Cadeau-ideetje • Een blik vol geluk

Oké. Even realitycheck. Het is al december. D E C E M B E R ! Kun je’t geloven? Hoe snel gaat het mensen?! Maar goed. December is niet alleen de laatste maand van het jaar. Het is ook … CADEAUTJESMAAND! Hoe tof is dat? Kerst. Cadeautjes. Oudjaar. Cadeautjes. En voor sommigen kwam Sinterklaas ook nog. Weer cadeautjes!

Cadeautjes krijgen is leuk. Heel leuk. Cadeautjes geven is ook leuk. Maar dat kan al eens wat moeilijker zijn. Ik vind het soms echt een hele opgave om een gepast cadeau te vinden voor iemand. En ik kan me wel inbeelden dat mensen het moeilijk vinden om voor mij een cadeautje te kopen. Maar ik ben met veel heel blij. Haha.

Nu liep ik laatst door de Hema. En de Hema is een cadeauinspiratiefeestje op zich. Dus ja, ik zag al een paar dingetjes liggen die ik op mijn wishlist kon zetten. En ik zag ook wat dingetjes die ik mogelijk als cadeautje aan iemand anders kan geven. En ik kocht een cadeautje voor mezelf. Omdat ik even slecht in m’n vel zat (remember onzekerheidspostje van een paar weken geleden?). En dan mag je gerust cadeautjes voor jezelf kopen. Alle kleine beetjes helpen denk ik dan. Goed. Ik zag dus een prachtig rond blikje staan. Roze met mintgroene hartjes. Ja, dat trekt natuurlijk meteen mijn aandacht. Want roze. En mintgroen. Én hartjes. Need I say more? Ik moest een overenthousiast huppeltje inhouden en begaf mij zo snel mogelijk naar dat blikje.

blikje

Het bleek een blik vol geluk te zijn. Een blikje met vijftig kaarten met spreuken. Allemaal over geluk. Ja hallo! Dat kwam dus op het juiste moment hoor. Meant to be. Dat snap je wel. Ik heb even op de site van de Hema gezocht maar ik kon het niet meer terugvinden. Ik denk dat het ongeveer €5 kostte. Wat natuurlijk een heel fijn prijsje is voor zo’n cadeautje.

kaartjes

In het blikje zitten dus vijftig kaartjes met spreuken op. Ik heb er al een paar keer eentje uitgehaald. Ik moet zeggen dat ik ze tot nu toe allemaal heel mooi vind. Mooie reminders voor als je er even eentje nodig hebt. Je kan het hele blikje cadeau geven. Er zit onderaan een soort kartonnetje in waardoor de kaartjes hoger in het blikje liggen. Als je dat er uithaalt, heb je nog wat plaats over om er nog een klein cadeautje bij te stoppen. Mocht je dat willen. Maar je kan de kaartjes ook ergens ophangen. Of meesturen met je kerstkaartjes. Of gewoon lekker zelf houden.

15228016_10209814551313081_109192439_n

Goed. Ik ben alvast heel blij met dit blikje. Als ik alle kaartjes eens heb doorgenomen, ga ik de mooiste denk ik ophangen. En de rest stuur ik mee met de kaartjes voor jullie. Als je er graag eentje wil: KLIK. Zoek je dus nog een cadeautje. Ga dan naar de Hema. Dat is de conclusie van dit hele verhaal.

Liefs x

8 thoughts on “Cadeau-ideetje • Een blik vol geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge