De voorbije week #2

De voorbije week #2

Zaterdag 30 september.

Op zaterdag maakte ik geen foto’s. David en ik gingen naar de Mediamarkt met m’n Iphone. M’n batterij ging ineens super snel leeg. Ik had ondertussen uitgezet dat m’n apps op de achtergrond vernieuwen, maar dat leek niet te helpen. In de Mediamarkt waren ze helaas ook niet echt behulpzaam. Uiteindelijk heeft David het toch ongeveer kunnen oplossen. Daarna gingen we balletjes eten in de Ikea, waar het echt super druk was! Ik ben nog altijd tegen de worteltjes en boontjes die ze geven. En nu moet je je veenbessen ook nog zelf nemen! Superraar. Oh en we kochten een aapjeskandelaar in de H&M. Kan hem helaas niet meer vinden op de site, maar jullie zullen het ding nog wel eens kunnen zien hier.

Zondag 1 oktober.

Ik had weer een heel slechte studeerdag. Het gaat ook nooit van de eerste keer goed. Ik vind het oprecht moeilijk om me er aan te zetten. En soms gaat het dan voor geen meter. Maar ik maakte wel een nieuw Instagram account aan! Als je me nog niet volgt, doe dat gerust! Je kan me hier vinden. Het grappige was dat ik m’n overzichtje van september nog zei dat ik niet wist of ik de app terug ging installeren. En ja, twee uur later bezweek ik dan toch. Haha.

In de namiddag gingen David en ik een boswandelingetje maken. Super fijn! Ik was in twijfel of ik m’n dikkere jas moest aan doen of toch gewoon m’n regenjas. Ik koos voor de dikke en daar was ik blij om. Er woei een fris windje! ‘t Was echt al heel erg herfstig. Ik maakte vooral foto’s van paddenstoelen. Haha. En na ons wandelingetje deelden David en ik een Luikse wafel. Hmm.

Maandag 2 oktober.

Maandag maar één fotootje. Ik stak een kaarsje aan op de salontafel maar ik moest het van David weer uitblazen. Hij vond het te gevaarlijk. Haha. Baloe heeft nogal de neiging om op de salontafel te springen en hij is super nieuwsgierig. Dus voordat z’n snorharen er afgebrand werden, blies ik de kaars uit. Verder was het echt heel koud in ons huis. De verwarming werkte nog niet. David sprak met zijn broer af om er dinsdag eens naar te kijken.

Dinsdag 3 oktober.

Vandaag was m’n papa jarig! En de broer van David kwam onze verwarming maken. Wat uiteindelijk toch niet lukte. Maar toen iedereen naar huis was, kreeg David het toch nog voor elkaar! YES! Dus nu is het altijd lekker warm in ons huisje. Ben zo blij! M’n schoonzus en haar dochtertje kwamen mee. En jongens, wat hebben we gelachen! Het kind is blijkbaar helemaal gek op onze Baloe. Van zodra ze hem ziet begint ze heel erg te lachen. Super aanstekelijk! Een paar keer slaagde ze er zelfs in om z’n vacht vast te grijpen. Op de duur ging Baloe een ander plekje opzoeken als hij haar zag. Haha. Het arme beest.

Woensdag 4 oktober.

Ah yes, vandaag was een van m’n favoriete dagen deze week! Ik sprak af met vriendinnetje Sarah (waar ik mee ga sporten op maandag. Normaal gezien 😉 ) omdat ik haar toch al een paar maandagen niet had gezien. We besloten bij Foubert in Sint-Niklaas een ijsje te gaan eten (super lekker daar!). Uiteindelijk kozen we toch voor pannenkoeken. Ik vind dat zo lekker! Ik koos voor een pannenkoek met aardbeien en brownies en melkchocoladesaus. Grootste bord ooit! Ik kreeg niet alle aardbeien op. Sarah nam een pannenkoek met Kinder Bueno (ook super lekker!).

Overdag had ik opleiding voor m’n examen binnenkort. Ik zit me altijd in te houden met krabbelen omdat ik m’n cursus niet wil bekladden. Maar uiteindelijk overwint de krabbeldrang toch. Maar ik heb een keer gelezen dat je beter onthoudt als je ondertussen tekeningetjes maakt. Dus ja. Haha.

Donderdag 5 oktober.

We gingen McDo eten en we bestelden echt meer dan ooit. En het was allemaal op. Haha. Oeps. Toen we in de auto zaten, moest ik echt een foto maken van de lucht. Zo mooi! Nu ik Instagram weer geïnstalleerd heb, maak ik weer meer foto’s. Zelfs al post ik ze vaak niet. En toen ik van m’n werk naar huis fietste zag het er ook allemaal zo mooi uit. Alleen had ik echt super harde tegenwind. Man toch. Ik geraakte op een bepaald moment gewoon niet meer vooruit. Ik stond bijna op het punt om af te stappen en te voet te gaan, maar toen ging het weer even beter. Maar ik haat dat dus hé. Ik krijg altijd zo’n raar gevoel in m’n hoofd als ik er teveel mee in de wind zit. Haha.

Vrijdag 6 oktober.

W E E K E N D ! Ben zo blij dat het weer even weekend is. Ik heb daar echt nood aan. Twee vrije dagen. Het was zo’n slecht weer vandaag! Maar gelukkig kon ik vrij droog naar huis fietsen. Ik had vandaag zelfs m’n echte winterjas aan. Geen overbodige luxe want ik er was alweer een windje aanwezig. Op m’n werk deed ik vandaag ook niet veel spannends. Ik heb al onze folders opgeruimd. Haha. Moet ook gebeuren! En ik moest zo goed als alles uit de voorraad weggooien omdat ze niet meer geldig waren.

‘s Avonds speelde David met Baloe en probeerde hij hem z’n trui aan te trekken. Haha. Super grappig. Baloe laat ook veel toe dus hij bleef heel rustig zitten. Tot het hem dan toch wat te veel werd.

Ik maakte onderstaande foto ook nog in het kleine straatje waar ik elke dag doorheen rijd. Ik vind die witte bloempjes die over de muur heen groeien echt heel fotogeniek. Hihi.

Zoals je ziet was het echt een heel saaie week. Maar daar hou ik van! Ik vind het super fijn om thuis te komen van m’n werk en dan een rustige avond tegemoet te gaan.

Hoe was jouw week?

12 Comments

 1. Talitha 9 oktober 2017 / 15:34

  Ikwildiepannenkoeken ikwildiepannenkoeken ikwildiepannenkoeken ikwildiepannenkoeken

 2. Sam - singlereadytomingleblog 8 oktober 2017 / 18:58

  Haha, wat een berg aardbeien, ziet er wel echt lekker uit! Mijn week was gigantisch druk, maar wel gevuld met leuke dingen, haha. De komende weken worden ook gigantisch druk (met werk en avondwerk), dus daarna ga ik een paar rustige dagen kunnen gebruiken denk ik, haha! 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Sam op Daten met SukkelsMy Profile

 3. Romy 8 oktober 2017 / 09:38

  Jaa, lang leve de rustige avonden en weekenden na een werkweek! Die vind ik ook echt goud waard 🙂 Het klinkt als een fijne week. Wat een mooie herfstfoto’s heb je gemaakt! En nog gefeliciteerd met je vader 🙂

 4. Nikita 7 oktober 2017 / 18:36

  Je foto’s zijn zo mooi! Niet normaal :O was het eerste wat me opviel, maar je weekoverzicht is ook superleuk geschreven! En die pannenkoek ziet er zo lekker uit! En inderdaad, als je droedelt of tekent tijdens het luisteren onthou je meer, dat is wetenschappelijk bewezen.
  Nikita onlangs geplaatst…Rome is niet in een dag gebouwdMy Profile

  • Irene 8 oktober 2017 / 16:03

   Oh dankje Nikita! Lief ^^

 5. Deborah 7 oktober 2017 / 13:42

  Een kinderbueno pannenkoek?? Whaaaa die moet ik ook eens proeven!!

  • Irene 8 oktober 2017 / 16:02

   Oja superlekker! 😀 Wat een uitvinding hé?

  • Irene 8 oktober 2017 / 16:02

   Hihi dankje 🙂 ik hoop dat het hier ook rustig blijft. Dat heb ik graag.

  • Irene 8 oktober 2017 / 16:01

   Oh echt ik zou elke dag pannenkoeken kunnen eten. Krijg er ook elke keer weer zin in als ik de foto zie :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge