Juni in foto’s

Juni in foto’s

Ik vind het dus echt super raar dat het al juli is (ik schreef dus eerst juni… zegt genoeg hé). In mijn hoofd schreef ik vorige week een mei in foto’s… What the hell happened?! Maar blijkbaar vind iedereen dat de tijd ineens megasnel is gegaan. Dus het ligt niet aan mij! Haha. Mijn juli in foto’s zal wat meer om het lijf hebben aangezien ik deze maand de uitdaging aanga om elke dag een blije foto te maken. Maar juni was iets minder. Anyway, ik wil jullie toch het maandoverzicht niet onthouden. Dus hier gaan we!

Wat onthoud ik van juni? ☀ Dat ik nog nooit zo ziek ben geweest. En mentaal zo slecht in m’n vel zat. ☀ Maar ook dat ik een gigantische bos Bloomon bloemen kreeg. Die tot vorig weekend prachtig stond te wezen op onze tafel. Heb nu de meest verlepte bloemen er uit gehaald. En diegenen die nog goed waren staan in een fles. ☀Dat we naar de Ikea gingen (een paar keer. Oeps). En balletjes aten. ☀ Dat Baloe vermist was. Toen ik ziek was, ontsnapten de poekies. En ze waren nog maar een klein weekje in ons huis. Dus David en ik waren bang dat ze de weg niet meer terug zouden vinden. Op zaterdag liepen ze weg. En maandag was Zazoe al terug thuis. Maar Baloe bleef weg. Woensdag gingen we briefjes ophangen in onze buurt. En de dag erna stond Baloe aan de deur. Haha. Alsof ie wist dat we hem zochten. ☀ We gingen naar de nieuwe Pirates film. En ik vond hem echt geweldig! Toen de aftiteling begon waren super veel mensen al naar huis gegaan terwijl er dus nog een stukje achter kwam. Waardoor David en ik nu denken dat er nog een film komt. ☀ En David en ik waren zeven jaar happy together. Vandaar dat we naar de cinema gingen. ☀

☀ Baloe ligt altijd schattig te wezen op onze salontafel. ☀ We gingen een ijsje eten hier in de buurt. ☀ We deden boodschappen en onze koeken-en-chipskast puilt nu uit. Haha. ☀ Ik deed een poging om lasagne te maken. Die er trouwens echt geweldig lekker uit zag! Helaas konden David en ik er niet van eten omdat we allebei ziek waren.☀ Ik kocht twee games voor de Playstation. Maar ik ben er eigenlijk echt super slecht in. Haha. ☀ Ik won een keer iets. Een schommel die een plekje kreeg aan onze boom. Super comfy! ☀ En ik slaagde er in om m’n haar een keer te vlechten. Ook iets waar ik eigenlijk heel slecht in ben. ☀

Voor de rest gebeurden er eigenlijk niet echt veel noemenswaardige dingen. Het was een rustige maand. Maar toch ook niet. We hebben nog veel in ons huis gewerkt. Dus niet al te zotte avonturen meegemaakt. Maar dat vind ik helemaal prima.

Hoe was jouw juni?

14 Comments

 1. TypischKim 6 juli 2017 / 17:26

  Ik ben ook naar Pirates geweest! Vond het weer een geweldige film. Ik geloof trouwens dat ik ergens heb gelezen dat ze er wel over nadenken om weer een nieuwe film op te nemen…
  TypischKim onlangs geplaatst…Nieuwe lay-out!My Profile

  • Irene 6 juli 2017 / 18:09

   Jaaa ik hoop het! Vind het zo’n leuke films ^^

 2. Silke 5 juli 2017 / 22:27

  Jaaaa, dat van Pirates! Dat hadden mijn vriend en ik dus ook, haha. Ik hou er wel van dat ze allebei weer terug waren <3 <3 Leuk maandverslag (behalve van het ziek zijn dan, maar hé, er waren ook heel veel toffe dingetjes). En die bloemensmileys vind ik super leuk trouwens. Liefs!
  Silke onlangs geplaatst…Fotografie | Gezichten in Gent | LienMy Profile

  • Irene 6 juli 2017 / 18:10

   Jaa fijn hé! Hoop echt dat er nog een komt 😀 en er waren inderdaad veel meer fijne momenten dus dat compenseert 🙂

 3. Talitha 5 juli 2017 / 20:23

  We zijn inmiddels wel al juli – begrijpelijk typfoutje in je eerste zin gezien je zelfs nog dacht dat het kortgeleden nog mei was 🙂 Mooi overzicht! En die roze zetel is zo leuk!!! En roze is doorgaans niet eens mijn kleur, dus da’s gewoon écht goeie interieurstyling 😉 Is die nieuw?

  • Irene 6 juli 2017 / 18:11

   HAHAHA jezusmina wat stom! 😀 Ik ga het aanpassen. We hebben net een huis dus al onze meubels zijn spiksplinternieuw (ook wel tweedehandsjes bij maar voor ons zijn ze nieuw alleszins) en de zetels komen van Wehkamp 🙂 Ben er echt verliefd op!

 4. Romy 5 juli 2017 / 20:09

  Wat naar dat je je deze maand zo ziek voelde! Ik kan me voorstellen dat je het niet snel vergeet wat er fysiek en mentaal met je gebeurde deze maand. Gelukkig waren er ook een paar mooie dingen. Wat een lieve katten heb je trouwens! Die eerste foto is echt geweldig!
  Romy onlangs geplaatst…Voor de thuisblijvers | 9 tips voor een staycationMy Profile

  • Irene 6 juli 2017 / 18:11

   Jaaa ben echt gek op onze poekies. Zit constant foto’s te maken van ze omdat ze zo schattig zijn 😀

 5. Madelon 5 juli 2017 / 10:33

  Ooh ik sluit me aan bij de rest, ik moet de Pirates film ook nog zien. Maar er zijn nog zoveel leuke films in de bioscoop die ik moet zien haha. En wat een lieve kattenfoto’s!
  Madelon onlangs geplaatst…De wonderlijke wereld van SimsMy Profile

  • Irene 5 juli 2017 / 19:46

   Dat is het altijd hé, keuzestress :p Er zijn nog wat films die wij ook graag nog willen zien.

 6. Sarah 5 juli 2017 / 10:23

  Oeh, die pirates film moet ik ook nog steeds zien! Ben er zo benieuwd naar. Wel jammer dat je je zo slecht hebt gevoeld de afgelopen maand. Hopelijk wordt juli beter en kun je nu optimaal van de zomer genieten 🙂 Oh, en proficiat met jullie 7-jaar samen zijn uiteraard. Zo leuk!!!
  Sarah onlangs geplaatst…My life in pictures #32My Profile

  • Irene 5 juli 2017 / 19:47

   Jammer inderdaad. Maar ja, zonder downs geen ups hé 🙂

  • Irene 5 juli 2017 / 19:45

   Denk dat hij nog wel even in de cinema zal zijn! Vind het echt een aanrader. En ook echt een film om in de cinema te kijken. Dus zeker gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge