Duizend vragen aan jezelf • Deel 37

Ondertussen alweer een hele tijd geleden had ik een abonnement op de Flow. Gekregen voor m’n verjaardag van mijn ouders. Ik helemaal blij natuurlijk want dat is gewoon een prachtig tijdschrift! Op een goeie dag vond ik in de nieuwste versie een boekje met de titel ‘1000 vragen aan jezelf’ en ik wist gewoon dat ik dat ging bijhouden. Ten eerste omdat ik het fijn vind om zo’n dingen te bewaren (seriously, ik heb een hele reeks mooi uitziende boekjes in m’n bureautje liggen. Over blaadjes verzamelen in de herfst tot haken) en ten tweede omdat ik dacht dat ik het ‘ooit’ wel eens zou kunnen gebruiken. Zoals dat meestal gaat met die dingen ligt het dan weken, maanden en in mijn geval, soms zelfs jaren te verstoffen in een of ander schuifje. Maar nu, met deze blog, heb ik het perfecte excuus gevonden om ein-de-lijk mezelf te kwellen met 1000 vragen die volgens Flow ‘helpen om uit te vinden wat er voor mij écht toe doet’. I’m in!

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?

Simpel. David en ik woonden nog bij onze ouders. En na bijna 7 jaar samen was het wel tijd voor een eigen stekje. Huis gekocht et voila!

308. Ben je een zwart-witdenker?

Soms wel. Soms niet. Hangt er van af waarover ik moet denken.

309. Wat voel je als je verliefd bent?

Hetzelfde dan als je zenuwachtig bent. Alleen is het bij verliefd zijn fijn en bij zenuwachtig zijn niet. Zenuwachtig voor iets spannends hé. Want het voelt dus wel hetzelfde. Maar toch nog anders. Snap je? Oké ja. Bij verliefd zijn heet het vlinders in de buik.

310. Horen veel drinken en eten bij gezelligheid?

Nee. Ik vind van niet. Zeker niet veel drinken. Ik drink niet. Alcohol hé. Eten kan deel uit maken van gezelligheid maar het is geen must voor mij. Ik vind bijvoorbeeld een dekentje heel erg horen bij gezelligheid. En wat gedempt licht. En lieve mensen. Kaarsjes. Warmte.

311. Welke dingen staan nog op je to do-list?

Veel :p haha. Belangrijke en minder belangrijke dingen. Zoals treintickets afdrukken van vorige maand. Maar ook studeren voor m’n examens. Huis afwerken. Es afspreken met vriendinnetjes.

312. Twijfel je vaak?

Ja. Maar David twijfelt bijvoorbeeld ook vaak. Dus sinds ik met hem samen ben, leer ik elke keer een beetje beter beslissingen nemen. Iemand moet het doen hé 😉

313. Waar ben je ontevreden over?

Moeilijke vraag. Kan nu niet meteen iets bedenken. Dus dat zit wel goed dan.

314. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?

Vakantiegevoel. Haha.

315. Vind jij: Voor wat, hoort wat?

Ik ben niet echt van dat principe als ik zelf iets doe voor iemand. Als iemand voor mij iets doet, ben ik wel geneigd om iets terug te doen.

316. Ben je weleens gepest?

Ja. Spijtig genoeg wel. Gelukkig niet lang. En niet heel ernstig. Maar ik heb er toch wel wat slapeloze nachten over gehad. En huilbuien. Dat ook.

Twijfel jij vaak?

9 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 37

  1. Treintickets van vorige maand printen? Lijkt me wat vreemd :p Maar misschien is het om te bewaren als herinnering ofzo.
    Ik twijfel wel vaak, ja en keuzestress is me ook niet vreemd.

    1. Haha was al vergeten dat ik dat had geschreven :p ’t zijn treintickets van het reizen naar m’n opleidingen. Ik heb ze nodig voor m’n werk om in te brengen zodat ik de kosten terugkrijg.
      Ik ben gisteren op restaurant geweest en het duurde echt een eeuwigheid tot ik eindelijk gekozen had wat ik wou eten :p haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge