26 before 27 • Update #3

Vandaag een nieuwe 26 before 27 update! De derde al ondertussen. Deze keer kan een paar dingen “schrappen”.  Ongeveer. Ik heb voor de duidelijkheid de dingen die ik vorige keer deed schuin gezet en de nieuwe dingen in het vet. En onderaan schreef ik wat meer over de nieuwe dingen die ik deed.

 1. Samenwonen met David • Yay! We verhuisden 5 juni naar ons huisje!
 2. Een bbq geven in onze tuin voor onze vrienden.
 3. Een brief schrijven aan mezelf voor binnen tien jaar
 4. Een citytrip doen. Bijvoorbeeld naar Kopenhagen
 5. Zelf yoghurtijs maken. En eten natuurlijk!
 6. 5 keer naar de cinema  • ★ ☆ ☆ ☆ ☆ • 1. Pirates of the Carribean – Salazar’s revenge
 7. Een fiets kopen Misschien niet helemaal eerlijk. Maar dit deed ik eigenlijk al voor m’n verjaardag. Hihi.
 8. M’n haar laten knippen
 9. Voor elk behaald doel €20 storten op m’n spaarrekening • ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 10. 3 DIY’s voor in ons huis maken • 1. Een tak om juweeltjes aan op te hangen! 2. Ik maakte een plantenhanger voor in onze slaapkamer!
 11. Dagboek blijven bijhouden
 12. 5 Keer naar zee gaan met David • ★ ☆ ☆ ☆ ☆ 1. 17-21/07 David en ik gingen naar Nederland  . 
 13. Sterren kijken tijdens een zomernacht
 14. Een paar dagen na elkaar in een tent slapen • We gingen een lang weekend naar Nederland!
 15. Een filmmarathon doen
 16. In de McDonalds eens iets anders bestellen dan een McChicken
 17. 30 Day Shred doen en volhouden
 18. Vaker hakken dragen
 19. 2 keer naar een dierentuin gaan • 1. David en ik gingen naar Harry Malter!
 20. Een keer een museum bezoeken
 21. 5 receptjes van Tasty maken
 22. Een echte samenwerking doen • Ik deed een samenwerking met CanvasCompany.be
 23. Eens uiteten gaan • David en ik gingen een pizza eten in een Italiaans restaurant!
 24. Leren breien
 25. Elke maand een update schrijven • ★ ★ ★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
 26. Foto’s maken van (bijna) alle doelen

5 keer naar de cinema

David en ik gingen naar de cinema. We keken de nieuwe film van Pirates of the Carribean. Ik vond hem geweldig! En David ook. Ben heel blij dat we hem in de cinema zijn gaan kijken. Ik vind dat soort films echte cinemafilms. Ik dacht eigenlijk dat ik al wel een keer naar de cinema ging hiervoor. Maar blijkbaar dus niet.

3 diy’s voor in ons huis maken

David en ik kochten een kit om plantenhangers te maken. Ik begreep echt geen bal van de handleiding. Haha. Dus ik heb zelf maar een beetje research gedaan. En m’n eerste plantenhanger geknoopt. Maar echt op de meest simpele manier. Ik heb wel nog genoeg touw over voor nog een stuk of drie hangers. Dus die komen er zeker nog aan. Maar ben voorlopig al heel trots op deze. Haha.

Eens uiteten gaan

We aten pizza in een restaurant! Dat voelt nog niet echt als uit eten gaan. Maar het telt wel vind ik! Haha. We wouden graag op het terras zitten om onze pizza te eten. Maar dat was bezet. Echt volledig vol. Het meisje dat het eten rond bracht zei dat we binnen tien minuutjes eens konden terugkomen. Wat we deden. Nog altijd bezet. En sommige mensen hadden al betaald en bleven echt eindeloos lang zitten. Toen het net iets te awkward begon te worden, konden we uiteindelijk gaan zitten. Haha.

5 keer naar zee gaan met David

Wij gingen kamperen aan het Grevelingenmeer. En dan zit je dus ook superdicht bij de zee. YES! Dus die hebben we een paar keer een bezoekje gebracht.

 Photo by Sketch the Sun on Unsplash

9 thoughts on “26 before 27 • Update #3

  1. Kan het zeker aanraden! Twee vliegen in één klap want je hebt nog meer reden om leuke dingen te gaan doen én je kan dingen afstrepen in je lijstje wat sowieso een super fijn gevoel is 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge