Challenge | Think happy, be happy.

Challenge | Think happy, be happy.

Op kerstavond kreeg ik van m’n schoonzus (secret santa) een heel fijn cadeautje! Het was iets wat niet op m’n lijstje stond, maar het grappige is dat ik zelf al een aantal keer naar deze kubusjes had staan kijken in de A.S. Adventure. Leuke vormgeving, laagdrempelig concept. Echt iets voor mij. Alleen is dit zoiets wat je dan wel leuk vindt, maar niet voor jezelf koopt. En dan krijg je het dus cadeau! Heel leuk!

Wat is het?

Zoals ik al zei is het een kubusje met daarin voor 30 dagen elke dag een opdrachtje. Je kan het 30 dagen na elkaar doen of gewoon af en toe een opdrachtje uitvoeren. Ik kies er voor om in januari elke dag een uitdaging aan te gaan. Het zijn allemaal kleine dingetjes die niet te veel moeite kosten (denk ik, hihi). Gewoon om aan te tonen dat kleine dingen je ook happy kunnen maken. Niet dat we dat nog niet wisten, maar kom, alle beetjes helpen hé.

De opdrachten zitten opgerold in de kubus en je kan elke dag één uitdaging afscheuren. Ik ben nog niet gaan spieken dus ik heb ook totaal geen idee wat de andere uitdagingen inhouden. Maar hierboven zie je dus het concept een beetje. Eigenlijk ben ik best wel benieuwd wat de rest van de opdrachten inhoudt. De eerste  opdracht kostte me op nieuwjaarsdag alvast amper moeite. Geen gebrek aan knuffels!

Op het einde van de maand geef ik jullie natuurlijk een update mét alle uitdagingen.

11 Comments

 1. Laurine 6 januari 2018 / 09:33

  Heel tof concept! Ik ben benieuwd naar welke opdrachten je nog meer moet doen!

 2. Sandra 4 januari 2018 / 17:50

  Dit is leuk zeg! Serieus, ik denk dat dit een super gave challenge is. 🙂 Ben nu heel erg benieuwd naar wat er op de kaartjes staat! Kijk uit naar je volgende blog hierover. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Mijn 12 aandachtspunten voor in 2018My Profile

 3. Tamara 4 januari 2018 / 12:06

  Wat een tof cadeautje! Je schoonzus heeft smaak. Ik ben benieuwd naar de opdrachten!

 4. kaylin 3 januari 2018 / 20:02

  Supertof! Heel veel plezier en succes met je challenge 🙂

 5. Sofie 3 januari 2018 / 19:46

  Oh zo leuk! Daar hou ik ook van, van zo’n postieve opdrachtjes <3 Ik ga de opdrachtjes doen van een schatkist vol geluk van Leo Bormans.
  Sofie onlangs geplaatst…Voornemens 2018?My Profile

 6. Nikita 3 januari 2018 / 19:44

  Super! Past inderdaad bij jou. Ik denk dat het gewoon heel belangrijk is om te beseffen hoe kleine dingen zo’n intense kracht kunnen hebben. En dit soort dingen vind ik fantastisch ontwikkeld. En jezelf een beetje extra geluk gunnen is altijd fijn, maar met opdrachtjes zoals vandaag maak je niet enkel jezelf gelukkig denk ik! Ik lees graag je overzichtje eind deze maand 🙂
  Nikita onlangs geplaatst…Mijn doelen voor 2018My Profile

 7. Marie 3 januari 2018 / 15:09

  Oh zo leuk! En ook echt iets voor jou!
  Ik heb ook zo’n doosje gekregen met een photochallenge! Alleen heb ik nu al een hele tijd geen instagram meer dus ik moet nog eens bedenken wanneer en hoe ik het wil doen 🙂
  Marie onlangs geplaatst…2017.My Profile

 8. Sam - singlereadytomingleblog 3 januari 2018 / 09:37

  Oeh, leuk! Lijkt me inderdaad wel vooral leuk om te krijgen. Ik sta in zo van die typische cadeauwinkels ook vaak met iets in mijn handen waar ik dan uiteindelijk toch niet zelf mijn geld aan uitgeef, maar dan wel echt megablij mee ben als ik ze van iemand krijg, haha 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog onlangs geplaatst…Nieuwjaar bracht een Liebster Award!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge