Challenge #6 β€’ Elke dag een blije foto

Dankzij Romy vond ik de inspiratie voor deze challenge! Zij schreef namelijk een lijstje met dertig 30 day challenges. En aangezien mijn uitdagingenboekje weer zoek is door het verhuizen, kwam deze post als geroepen. Yes! En ook wel een beetje doordat de afgelopen tijd redelijk stom was. En ik dus nood heb aan iets leuks! Danku Romy πŸ˜‰

β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’

De uitdaging: elke dag een blije foto

Ooit deed ik al een keer challenge waarbij ik 100 dagen lang een blije foto moest posten. Misschien doe ik dat ook nog wel een keer. Haha. Maar toen hield ik het niet vol. Op sommige dagen vergat ik het gewoon. Maar 30 dagen is wel haalbaarder vind ik. Dus dat ga ik doen. Ik ga 30 dagen lang elke dag een leuke, blije foto maken en delen.

Veel meer kan ik er nu ook niet over zeggen. Haha. De opdracht is redelijk simpel te begrijpen.

β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’

Ik heb vorige keer geen update gedaan van de afgelopen challenge. Om de simpele reden dat ik niet meteen internet had. En dat ik druk was met onze verhuis. Maar ik zal hier even kort samenvatten: we wonen in ons huis. De woonkamer is klaar. We kunnen slapen. David en zijn broer zijn bezig met de slaapkamer en de dressing. Die nu dus ook Γ©cht bijna af zijn. In het begin was ik heel beslist; alles moest zo snel mogelijk af. Maar nu ben ik gewoon blij dat we al in ons huis kunnen wonen. En wanneer het af raakt, zien we wel. David stopt er super veel tijd en werk in. En ik ben heel blij dat hij zo handig is. Hihi. Binnenkort komt er ook nog een artikel online met de kamers die af zijn. Kan alleen nog niet precies zeggen wanneer. Haha.

Doe jij mee met de challenge om 30 dagen lang, elke dag een blije foto te maken?

foto bovenaan via magdeleine.co

5 Comments

 1. Silke 30 juni 2017 / 10:00

  Supertoffe challenge eigenlijk, en inderdaad net iets meer haalbaar dan 100 dagen iets verzinnen πŸ˜‰ Veel succes ermee! Ben al benieuwd om je foto’s te zien πŸ˜€
  Silke onlangs geplaatst…Mini-review | Tastea, Zara & ActionMy Profile

  • Irene 2 juli 2017 / 09:41

   Haha ja. Op’t einde verzamel ik ze allemaal in een post πŸ™‚

 2. Romy 30 juni 2017 / 07:20

  Echt superleuk dat je mijn challenge aangaat πŸ™‚ Ik doe hem zelf ook op dit moment en vind het zo leuk om elke dag bewust een foto te maken van iets waar ik blij van word. Ik ben nu al heel benieuwd naar jouw foto’s πŸ™‚ Veel plezier met de challenge!
  Romy onlangs geplaatst…Zomaar wat geklets (+cijfertjes) over dit half jaar bloggenMy Profile

  • Irene 2 juli 2017 / 09:41

   Oh leuk! Ben ook benieuwd naar jouw foto’s! πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge