Duizend vragen aan jezelf • Deel 35 • Speciale aflevering!

Ondertussen alweer een hele tijd geleden had ik een abonnement op de Flow. Gekregen voor m’n verjaardag van mijn ouders. Ik helemaal blij natuurlijk want dat is gewoon een prachtig tijdschrift! Op een goeie dag vond ik in de nieuwste versie een boekje met de titel ‘1000 vragen aan jezelf’ en ik wist gewoon dat ik dat ging bijhouden. Ten eerste omdat ik het fijn vind om zo’n dingen te bewaren (seriously, ik heb een hele reeks mooi uitziende boekjes in m’n bureautje liggen. Over blaadjes verzamelen in de herfst tot haken) en ten tweede omdat ik dacht dat ik het ‘ooit’ wel eens zou kunnen gebruiken. Zoals dat meestal gaat met die dingen ligt het dan weken, maanden en in mijn geval, soms zelfs jaren te verstoffen in een of ander schuifje. Maar nu, met deze blog, heb ik het perfecte excuus gevonden om ein-de-lijk mezelf te kwellen met 1000 vragen die volgens Flow ‘helpen om uit te vinden wat er voor mij écht toe doet’. I’m in!

Vandaag een iets specialere versie van de duizend vragen. Ja lieve mensen. David gaat de vragen beantwoorden! Ik kan alvast zeggen dat we heel erg gelachen hebben tijdens het, euhm, interview. Haha. En ik kan twee conclusies trekken: David is een man van weinig woorden (kortste versie ooit denk ik! Maar daar kan ik misschien nog wel wat van leren 😉 ). En volgende keer geef ik de vragen op voorhand zodat ie extra lang kan nadenken om een antwoord te formuleren.

287. Om welke filmscène moest je huilen?

Ik denk niet dat ik da al ooit gedaan heb. Nee. Haha.

288. Wat was je laatste goede idee?

Waar moet ik beginnen? Euh. Mijn laatste goede idee? Typt ge dit zo uit ofwa? Haha. Pff zo moeilijk. Hoeveel vragen zijn er nog?

289. Welk verhaal zou je met heel België willen delen?

Dat we een huis gekocht hebben.

290. Vergeef je mensen makkelijk?

Oeioeioei. Gisteren was ik toch effe pissed hé. Maar we hebben het dan toch bijgelegd. Je moet mij gewoon laten afkoelen.

Ja, en vergeef je mensen makkelijk?

Mensen makkelijk vergeven? Ja ze.

291. Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer?

Oei. Ja dat kan ik niet zeggen hé want gij zijt mijn eerste relatie.

En is er iets in onze relatie wat je vroeger wel deed en nu niet meer?

In onze relatie? Goeie vraag. Wat deed ik vroeger wel en nu niet meer? -Diepe zucht-. Zo’n vragen, da’s echt niets voor mij. Niets speciaal denk ik. Vaker sporten misschien. Haha. Is dat goed bedacht?

Ik weet iets! Brieven schrijven. Je schreef mij vroeger vaak brieven en nu niet meer.

Ah ja. Da’s waar. Dat deed ik inderdaad.  Klopt klopt. Goe bedacht. Nee ‘k ga da ni meer doen. We gaan samenwonen. Haha.

292. Wat hoop je nooit meer mee te maken?

Een huis kopen bij ’t immokantoor dat wij hadden. Dat heeft tien jaar van mijn leven gekost jong. ‘k Zweer het u.

293. Vind jij: Wat niet weet, wat niet deert?

Ja zeker?

Maar zou je bijvoorbeeld dingen voor mij verzwijgen?

Nee jong. Maar bijvoorbeeld wel voor mijn ouders. Als ik iets gekocht heb. Over de prijs enzo. Dat ze dan niet weten hoeveel het echt was. Dat wel.

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?

Haha. Ik laat andere mensen beslissen ja. Ik kan dus niet beslissen he Ireentje. Dat weet ge toch. Dus das belangrijk. Zeker de mening van mijn familie en u.

295. Ben je een vooruit- of een achteruitdromer?

Whattefak. Ik droom niet. VOORUIT! Maar soms toch ook achteruit. Nee ‘k weet da eigenlijk ni. Wa willen ze nu zeggen? Van in’t verleden? Niet echt ze. Nee.

296. Ga je makkelijk de confrontatie aan?

Aaaah. Nee. Ik weiger. Haha. Just leave me alone. Haha. Dan moet ge da linkje er bij zetten van Leave Britney alone. Of nee, ’t is denk ik niet zo grappig. Nee dat moet ge er ni bij zetten hé. Stop!

4 thoughts on “Duizend vragen aan jezelf • Deel 35 • Speciale aflevering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge