Duizend vragen aan jezelf β€’ Deel 53

Ik skip gewoon de intro. Denk dat jullie nu allemaal wel weten dat de vragen uit de Flow komen. En zo niet kan je de intro hier even lezen πŸ˜‰

467. Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk?

Eerlijk gezegd niet. Want ik ben al best tevreden met hoe ik er uit zie. En zo mega intelligent ben ik nu ook weer niet. HAHA. Nee okΓ©. Maar nee, ik zou m’n intelligentie niet willen inleveren voor oogverblindendheid.

468. Heb je ooit een stille aanbidder gehad?

Geen idee. Ik had wel ooit een keer een aanbidder (dat is ondertussen ook al meer dan 12 jaar geleden (holyshit)) maar erg stil was hij niet. Haha. Voor de rest zou ik het dus niet weten.

469. Wat is je favoriete sieraad?

Mijn favoriete sieraad is de ring die ik mocht uitkiezen toen m’n oma gestorven is. Ik vind hem echt prachtig! ’t Gaat om de linker ring. Hij is van echt goud, met een parel er in. Ik doe hem best vaak aan en ben dan altijd een beetje bang dat ie kapot gaat of kwijt raakt. Maar ik vind het zo’n mooi, klassevol sieraad dat het gewoon zonde is om hem in een doosje te bewaren.

470. Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen?

Of alles goed komt.

471. Zou je ook bij je partner blijven als je omgeving hem afkeurde?

Jep. Mijn omgeving heeft zich niet te bemoeien met mijn liefdesleven. Uiteindelijk ben ik diegene die er gelukkig van moet worden. Ik moet m’n eigen keuzes maken. En verliefd worden op wie ik wil. Zelfs als dat een persona non grata is. Of hoe zeggen ze dat? Ik denk ook dat mijn omgeving op de duur wel went aan mijn partner. Maar gelukkig vind iedereen in mijn omgeving David heel erg tof dus ik kan niet klagen. Nog geen verbroken familiebanden hier. Thank God!

472. Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken?

Gisteravond, groentjes. Haha. Maar denk dat ze iets bakken in de oven bedoelen, iets van cake of taart. Dat was ondertussen al ik-weet-eigenlijk-niet-hoe-lang-geleden. Maar het was een mini chocoladecake in m’n airfryer.

473. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chique gekleed?

Hm. Ik denk voor een etentje met de collega’s van David. Wat dus ook alweer van mei geleden is denk ik. Ik ben meer van de casual kleding. Haha. Al vind ik het soms wel fijn om me wat op te doffen.

474. Wat is je favoriete uitdrukking?

Oh ik heb er wel een paar. Ik vind dat wij hier echt geweldige uitdrukkingen hebben. Zoals deze:

Voor de rest kan ik, typisch, even niet nog een bedenken. Haha.

475. Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen?

Ik schrijf dit op vrijdagavond, en dit is mijn laatste foto:

David was gaan rugbyen, ik keek Crazy, Stupid, Love en ik had zin in ijs. Dus ja. En de laatste tijd heb ik deze amandelkoekjes herontdekt (dankzij de Aldi. Danku Aldi!). Zoooo lekker! Zeker in combinatie met ijs!

476. Vind je het belangrijk om stil te staan bij bijzondere data?

Eigenlijk wel. En dan ook nog liefst op de dag zelf. Ik vind bijvoorbeeld dat m’n verjaardag effectief op m’n verjaardag moet gevierd worden. En niet bijvoorbeeld 5 dagen later. Vijf dagen later mag wel, als ik dan op m’n verjaardag zelf ook wat kan vieren. Haha. Het voelt toch altijd nog net iets specialer als je het op de dag zelf kan vieren vind ik.

Wat is jouw favoriete uitdrukking?

9 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf β€’ Deel 53

  1. Wat een mooie ring inderdaad! Mijn favoriete uitspraak is een verspreking van mijn moeder. Ze ergerde zich aan een mede weg gebruiker die niet oplette en zei toen: ” Sommige mensen zijn niet bezig met wat ze aan het doen zijn.” Ik vind er best een kern van waarheid in zitten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge