Duizend vragen aan jezelf • Deel 36

Duizend vragen aan jezelf • Deel 36

 

297. Waarin verschillen je moeder en jij?

Ik vind dat wij heel erg verschillen. En tegelijk ook niet. Ik denk dat ik algemeen wel wat chiller in het leven sta. Meer “we zien wel”. Wat misschien ook weer wat tegenstrijdig is want ik heb net graag alles onder controle. Haha. Ik sta denk ik ook meer open voor nieuwe dingen. En ik zeg misschien ook iets makkelijker”FOERT!”. Haha.

298. Waar ben je het liefst?

Heel eerlijk? Nu al in ons eigen huis. Ik heb de voorbije dagen vaak in de veranda gezeten om te studeren. En dat voelt gewoon als m’n eigen plekje. Het hele huis hoor. Het voelt al helemaal als ons huis. Ook al moet er nog wel wat werk in gebeuren.

En mocht ik geen eigen huis hebben, dan gewoon samen met David. ’t Zal ook eens niet hé 😉

299. Krijg je voldoende aandacht van het andere geslacht?

Hahahaha. Wel. Ik heb geen aandacht nodig van het andere geslacht. Behalve dan van David natuurlijk en dat zit dik oké. Ik sta daar ook totaal niet voor open. Lijkt me logisch. En mannen komen me nu ook niet snel vanzelf aanspreken eigenlijk. Maar dat is helemaal goed zo!

300. Wat is je favoriete toetje? (Woehooee vraag 300! Nog 700 te gaan!)

Alles? Als er maar suiker in zit. Of chocola. Hihi. Ik zal dingen opsommen die ik niet lekker vind. Dat is denk ik makkelijker 😉 Ik eet absoluut niet graag baklava. Of pannacotta. En merengue is ook niet zo m’n ding. En suikerspin ook niet. En dat zijn ook bijna allemaal supersuikerige dingen. Typisch. Haha. Maar andere suikerdingen vind ik dus wel heel erg lekker! Als ik een favoriet moet kiezen ga ik voor dit lijstje: brownie / chocoladetaart, yoghurtijsje met chocoladesaus en aardbeitjes en stukjes brownie, iets met appeltjes en deeg (altijd lekker!), tiramisu met speculoos én zonder alcohol!

301. Waarin ben je een natuurtalent?

Dat ik het bijgod niet weet.

302. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd?

Haha euhm. Mijn broer denk ik. Mijn broer en ik zijn echt totaaaal verschillend. Dag en nacht. En hij heeft het een paar jaar geleden wat moeilijker gehad. Waardoor het tussen ons echt heel erg moeilijk ging. Maar sinds hij een vriendinnetje heeft is ie echt helemaal opengebloeid denk ik. Het gaat allemaal veel beter. En ik heb ook meer het gevoel dat onze omgang aangenamer is.

303. Heb je jezelf wel eens betrapt op racisme?

Ja. Iedereen wel eens zeker? Ik merk dat ik bijvoorbeeld soms verbaasd ben als iemand met een hoofddoek super vriendelijk is. En dat vind ik dus wel heel erg van mezelf. Ik probeer mezelf tot de orde te roepen als ik zo’n gedachten heb.

304. Voel je je fit?

Niet zo. Soms wel hoor. Als ik me goed voel in m’n vel. Maar soms voel ik me echt een dikke slons. Haha. En ik weet dat dat niet zo is. Maar het voelt wel zo. Gelukkig heb ik David die dan zegt dat ik niet belachelijk moet doen. Haha. Maar ik ben dus wel eens fitter geweest.

305. Heb je financieel alles op orde?

Om nu te zeggen dat het al helemaal op orde is? Nee. We hebben net een huis gekocht. Daar gaat echt massa’s geld in zitten. ’t Is niet zo dat we ons zorgen moeten beginnen maken. Maar ’t is ook niet zo dat we nu voor de rest van ons leven al gerust kunnen zijn.

306. Welk boek heeft je teleurgesteld?

Ik ben eigenlijk zelden teleurgesteld in boeken. Eerder in films. Ik vond bijvoorbeeld het boek One Day van David Nicholls prachtig. En de film viel echt super hard tegen. Er zijn soms wel boeken waar ik niet door raak. Maar die leg ik dan ook aan de kant. Ik heb denk ik algemeen gezien niet zo heel veel verwachtingen van boeken. Als iemand super enthousiast is over een boek, dan maakt me dat wel nieuwsgierig. Dan ga ik het waarschijnlijk lezen. Maar ’t is niet zo dat ik er dan torenhoge verwachtingen van heb.

Waarin verschil jij met je moeder?

 

5 Comments

 1. Evelyne 27 mei 2017 / 15:25

  Mijn moeder en ik.. je zou zeggen dat we 2 handen op 1 buik zijn, maar helaas verschillen we wat te veel in onze gedachtengang. Dat merkt niemand buitenhuis, maar binnenshuis zit het er al eens dikwijls op tussen ons twee. En dan ga ik nog niet tegen haar in wanneer we met een meningsverschil zitten. Verschrikkelijk om soms een mening te vragen, want meestal is die ook niet wat ik wil horen.
  Evelyne onlangs geplaatst…52 blije maandagen #21| Memory Monday!My Profile

 2. Sanne 22 mei 2017 / 10:54

  Wat een origineel idee zeg, grappig! Waar heb je al deze vragen vandaan gehaald?

  • Irene 29 mei 2017 / 22:23

   Ze komen uit een boekje dat ooit bij de Flow zat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge