M’n nieuwe Ban.do agenda

M’n nieuwe Ban.do agenda

Eindelijk eindelijk eindelijk! Ik heb een Ban.do agenda. Euh ja oké, fijn voor jou Irene. Maar het heeft wel wat voeten in de aarde gehad hoor. Haha. De voorbije jaren zat ik telkens te kwijlen op de prachtige Ban.do agenda’s. Echt iets voor mij! Maar als je ze via hun site bestelt, komt het natuurlijk uit Amerika. En ze zijn al niet goedkoop dus ik had geen zin om nog eens douanekosten te betalen ook. Maar sinds kort verkopen een paar Nederlandse webshops ze ook. Of ja, sinds kort. Ik weet niet sinds wanneer, maar ik had er alleszins nog geen gezien.

Nu heb ik wel een klein probleempje. Een luxeprobleem zeg maar. Ik kocht er eerst een via deze webwinkel . Maar toen bleek dat ik niet goed had gekeken naar de specificaties. In plaats van een normale agenda met ruimte bij elke dag, kocht ik een maandplanner. Nu vind ik het echt een prachtig ding, maar aan een maandplanner alleen heb ik niet zo veel. Terugsturen vond ik te stom aangezien ik de kosten zelf moet betalen. Maar ik vond een oplossing. Later meer daarover!

Omdat ik dus nog steeds geen “goeie” agenda had, besloot ik er gewoon nog een te bestellen. Deze keer via Clouds of Fashion. Dit is een 17 maanden planner waardoor ik ‘m nu al kan gebruiken.

Dit is wél wat ik wou! Een maandplanner aan het begin van elke maand. Ruimte genoeg bij de dagen. Stickertjes vooraan. Super veel ruimte voor notities. Een elastiek om hem samen te houden en een leeslint zodat je de weg niet kwijtraakt. Bovendien zit de agenda vol met leuke extraatjes zoals mooie illustraties. Of leuke dingetjes die je in het weekend kan doen. En veel motivatie! En zoals je ziet heeft ie per maand een tabje zodat je makkelijk kan terugbladeren of verder bladeren zonder dat je te veel moet zoeken. Het ziet er allemaal nog eens super vrolijk uit ook. Y E S !

Maar nu heb ik dus wel twee planners. En ben ik best wat geld kwijt. Iets te veel naar m’n zin. En daarom heb ik besloten om m’n verkeerde aankoop te verkopen. Hieronder zien jullie wat fotootjes van hoe hij er uit ziet (het is ook effectief die met “no bad days” op):

Deze heeft een ringband en is vrij groot (16,5 cm x 20,3 cm). Hij begint in januari 2018. En het is dus een maandplanner. Dat wil zeggen dat je, zoals in mijn agenda, per maand een overzicht hebt. Maar daarnaast heb je voor de maand ook nog 2 pagina’s waar de weken op staan. Zoals ik bij mijn planner par dag een vakje heb, heb je bij deze per week een vakje. Heel handig als je bijvoorbeeld niet elke dag volgepland hebt, of per week met to do’s werkt. Er zitten ook weer stickers bij, tabjes per maand en mooie illustraties. En je hebt ook hier lekker veel ruimte voor notities. Ik betaalde er net geen €30 voor zonder verzendkosten en ik verkoop hem voor €30 inclusief verzendkosten.

Bij interesse of als je graag wat extra foto’s wilt van mijn exemplaar: irene @ tussenmarsenjupiter . be

13 Comments

 1. Sarah 3 november 2017 / 21:13

  Echt een supermooie agenda! Misschien toch iets om eens over na te denken en in te investeren. Alleen gebruik ik op dit moment nog te weinig een agenda, misschien wanneer mijn leven wat drukker wordt… Ik vind het persoonlijk ook wat veel geld, maar ik ben nog een student, dus wanneer ik het me kan veroorloven, ga ik toch zeker ook eens op zoek naar zo’n mooie agenda! Tot nu toe doen de Hema-agenda’s nog perfect hun werk voor mij 🙂 Je blog ziet er trouwens supermooi uit, WOW.

 2. Sam - singlereadytomingleblog 30 oktober 2017 / 04:14

  Oh, hij is inderdaad mooi! Maar ik heb ook echt een agenda met een dagplanning nodig haha, er staat meestal elke dag wel iets in en anders vergeet ik gegarandeerd dingen. Ik vergeet ze sowieso al wel, ook al schrijf ik ze op hahaha. Echt zo’n warhoofd op dat vlak. Daarnet ben ik mijn Mastercard aan de kassa van Broadway vergeten – in een land waar je vaker niet dan wel je code moet ingeven bij het betalen, nu vraag ik je. Gelukkig zijn ze hier allemaal gi-ga-ntisch vriendelijk (maar echt, zot) en liep er mij iemand achterna 😉 Soit, warhoofd dus haha!
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Rambo pt. 3My Profile

  • Irene 30 oktober 2017 / 19:29

   Haha ik vergeet ook alles ondanks m’n agenda hoor 😉 is gewoon voor de show eigenlijk :p haha. Nee bij mij is dat in periodes. Ik kan dat weken heel intensief gebruiken en dan een maand weer links laten liggen. Daarom dat een bullet journal wel iets voor mij is, maar ik vind agenda’s soms zo mooi dat ik ze niet kan weerstaan!
   Gelukkig dat iemand je achterna kwam. Ik zou al volledig in paniek zijn als ik dat dan zou ontdekken :p

 3. Talitha 29 oktober 2017 / 18:25

  Het is eigenlijk een soort agenda slash semi bullet journal, als ik het goed begrijp? En hij is supermooi! Ik wil ook zo’n agenda!!! Alleen heb ik er al eentje voor 2018. En vind ik ze eigenlijk ook wel duur, holy moly, zoveel heb ik nog nooit aan een agenda uitgegeven… maar misschien volgend jaar toch eens overwegen. Of voor kerst vragen 😉
  Talitha onlangs geplaatst…Keek op de Week #4My Profile

  • Irene 30 oktober 2017 / 19:30

   Ja ze zijn duur inderdaad! Maar omdat ik er al jaren op kwijl, mocht het 😀 Hihi. Aan zo’n dingen kan ik echt m’n geld wel uitgeven!

 4. sammie 29 oktober 2017 / 16:05

  Wat een leuke agenda, leuk met die kleurtjes ook. Ik gebruik de laatste jaren eigenlijk alleen nog maar de agenda in mijn telefoon. Vind ik net wat makkelijker omdat ik die altijd bij me heb.
  sammie onlangs geplaatst…Vrouwentongen, hoe gaat het daar mee?My Profile

 5. Evelyne 29 oktober 2017 / 13:32

  Ik ben momenteel meer met een kleine agenda die ik overal kan meenemen.. Misschien als ik ooit alleen woon dat zoiets wel van pas komt, maar ik ben gisteren nog maar gaan shoppen voor een nieuwe agenda voor 2018 😀 Hopelijk krijg je hem verkocht, is natuurlijk jammer van je miskoop.
  Evelyne onlangs geplaatst…Mijn 365daysofphotography-project | week#43My Profile

 6. Deborah 29 oktober 2017 / 11:26

  Dat zou dus ook iet voor mij zijn, dat ik de verkeerde bestel in mijn enthousiasme.
  Ik ben inmiddels voorzien van een kleinere en goedkopere variant.
  Deborah onlangs geplaatst…Kinderarbeid…My Profile

 7. Kaylin 28 oktober 2017 / 20:12

  Wat handig dat jij nu al je agenda hebt gekocht.
  Ik heb al een agenda voor 2018 dus heb spijtig genoeg voor jou geen interesse in de maandplanner

 8. Fleur 28 oktober 2017 / 19:15

  Wat een schattige en handige agenda’s!
  Het is dat ik alleen nog maar een agenda digitaal heb anders had ik hem graag van je over gekocht, zo gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge