dat ie zo groot is.

 2. Esmee 10 juli 2017 / 19:12

  Heel gaaf! Wat leuk zo al dat groen! Mooie kleur ook die banken trouwens!

 3. Danielle 10 juli 2017 / 00:28

  Ik word helemaal vrolijk van de planten die jij in huis hebt staan, heeel erg leuk!

  • Irene 10 juli 2017 / 22:09

   Jaa ik ook! Wil er graag nog wat extra kopen als onze oppasplanten weg zijn 😀

 4. Joanne 9 juli 2017 / 22:11

  Wat een heerlijk huisje 🙂 Die bank! En die planten, en de kat! <3

  • Irene 10 juli 2017 / 22:08

   Vooral de kat hé 😉 😀

  • Irene 10 juli 2017 / 22:00

   Ja hé! Ik ben ook voor meer planten! We hebben zelf al twee bananenbomen staan maar er kan altijd nog wat bij 😀 En yay voor de roze muur! Als we al geen roze zetels hadden, zou ik dat ook nog doen! 😀

  • Irene 10 juli 2017 / 21:59

   Voorlopig zijn veel kastjes nog leeg. Maar iedereen zegt ons dat die ruimte snel zal gevuld zijn. Haha. Kan me wel voorstellen dat je dat mist. Is wel fijn om gewoon veel plek te hebben om je spulletjes te zetten.

 5. kaylin 9 juli 2017 / 21:05

  Je mag terecht heel trots zijn op je woonkamer en keuken. Ik vind je eettafel heel tof! En zo leuk dat je salontafel tweedehands is! Scheelt in prijs en is origineel! De keukenkasten die jij wat minder vindt, vind ik juist mooi, lekker strak! Nog heel veel woonplezier!

  • Irene 10 juli 2017 / 21:58

   Dankje Kaylin! Ik vind de kastjes ondertussen ook wel oké. Je went snel aan zo’n dingen denk ik 🙂

  • Irene 10 juli 2017 / 21:56

   Dankje! En das waar! Als je er zelf maar gelukkig mee bent 🙂

 6. Laurine 9 juli 2017 / 17:31

  Oh wat ziet er allemaal zo leuk uit! Echt super gezellig! Die gouden stippen op de muur vind ik heel tof en ik ben verliefd op die roze zetels! Zo mooi!
  Laurine onlangs geplaatst…Elke dag een foto | DurfMy Profile

  • Irene 10 juli 2017 / 21:55

   Jaaa ben ook zo blij met die stippen! 😀 Was een beetje spannend om de eerste te plakken. Haha. Maar ben heel blij met het resultaat!

 7. Evelyne 9 juli 2017 / 11:35

  Waauw het is jullie gelukt om de roze bank tot bij jullie te krijgen! Super! Het interieur klopt met hoe jullie het hebben gemaakt. Een open keuken vind ik ook mooi. Wat ik vooral heel positief vind is dat er zoveel licht bij jullie binnenkan. Bij ons zijn alle meubels in dat donkere eikenhout en ookal hebben we grote vensters in ons huis, toch is het donker. Ik hou van licht in huis, zo makkelijk om te fotograferen 😉
  Evelyne onlangs geplaatst…Mijn 365daysofphotography-project | week#27My Profile

  • Irene 9 juli 2017 / 16:31

   Oja ben ook blij met het licht! Toen we gingen kijken naar het huis toen het nog te koop stond, was het telkens al donker. Dus dat was even spannend. Maar we hebben een lichtstraat aan onze keuken wat echt veel helpt!

 8. Donna 9 juli 2017 / 11:29

  Ohhh, wat mooi! De roze bank ook! Ik vind een gekleurde bank zo leuk. Mensen gaan toch vaak voor wi/grijs/zwart, maar juist een kleurtje maakt het echt af!

  • Irene 9 juli 2017 / 16:33

   Inderdaad! En ik was vanaf het eerste moment verliefd op deze zetels dus ik moest en zou ze hebben. Het zag er even naar uit dat dat niet zou lukken dus wij keken al uit naar iets anders maar ik vond alles zo saaaaai! Haha 😀

  • Irene 9 juli 2017 / 16:34

   Ja ik vind hem nu ook niet meer echt lelijk. Hihi.

 9. Aneta 9 juli 2017 / 09:26

  Ziet er heel gezellig uit! En die roze bank…helemaal mijn stijltje. Ik krijg het er alleen niet in hier want mijn vriend houdt daar niet zo van
  Aneta onlangs geplaatst…Love4seasons gaat stoppenMy Profile

  • Irene 9 juli 2017 / 16:35

   Haha ja dat snap ik wel! Ik liet hem eens zien aan m’n vriend maar ik ging er eigenlijk van uit dat het een dikke vette nee zou zijn. Maar hij was ook gelijk enthousiast 😀

  • Irene 9 juli 2017 / 16:35

   Hihi dankje! Die bank is echt wel m’n favoriete meubelstuk! 😀

  • Irene 9 juli 2017 / 16:36

   Jaaaa dat vind ik dus ook! Echt heel gezellig! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge