Maak kennis met m’n nieuwe vriendje.

Maak kennis met m’n nieuwe vriendje.

Jullie zien aan de foto natuurlijk al dat ik géén nieuw vriendje heb, als in vervanging voor David. Hell no! Ik zou wel gek zijn. Maar David en ik hebben sinds gisteren samen een nieuw vriendje. Een dwergkonijntje. Correctie: een p r a c h t i g dwergkonijntje!

Hoe dat ging? David en ik liepen in de Aveve. Vraag me niet meer waarom. M’n hersenen zijn zo beneveld met gelukshormonen dat ik werkelijk geen idee meer heb wat we gingen doen. Oké, ik heb het toch maar even aan David gevraagd. We gingen eigenlijk naar een andere winkel en de Aveve is altijd leuk om eens binnen te kijken vind ik. En ja, ze hebben er diertjes en ik word gewoon instant gelukkig als ik die schattige pluizenballetjes zie. Zo ging het dus. David en ik lopen meteen door naar waar de diertjes zitten, ik zie ons konijntje zitten en ik ben verkocht! Het is serieus één van de mooiste bunny’s die ik ooit zag.

Voor het geval je denkt dat wij super impulsief een konijn hebben gekocht en dat we niet weten waar we aan beginnen. Dat is niet zo. Oké een beetje wel want ik zag dit exemplaar en ik moest het hebben, maar we hebben er wel al vaak over gesproken. Tot drie jaar geleden had ik al een konijntje, Jack, maar die is helaas gestorven. En sindsdien dacht ik er regelmatig aan om een nieuw konijnenvriendje te nemen. En David was er ook wel voor te vinden. Maar toen zaten we nog maar net in ons huis en jee waar gaan we z’n hok dan zetten. Het blijkt dat je dus ineens plekjes teveel hebt waar je een konijnenhok kwijt kan, eens je hoofd er op ingesteld staat. Haha. Dus deze knapperd ging met ons mee! Ik ben echt niet normaal gelukkig!

Een naam vinden was wel iets moeilijker dan effectief beslissen om het konijn te kopen. Haha. Hopper? Archie? Dobbie? Muffin? Flipo? Uiteindelijk kwam David met Moose. Maar ik vind Moes leuker. Dus zo heet ie! Moesje. Cute!

 

19 Comments

 1. Sam - singlereadytomingleblog 26 november 2017 / 23:44

  Ah zo lief haha! Ik had vroeger twee konijnen en we waren er rotsvast van overtuigd dat het twee mannetjes waren (Jan & Jos) dus mochten ze samen in een hok. Tot Jos José bleek te zijn en er ineens nog vier in dat hok zaten, oeps! 😉
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Hoe hoe hoe: cheesy alertMy Profile

  • Irene 27 november 2017 / 11:54

   Haha geweldig! 😀

 2. Kaylin 26 november 2017 / 21:47

  Cuuuuute! Zo’n beestje kan vast voor heel wat lichtpuntjes zorgen in je leven en je vaak doen lachen!

 3. Talitha 26 november 2017 / 17:20

  Ik snap volledig waarom je ‘m hebt gekocht! ADORABLE! Ben benieuwd wat je kat van ‘m gaat vinden. En omgekeerd, haha! Ga je later ook nog een vriendje voor ‘m kopen? Want konijntjes worden wel snel ongelukkig zonder soortgenootjes, heb ik gelezen.

  • Irene 26 november 2017 / 18:42

   Baloe kijkt er meestal niet naar om. Als hij los loopt zit ie gewoon te kijken. Denk dat hij niet goed snapt wat er aan de hand is. Haha. En Moesje kijkt niet om naar Baloe. ‘k Heb ook gelezen dat ze een vriendje nodig hebben maar voorlopig blijft ie wel nog even alleen. Misschien in het nieuwe jaar! 🙂

 4. Lottes Anekdotes 26 november 2017 / 12:27

  Wat een schatje! Aan zijn kopje te zien, vermoed ik dat het een Nederlandse Hangoordwerg is, zoals mijn Pixie was en mijn Suzie ook is. Dat zijn speciale karaktertjes hoor, ik waarschuw je maar 😉 Heel lief en knuffelaars, maar ook wel een beetje wild, hihi. Pixie deed niets liever dan ontsnappingsroutes zoeken (wat niet erg was, want ze kon nergens echt weglopen in de wijde wereld) en Suzies favoriete hobby is op en af de zetel springen. 50x in een kwartier of zo, haha.
  Lottes Anekdotes onlangs geplaatst…Change.My Profile

  • Irene 26 november 2017 / 13:14

   Haha echt? Dat belooft! Voorlopig is ie nog heel kalmpjes en blijft hij in z’n hok zitten. Durft er precies nog niet goed uit, maar dat lijkt mij logisch 🙂

 5. Fleur 26 november 2017 / 12:22

  Oooooh wat een scheetje! Dat koppie is zoo schattig! Geniet van jullie nieuwe vriendje:).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge