De eerste persoonlijke toets!

De eerste persoonlijke toets!

Yay! Na 3 maanden in ons huis zijn we er eindelijk aan toegekomen om wat foto's op te hangen! Ik vertelde denk ik al een keer dat ik het fijn vind om foto's te laten afdrukken. Ik had dan ook al een tijdje foto's liggen, maar het was er gewoon nog niet van gekomen om ze op te hangen. De vraag was: hoe? Ik houd van vierkante fotootjes, maar daar vind je dus zo gauw geen mooie lijst voor. Ik zat er aan te denken om ze dan maar gewoon met washitapejes rechtstreeks op de muur te plakken (ook al vind David dat afschuwelijk. Haha) tot... We gisteren in de Ikea waren (thank God voor de Ikea). Na alweer een rondje door de fotokaders begon ik al lichtelijk gefrustreerd te raken. Ik heb namelijk ook nog posters laten drukken op kakformaten. Haha. Er zijn dus geen lijsten voor te vinden. Maar oké. Plots zag ik dus dit gouden rekje liggen. YEEEEES! Dus we namen het mee. En dankzij handige David hangt het sinds deze ochtend te prijken aan onze muur.

Dat is trouwens ook nog een dingetje geweest hoor. Aan welke muur moet het ding komen? De muur waar onze tv tegen staat is namelijk echt nog super leeg. Ik zou het daar ergens gehangen hebben. Maar dat zou dan weer voor een ander praktisch probleem zorgen. Dus nu hangt ie naast ons kastje en ik vind het wel mooi zo. Met die plantjes er naast. Ja ik ben blij!

Daarnaast hebben we dus de Ikea weer wat rijker gemaakt. En wij zijn weer armer. Haha. We kochten nog een supermooi roze servies. We krijgen namelijk binnenkort bezoek voor een heus etentje (breek m'n bek niet open, ik heb er al massa's stress over). En ons servies is gewoon een samenraapsel. Normaal vind ik dat wel zo z'n charmes hebben. Maar niet bij dat van ons. Haha. En nu hebben we veertien mooie roze borden in twee formaten. En mooie soepkommen. Dus laat die mensen maar komen! 

 

En verder vond ik dat we ook een tapijt moesten hebben in de salon. Ik weet niet waarom maar het is dus echt moeilijk om zo'n ding uit te kiezen. En ik kan dan al helemaal niet goed inschatten hoe groot het moet zijn (en wij meten ook op voorhand niets op, zo goed voorbereid zijn we dan). We kozen voor een wit gespikkeld exemplaar wat ik echt prachtig vond. Al sinds de eerste keer dat ik het zag. Wat ondertussen al heel wat keren geleden is want ik denk dat we nu echt voor de 10de keer in de Ikea waren. Haha. David vond het nooit echt mooi maar nu ineens wel. Dan moet je er maar van profiteren denk ik dan. Dus deze ging mee en ik vind dat onze salon nu echt super gezellig is! We verplaatsten ook onze grote zwarte lamp naar de slaapkamer en de lamp van de slaapkamer naar beneden. Veel gezelliger licht! Dus nu wil ik niet anders meer dan gewoon in de zetel zitten en met m'n tenen in ons tapijt woelen.

Goed, er zijn dus weer wat dingetjes veranderd. Ik vind het echt heel erg fijn eigenlijk. Hoe alles na verloop van tijd steeds meer vorm krijgt. En in ons geval; nog gezelliger wordt. En het is echt belachelijk hoe gelukkig ik er van word. Haha. 't Is echt een feestje om thuis te blijven. Dat was het al hoor, maar nu nog meer! En m'n collega vindt me al zo'n asociaal mens 😉 (niet echt maar we lachen er soms om dat ik niet graag "leuke" dingen ga doen).

Zoals jullie dus konden lezen, maakte ik gebruik van Smartphoto voor m'n fotoprints. Ik ben er oprecht heel tevreden over. En op dit gebied heb ik binnenkort (hopelijk) nog iets te delen met jullie. Ik bestelde namelijk ook posters bij hen! Nu vind ik wel dat een poster in een lijst moet. Maar de zoektocht naar zo'n lijst is echt verdomde moeilijk. Haha. Om de één of andere reden zijn mijn gekozen formaten heel zeldzaam. Ik bestelde er drie van 30 x 45 cm en twee van 30 x 30 cm. Hoe moeilijk kan het zijn denk je? Heel moeilijk! Dus voorlopig hangen de posters nog niet omhoog. Maar van zodra ze aan de muur hangen, krijgen jullie het natuurlijk te zien!

Wat vinden jullie van ons fotohangdingetje?

Deze post schreef ik met een beetje steun van Smartphoto. Waarvoor dank! 🙂

8 Comments

  1. Silke 18 september 2017 / 10:38

    Wat een mooie inrichting blijft het toch! Super mooi om te zien hoe jullie jullie plekje zo mooi maken. Enne, van die onmogelijke afmetingen: IK KEN HET!! Heb hier nog twee coole posters die al eeuwen een plekje verdienen, maar hoe moeilijk is het om een kader van 60 op 80 te vinden, haha! Verschrikkelijk. Liefs!
    Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #116 | Veel gesport & op familieweekend!My Profile

    • Irene 17 september 2017 / 14:14

      Misschien! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge