Herfstachtergrondjes voor je telefoon

Herfstachtergrondjes voor je telefoon

I know, I know. Vast al wat laat om nog herfstachtergrondjes te delen want nog een goeie maand en het is al kerst. Maar hier ben ik toch met moois voor op je telefoon. Ik was namelijk zelf iets nieuws aan het uitzoeken (echt moeilijk met al die keuze!) en toen leek het me leuk om er nog eens een “artikeltje” aan te wijden.

boompjes | waterval | dorre blaadjes | denappels | handje | getekende blaadjes | mauve | dennebomen | pompoenen | takjes | weg | eikenootjes | paarsig | vosjes | vuur | bomen

 

14 Comments

 1. Karin 24 november 2017 / 22:40

  Domme vraag, maar hoe sla ik Dennebomen op in mijn telefoon? Jij hebt de rechtermuisknop uitgeschakeld, en de link stuurt me naar pinterest waar het ook niet kan, en Pinterest stuurt me naar een random site zonder de afbeelding…

  • Irene 25 november 2017 / 08:48

   Oh echt? Ik kijk het straks eens na! 🙂

  • Irene 25 november 2017 / 18:35

   Hey Karin, als ik op het linkje klik, kom ik op Pinterest uit en kan ik hem wel gewoon opslaan. Misschien kan je hem zelf pinnen en dan zo downloaden als het niet lukt?

  • Irene 19 november 2017 / 21:33

   Haha dat kan ook! Ik wissel wel vaak! Vind het fijn om af en toe eens af te wisselen 🙂

 2. Kirsten 19 november 2017 / 15:25

  Oh, wat een leuke achtergrondjes. Ik kan moeilijk een favoriet kiezen, want ze zijn allemaal zo mooi, maar de vosjes vind ik wel erg leuk.

 3. Kaylin 19 november 2017 / 12:31

  Hoe toevallig is het dat ik deze morgen hier nog op dacht?? Ik dacht: “tijdje geleden dat Irene achtergronden deelde en het is nu herfst”. We hebben telepathie :p

  • Irene 19 november 2017 / 21:31

   Toevallig zat ik dus aan jou te denken, omdat je mij er vorige keer ook op wees dat ik nog geen achtergrondjes had gepost 😀 haha.

 4. Silke 19 november 2017 / 11:05

  Ooooh, wat een supermooie achtergronden! Normaal verander ik mijn achtergrond echt nooit haha, maar nu heb je me toch wel verliefd gemaakt! Die eerste drie vind ik echt machtig, maar ik ga voor de verdorde blaadjes! Super leuk dat je dit deelt 😀
  Silke onlangs geplaatst…Interieur | 6 tips om je huis gezelliger te makenMy Profile

 5. Sandra 19 november 2017 / 10:27

  Die dennebomen, den appels en verdorde blaadjes vind ik alle drie erg leuk! Dat mauve en waardige kleurtje zijn ook tof zeg. Super mooie kleuren. 🙂 Momenteel heb ik als achtergrond nog een standaard achtergrond van Samsung, omdat ik mijn telefoon nog niet zo lang heb en het mij nog niet eens te binnen is geschoten om een nieuwe te zoeken haha. Thanks dus voor deze leukerds!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #126 | Paddoburgers, cadeaus & veel lekker etenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge