Duizend vragen aan jezelf • Deel 58

Duizend vragen aan jezelf • Deel 58

521. Van welke documentaire was je onder de indruk?

Ik kijk vrij vaak docu’s. Vooral over de aarde, de natuur. Dat vind ik echt ideaal voor een zondagnamiddag. Maar ik kan me nu niet meteen één docu herinneren waar ik echt van onder de indruk was.

522. Ga je altijd je eigen gang?

Ik zou willen dat dat zo was. Maar dat wordt soms toch wel beïnvloed door de mensen rond mij heen. Dat kan positief zijn hé. Dat ik door iemand iets doe wat ik in eerste instantie niet wou maar dat het dan wel heel goed uitpakt. En soms moet je je ook gewoon een beetje aanpassen.

523. Hoe ver heb jij je verleden achter je gelaten?

Ik weet niet zo goed hoe ik deze vraag moet beantwoorden. Haha. Aan sommige dingen denk ik nog heel vaak terug. Vooral de laatste tijd. Omdat ik het gevoel heb dat ik heel vaak de “verkeerde” keuze maak. Andere dingen zijn gewoon al laaang vergeten.

524. Wat zou je eigenlijk niet meer moeten doen?

Snoepen. Alhoewel ik nooit nooit meer zou kunnen snoepen. Maar misschien minder ongecontroleerd snoepen. Soms heb ik zoveel zin in chocola en snoep dat ik dan maar gewoon keiveel eet in een keer. Of chips. En ik zou eigenlijk ook nog meer aan mezelf moeten denken. Dingen doen die ik écht leuk vind. En me minder zorgen maken.

525. Houd je van klassieke muziek?

Oja! Maar ik luister het niet zo heel vaak. Ik vind deze heel mooi:

Ja ja, laat je maar niet afschrikken door de Twilight cast bij het laatste filmpje. Ik weet niet waarom die er bij staat. Ik herinner me totaal niet dat dit stukje uit de film komt ofzo. Maar het is wel heel mooi! Ooh en weet je wat ook prachtig is? Carmina Burana!

526. Hoe opgeruimd is het in jouw hoofd?

Niet heel opgeruimd eigenlijk.

527. Welk gedicht vind je heel mooi?

Geen idee. Ik vind gedichten meestal een beetje stom. Haha.

528. Ben je een goede verliezer?

Ja wel redelijk. Ik kan het alleen niet goed verdragen als de winnaars het in iedereens neus moeten wrijven dat ze gewonnen zijn. Haha.

529. Wie zou jou moeten spelen als je leven werd verfilmd?

Jennifer Lawrence krijgt die eer! Ik vind haar heel leuk en ik denk dat ze mij perfect zou kunnen acteren.

530. Hoelang heb je nodig om je klaar te maken voor een feestje?

Niet heel lang denk ik. Misschien een half uur? Douchen, kleren aan, make-up. Of ja iets wat er op lijkt. Qua make-up ben ik sowieso niet heel veel tijd kwijt. Mascara. Misschien een klein beetje oogschaduw. En dat is het. Het duurt langer om m’n kleding uit te zoeken. En als ik een outfit heb gevonden, ga ik toch weer twijfelen en iets anders kiezen. Soms vijf keer na elkaar. Om dan uiteindelijk toch maar weer outfit nummer 1 te dragen.

Wie zou jou moeten spelen als je leven wordt verfilmd?

17 Comments

 1. Marlous 25 oktober 2017 / 20:49

  Haha, vraag 529 is ook een hele leuke om aan vrienden te vragen. Dus welke actrice zij vinden die jouw levensverhaal zou moeten spelen. Komen vaak hele grappige reacties uit, en bizar genoeg ook heel vaak dezelfde!

 2. Nicole 25 oktober 2017 / 15:51

  Nou zeg, vraag 527: dan ken je blijkbaar niet de goede gedichten 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Dochter (18)My Profile

  • Irene 26 oktober 2017 / 13:12

   Haha ja waarschijnlijk. Aanraders? 😉

   • Nicole 1 november 2017 / 11:01

    Het werk van Tjitske Jansen! Heel verhalende poëzie, zonder moeilijke woorden. En ik kan hier natuurlijk niet vertrekken zonder m’n eigen bundel te noemen: En als je dan 😉
    Nicole onlangs geplaatst…Therapeutisch schrijvenMy Profile

 3. Liese 24 oktober 2017 / 11:29

  Soms vind ik de muziek op de radio echt te zenuwslopend en dan kan Klara me bv wel kalmeren 🙂 Of Ludovico Einaudi. Qua vertolking: Robin Scherbatsky van How I Met Your Mother (Cobie Smulders) komt wel aardig in de buurt van wie ik ben..
  Liese onlangs geplaatst…volg de gids!My Profile

 4. Romy 23 oktober 2017 / 22:09

  Dat met winnen/verliezen herken ik. Ik kan prima tegen mijn verlies, maar vind het altijd zo vervelend als mensen een spel net iets té serieus nemen 😉 En outfits voor feestjes zijn inderdaad een eindeloos dilemma!
  Geen idee wie mij zou moeten spelen in een film eigenlijk, haha. Sowieso een actrice met rood haar 😉
  Romy onlangs geplaatst…Even niets doen?! 7 tips waarmee dat wél lukt!My Profile

 5. Madelon 23 oktober 2017 / 21:23

  Wat een leuke vragen en antwoorden weer! En poeh wat een vraag. Ik vind Emma Watson van Sam wel een goede keus ook haha. Maar Emma Watson en ik lijken niet echt denk ik. Heel lastig dit!
  Madelon onlangs geplaatst…999 vragen aan jezelf #10My Profile

 6. Evelyne 23 oktober 2017 / 19:56

  Ik hou van muziek, maar klassiek en opera kan mij niet zo bekoren. Doch ik, hoe ouder ik word het wel meer ga appreciëren (wss ook een beetje door die tv-shows à la Belgium Got Talent 😉 ). Oei, wie moet mij spelen? Euh.. mijn denkbeeldige zus? Haha, geen idee. Ik heb dan wel favo-actrices, maar of die mij kunnen spelen? Ik ben nl nogal een moeilijke persoon, naar ’t schijnt *kuch*
  Evelyne onlangs geplaatst…Mijn 365daysofphotography-project | week#42My Profile

 7. Fleur 23 oktober 2017 / 18:54

  Leuk! Hahah dat snoepen is ook iets wat ik eigenlijk niet meer zo (veel) zou moeten doen. Maar nu met de pepernoten en straks met alle lekkere dingetjes is dat toch nog wel pittig, haha. En die van dat het een rommel is in je hoofd klinkt als muziek in de oren.. ben dus niet de enige:).
  Fleur onlangs geplaatst…Geluisterd | 9 November – Colleen HooverMy Profile

 8. kaylin 23 oktober 2017 / 18:22

  Géééén idee wie mij zou moeten spelen. Best iemand die niet te groot is, haha.
  Ik heb nog een muziektip voor je: Ludovico Einaudi heeft prachtige instrumentale piano muziek. Struggle For Pleasure van Wim Mertens is ook wel mooi. En Yiruma moet je ook zeker eens opzoeken!

  • Irene 23 oktober 2017 / 19:37

   Ja Yiruma ken ik. Is inderdaad ook mooi! De andere ga ik straks eens beluisteren. Ik moet je trouwens nog altijd dat lijstje doorsturen. Zal er deze week eens werk van maken ^^

 9. Sam - singlereadytomingleblog 23 oktober 2017 / 13:49

  Ik zou denk ik voor Emma Watson gaan, al mag Jennifer Lawrence ook best wel invallen. Hoe leuk is die, haha!
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…#oopsMy Profile

  • Irene 23 oktober 2017 / 16:05

   Oja Emma Watson vind ik ook een kanjer! En Rebel Wilson ook (zou echt een hilarische film worden dan) maar denk niet dat wij echt op elkaar lijken. Sowieso lijk ik ook niet op Emma of Jennifer. Haha :p

   • Sam - singlereadytomingleblog 23 oktober 2017 / 16:35

    Haha, wil Emma mij spelen, moet ze haar haar wel terug kort knippen! Maar voor jou geldt tegenwoordig hetzelfde haha 😀
    Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…#oopsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge