Long time no see

Long time no see

Zo zo jongens. Ik bekeek een hele week m’n laptop niet. Volgens mij. Kan kloppen. Ik ging op weekend met David’s familie. En het was ook gewoon echt geen weer om te computeren! Jezusmina. Ik bevind me denk ik al even lang in een permanente staat van lichte zweterigheid. Oja. Inclusief tomatenhoofd. Tegenwoordig is dat m’n handelsmerk zeg maar. Zie je ergens een rood koppie? Dan ben ik het waarschijnlijk! En het helpt ook niet echt dat m’n hoofd verbrandde in Nederland. Op dat weekend. Met de familie van David. Nochtans ben ik een fervent zonnecrèmesmeerder. Ik kocht zelfs voor het eerst in m’n leven m’n eigen zonnebrand. Duuuuuur! Maar goed. Liever dat dan huidkanker denk ik dan. En toch liet ik nog m’n hoofd verbranden. Eyeroll naar mezelf. Kieke!

Anyway. Zo’n weekendje kamperen in Nederland is leuk. Dat heeft misschien ook te maken met onze nieuwe tent. Super tof ding! We namen zelfs gewoon onze eigen matras mee. Een echte matras hé. Niet zo’n opblaasbaar dingetje. Z A L I G ! Glamping noemen ze dat zeker. Kamperen in luxe. I like it! Haha.

‘t Heeft me echt heel veel deugd gedaan. Gewoon niet te veel nadenken over wat je wil doen. Maar wel veel lezen. En een beetje zonnen. Vooral vanuit de schaduw. Af en toe eens zwemmen. En surfende liefjes bewonderen. Niet dat ik meer dan één lief heb. Maar mijn mede weekendmensjes hebben ook allemaal een surfend vriendje. Of man. Of ja oké. Eigenlijk waren er vier surfende liefjes. Of mannen dus. En twee een-beetje-surfende meisjes. Waaronder ik dus niet. Haha. Iets met verdrinkingsangst.

Nog ongeveer twee weken en ik heb m’n examen. Ik wil er nog niet te veel aan denken eigenlijk. Krijg er de kriebels van. Ik moet nog één module volledig doornemen. En dan heel veel oefeningen maken. En een beetje onthouden wat ik nu allemaal geleerd heb. Ik weet precies niet meer hoe dat moet. Echt te belachelijk voor woorden. Haha. Ik hoop maar dat het goed komt. Het plan was om op weekend ook wat te studeren. En ik heb daar heel de voorlaatste module doorgenomen. Nu zeg ik wel heel. Maar eigenlijk viel het echt super goed mee qua hoeveelheid. Maar ik wou ook graag de laatste module doen. En toen bedacht ik dat het eigenlijk wel vakantie was. En ik had geen zin meer. En ik dacht ook dat twee weken nog best veel zijn. Maar ik ben altijd iets te enthousiast in die dingen. Haha.

Hoe gaat het met jullie eigenlijk? Ik voel me heel de tijd al een beetje ongemakkelijk. Omdat ik dus niets schreef. Voor ongeveer een week. Dat valt op zich heel erg mee. Ik ben ook altijd van het principe geweest: ik schrijf wanneer ik wil. En dat ben ik nog steeds! Maar zo’n week niet posten is toch een raar gevoel. Dat bloggen, it’s growing on me hoor jongens. Haha. Ik schrijf dit nu vanuit onze veranda. In Word want ik heb geen internet. En de batterij van m’n Iphone is bijna plat. Maar dat is net goed. Of niet. Hangt er van af hoe je’t bekijkt. Ik denk dat het daarom zo’n lang kletsartikel is geworden. Anders ben ik alleen maar afgeleid. Ga ik mooie fotootjes zoeken die ik ooit een keer kan gebruiken. Of andere blogjes lezen. Want ik heb veel in te halen!

Maar nu. Op dit eigenste moment. In onze nieuwe veranda. Ga ik even chillen.

En hoe gaat het nu met jullie? Hoe was jullie verlengd weekend?

11 Comments

 1. Silke 30 mei 2017 / 12:00

  Hihi zo leuk om te lezen he, ik hou van je schrijfsels! Wat fijn dat je zo’n leuke tijd hebt gehad op weekend. Dat glamping ziet er heerlijk uit! Toffe foto’s ook, die tent/yourthe waarin je sliep ziet er zaaaaalig uit. Liefs & succes met studeren!
  Silke onlangs geplaatst…Fotografie | Labadoux | ZondagMy Profile

 2. kaylin 30 mei 2017 / 11:39

  Yeay altijd leuk om te zien dat je een nieuw artikeltje plaatst. Ten eerste, wat een leuke trui met die bootjes! Waar haal je het soms toch? 😀 Ten tweede, ik ben blij voor je dat je een heerlijk ontspannend weekend hebt gehad. Kan inderdaad serieus deugd doen.
  Ik moest donderdag en vrijdag werken spijtig genoeg maar het weekend zelf was wel fijn. Zaterdag richting de zee geweest om te wandelen en ‘s avonds nog naar de bowling geweest. Zondag zijn we dan op het gemakske thuis gebleven.

  • Irene 3 juni 2017 / 21:14

   Haha dankje! 😀 Ik kocht hem daar in een surfshop. Vind ik leuk, dan denk ik er altijd aan terug als ik hem aantrek 🙂 Bowlen is leuk hé! Is echt lang geleden dat ik dat nog deed. Maar ik ben er ook niet zo goed in. Haha :p

 3. Rachel 30 mei 2017 / 10:58

  ah wat schrijf je toch ontzettend leuk en ik hou wel van de zon maar dan moet ik wel water in de buurt hebben haha! veel succes

  • Irene 3 juni 2017 / 21:15

   Haha ja ik ook! Ben altijd zo dorstig met dit weer!

  • Irene 3 juni 2017 / 21:15

   Thuis is ook zalig! Ik vind dat ook fijn ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge